تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگر خداوند بوسیله تو یک نفر را هدایت کند برای تو بهتر است از دنیا و هر آنچه د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860273622




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون وزیر کشور: نرخ بیکاری کشور در دولت یازدهم دو درصد کاهش می یابد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

معاون وزیر کشور: نرخ بیکاری کشور در دولت یازدهم دو درصد کاهش می یابد کرمانشاه - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور گفت: برنامه ریزی شده است تا پایان کار دولت یازدهم نرخ بیکاری در کشور حدود دو درصد کاهش یابد.


به گزارش خبرنگار ایرنا ˈمحمدحسین فروزان مهرˈ روز شنبه در نشست هم اندیشی فعالان اقتصادی استان کرمانشاه افزود: دولت برای اجرای این طرح ضربتی در سال 93 رقم 257هزار میلیارد تومان و در سال 94 رقم 323 هزار میلیارد تومان را پیش بینی کرده است.
وی گفت: قرار است 5/36 درصد این اعتبار از محل تسهیلات بانکی تامین شود تا در فرصت باقی مانده از برنامه پنجم توسعه ، نرخ بیکاری در کشور دو درصد کاهش یابد.
فروزان مهر در ادامه با تاکید بر لزوم کاهش سهم منابع در تولیدات، اظهار داشت: اکنون برخلاف کشورهای پیشرفته ، بالغ بر 80 درصد تولیدات ایران را تولیدات منبعی تشکیل می دهد که این روند نیازمند اصلاح جدی است.
وی گفت: توجه به تولیدات دانش بنیان باید جایگزین تولیدات منبعی شود و دولت بنا دارد تا در مسیر افق 1404 ، 51 درصد از تولیدات کشور را از محل تولیدات دانش بنیان تامین کند.
فرزوان مهر هچنین نبود برنامه آمایش سرزمین در کشور را یکی از مهم ترین مشکلات اقتصاد ایران در عصر حاضر عنوان و اظهار کرد: دولت درصدد اجرایی کردن این برنامه است تا در قالب آن وضعیت کار استان ها در تقسیم کار ملی مشخص شود و استان ها باید توجه داشته باشند که در این برنامه به دنبال ایجاد ظرفیت های همگون با زمینه های توسعه منطقه خویش باشند.
وی گفت: اگر به ظرفیت نخبگی استان ها در بخش اقتصاد توجه شود، شاهد جهشی چشمگیر در مناطق کشور خواهیم بود و هدف معاونت اقتصادی وزارت کشور نیز حرکت در این مسیر است.
فرزوان مهر در ادامه به بیان قابلیت های و مشکلات اقتصادی استان کرمانشاه پرداخت و اظهار داشت: این استان با وجود ظرفیت های بی نظیر، مشکلات فراوانی دارد که براحتی قابل حل هستند.
وی گفت: سهم ارزش افزوده اقتصاد استان کرمانشاه در بخش صنعت 9/27، بخش کشاورزی 6/11 و در بخش خدمات 7/58 درصد است.
فروزان مهر ادامه داد: هم اکنون سطح زیرکشت محصولات باغی و زراعی این استان حدود یک میلیون هکتار است که از این میزان 21 درصد اراضی سطح کشت آبی و مابقی بصورت دیم است.
وی با اشاره به وجود کمتر از یک هزار واحد صنعتی کوچک و متوسط در این استان، گفت: سالانه چهار میلیون تن محصولات کشاورزی در این استان تولید می شود که قرار است این رقم به هشت میلیون تن افزایش یابد.
فرزوان مهر اظهار داشت: اما با وجود این ظرفیت های فراوان نرخ بیکاری این استان در زمستان سال گذشته حدود 20 درصد اعلام شده است که این امر لزوم توجه بیشتر به بخش صنعت این استان را نمایانگر می کند.
وی توجه به خوشه سازی ها را یکی از رویکردهای اصلی بهبود بخش صنعت استان کرمانشاه عنوان کرد و گفت: با تحقق این مهم یک ارزش افزوده مثبت در این استان ایجاد خواهد شد.
در ادامه این نشست فعالان اقتصادی استان کرمانشاه به بیان چالش ها و مشکلات این استان پرداختند.
700/567

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




07/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن