واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ تير ۱۳۹۳ (۱۲:۲۷ب.ظ)
عزم صنعت برق براي توسعه استفاده از انرژي هاي نو در دل كوير ايران معاون فروش و خدمات مشتركين شركت توزيع نيروي برق شمال استان كرمان گفت: استفاده از انرژي خورشيدي به عنوان يكي از منابع تامين انرژي رايگان ، پاك و عاري از اثرات مخرب محيطي در دستوركار شركت قرار دارد.
به گزارش خبرگزاري موج، علي افتخاري ضمن تاكيد برجايگزيني استفاده از انرژي خورشيدي به جاي سوخت هاي فسيلي گفت: انرژي خورشيدي، هزاران بار بيشتر از نياز و مصرف ماست و بطور تخميني انرژي ناشي از چند روز تابش خورشيد به زمين برابر با تمام انرژي سالانه مورد نياز زمين است.
افتخاري افزود: استفاده از انرژي خورشيدي به عنوان يك منبع انرژي تميز و قابل دسترس در همه جا، مستلزم تبديل انرژي تابشي خورشيد به انرژي هاي قابل استفاده نظير انرژي مكانيكي، حرارتي و الكتريسيته با استفاده از مبدل هاي انرژي است.
معاون فروش و خدمات مشتركين با اشاره به اينكه افزايش آلودگي در هوا باعث افزايش مرگ و مير مي شود، گفت: نصب نيروگاههاي خورشيدي باعث جلوگيري ازانتشار گازهاي حاصل از احتراق سوخت هاي فسيلي در نيروگاههاي حرارتي و در نتيجه حفظ محيط زيست وجلوگيري از تخريب لايه ازن مي شود.
افتخاري درادامه گفت: كشورايران در منطقه اي قرار دارد كه به لحاظ دريافت انرژي خورشيدي در بين نقاط جهان در بالاترين رتبه ها داراست به طوري كه ميزان تابش خورشيدي در ايران بين 1800 تا 2200 كيلووات ساعت بر مترمربع در سال تخمين زده شده است كه اين ميزان بالاتر از متوسط جهاني است.
وي افزود: درايران به طور متوسط ساليانه بيش از 280 روز آفتابي گزارش شده است كه بسيار قابل توجه است. متوسط تابش قابل استحصال با تكنولوژيهاي كنوني در منطقه شمال استان كرمان 5.45 كيلووات ساعت در هر متر مربع و در روز است و اين در حالي است كه در كشور آلمان، كه بيشترين ظرفيت خورشيدي نصب شده در اروپا را دارد، ميزان تابش خورشيدي كمتر از نصف متوسط آن در كشور ايران است.
معاون فروش و خدمات مشتركين شركت توزيع نيروي برق شمال استان كرمان خاطرنشان كرد: اين شركت با استفاده از اعتبارات بند 69 قانون بودجه سال 92 مجموعه اقداماتي به منظور توسعه فرهنگ استفاده از انرژيهاي تجديد پذير در دستور كار خود قرار داده است.
بنا بر اين گزارش رئيس گروه مديريت مصرف اين شركت نيز در اين رابطه گفت : در راستاي توسعه استفاده از انرژيهاي نو و با عنايت به اثرگذاري مدارس و مساجد در شكل گيري فرهنگ جامعه در تغيير الگوي مصرف ، نصب 145 كيلووات سامانه خورشيدي در مساجد و مدارس شهرستانهاي كرمان ،رفسنجان و زرند از محل اعتبارات بند 69 قانون بودجه سال 92 برنامه ريزي و اجرا شده است.
وي همچنين گفت: با استفاده از آئين نامه اجرايي بند 69 قانون بودجه 92 كه مجوز كمك بلا عوض 55 ميليون ريالي به ازاي هر كيلووات سامانه خورشيدي به مشتركين برق را به شركت هاي توزيع داده شده است.
عبدالهي ادامه داد: برنامه ريزي نصب و بهره برداري از 154 كيلو وات برق از سامانه خورشيدي بصورت مشاركتي صورت گرفته كه در حال اجراست.
رئيس گروه مديريت مصرف شركت توزيع نيروي برق شمال استان كرمان ياداور شد: نتايج حاصل از اجراي اين پروژه ها شامل صرفه جويي در مصرف برق شبكه سراسري، صرفه جويي در سوخت نيروگاهي و كاهش آلودگي محيط زيست است كه در مجموع باعث افزايش بهره وري و كارايي سبد انرژي كشور خواهد شد.
عبدالهي گفت : سامانه هاي نصب شده در راستاي اين طرح با ظرفيت هاي 17،10و 5 كيلو واتي و پنلهاي خورشيدي مورد استفاده از نوع پلي كريستال ساخت داخل و مبدل هاي متصل به شبكه SMA است كه اين تركيب از نظر فني بسيار كارآمد ، اقتصادي و با طول عمر مفيد بيش از 15 سال است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]