واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: رضايت بيقيد و شرط از نقاش گناهكار
مرد نقاشي كه متهم است چهار سال قبل يكي از مشتريانش را با ميلهآهني كور كرده، با رضايت شاكي از مجازات نجات پيدا كرد و به زودي از زندان آزاد ميشود.
به گزارش خبرنگار ما، عصر روز 15 تيرماه سال 89 مأموران كلانتري گلستان تهران، از نزاع خونين چند مرد جوان مقابل يك مغازه نقاشي ماشين با خبر شده و در محل حاضر شدند. بررسيها نشان داد، يكي از مشتريان مغازه كه بهادر نام داشت با اصابت ميلهاي آهني به چشمش مجروح و به بيمارستان منتقل شده است. پزشكان بعد از معاينه گفتند بهادر چشم راستش را از دست داده است. مرد جوان وقتي مورد تحقيق قرار گرفت، گفت: چند روز قبل ماشينم را به مغازه سينا بردم تا آن را نقاشي كند. 600 هزار تومان هم به او دادم، اما امروز كه براي گرفتن ماشين رفتم، ديدم كه رنگ شره كرده و خوب نقاشي نشده است. گفتم كارش را قبول ندارم و بايد دوباره آن را نقاشي كند. سينا با من بحث كرد و گفت ديگر حاضر نيست به ماشينم دست بزند. سينا در حالي كه ميلهاي آهني داشت با من درگير شد. او با ميله، ضربهاي به طرف من پرتاب كرد. براي يك لحظه همهچيز جلوي چشمهايم تاريك شد و صداي افتادن ميله را شنيدم. بعد من را به بيمارستان منتقل كردند و متوجه شدم بينايي چشم راستم را از دست دادهام. حالا هم از سينا شكايت دارم و خواستهام قصاص چشم اوست.
با مطرح شدن شكايت، مأموران سينا را بازداشت و از او تحقيق كردند. سينا گفت: عصر روز حادثه بهادر همراه هفت نفر از دوستانش به مغازه من آمد. آنها به من و شاگردم حمله كردند و ما را كتك زدند. من ميلهاي برداشتم و خواستم دفاع كنم، اما به چشم او ضربه نزدم.
پزشكي قانوني بعد از معاينه بهادر اعلام كرد، چشم او ظاهر خود را حفظ كرده و امكان تخليه آن وجود ندارد. گزارش تيم كارشناسي هم نشان داد شرايط قصاص چشم متهم وجود ندارد. بعد از كامل شدن تحقيقات، بازپرس سينا را به اتهام كور كردن چشم بهادر مجرم شناخت و پرونده با صدور كيفرخواست به شعبه 71 دادگاه كيفري استان تهران فرستاده شد و متهم مردادماه سال 91 پاي ميز محاكمه حاضر شد. بهادر در جلسه محاكمه براي متهم درخواست قصاص كرد و گفت: بعد از حادثه به سختي زندگيام را اداره ميكنم. چند روز قبل از حادثه تصادف كردم و ماشينم خسارت ديد. بعد هم ماشين را به مغازه سينا بردم و خواستم آن را نقاشي كند. او بدقولي كرد و سر موقع ماشين را حاضر نكرد. وقتي هم كه حاضر شد، ديدم كه نقاشي ماشين خراب شده، به خاطر همين عصباني شدم و با هم درگير شديم. حالا هم خواستهام قصاص چشم متهم است و درخواست ديگري ندارم.
متهم وقتي در جايگاه قرار گرفت، گفت: من چند روز روي ماشين بهادر كار كردم اما وقتي حاضر شد او بهانه گرفت و گفت كارم ايراد دارد. وقتي شروع به مشاجره كرد، گفتم اجرت نميخواهم، ماشين را بردار و برو. بعد هم درگيري مختصري بين ما پيش آمد. عصر آن روز اما با چند نفر به در مغازه آمد و درگير شديم. اصلاً نفهميدم كه او چطور ضربه خورد. ديدم كه روي زمين افتاد.
هيئت قضايي بعد از شنيدن دفاعيات متهم با توجه به اينكه پزشكي قانوني اعلام كرده بود امكان قصاص چشم سينا وجود ندارد، متهم را به پنج سال حبس محكوم كرد. با اعتراض متهم به رأي دادگاه پرونده در ديوان عالي كشور بررسي شد و قضات ديوان با توجه به اينكه دادگاه با ساقط شدن قصاص چشم، درخواست ديه شاكي را مطرح نكرده بودند، رأي را نقض و پرونده را بار ديگر به دادگاه ارجاع داد.
روز گذشته، بعد از اينكه قاضي عزيزمحمدي رسميت جلسه را اعلام كرد، شاكي در جايگاه قرار گرفت و گفت: من همواره براي متهم درخواست قصاص كرده بودم. حالا كه با نظريه پزشكي قانوني، قصاص چشم سينا ساقط شده، من از او اعلام گذشت ميكنم و ديه هم نميخواهم. درست است كه پزشكي قانوني اعلام كرده چشم من سر جايش است، اما بينايي ندارم. پزشكان از همان ابتدا گفتند كه من هيچ وقت بيناييام را به دست نميآورم. قاضي عزيزمحمدي بعد از پايان جلسه با اعضاي دادگاه وارد شور شد و با توجه به محتويات پرونده، سينا را به چهار سال حبس با احتساب ايام بازداشت محكوم كرد. متهم به زودي از زندان آزاد ميشود.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]