تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):در هر جمعه، اندكى از سبيل و ناخن‏هاى خود را بگير، و اگر هم چيزى وجود نداشته باشد، آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820133792




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

165 هزار مازندرانی تحت پوشش شبکه خانگی تصفیه فاضلاب هستند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شمال > مازندران فکری:
165 هزار مازندرانی تحت پوشش شبکه خانگی تصفیه فاضلاب هستند
ساری - خبرگزاری مهر: معاون بهره برداری شرکت آبفای شهری مازندران با بیان اینکه در حال حاضر 165 هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش شبکه خانگی جمع آوری و تصفیه فاضلابهای خانگی قرار دارند، گفت: روزانه 10 هزار مترمکعب فاضلاب در ساری جمع آوری می شود.



به گزارش خبرنگار مهر، رضا فکری صبح شنبه در جلسه هیئت مدیره شرکت آب و فاضلاب بیان داشت: در حال حاضر پنج شهر استان شامل ساری، جویبار، بابل، بابلسر، نوشهر و چالوس و شهرک نساجی  قائمشهر مجهز به تصفیه خانه فاضلاب خانگی هستند.
 
معاون بهره برداری شرکت آبفاشهری مازندران، با اشاره به اینکه 24 هزار خانوار در شهرساری تحت پوشش طرح جمع آوری و تصفیه فاضلاب خانگی قرار گرفتند، ادامه داد: طرح فاضلاب ساری روزانه  10 هزار متر مکعب فاضلاب شهروندان ساروی را جمع آوری و تصفیه می کند و تحت پوشش قرار دادن سایر شهروندان ساروی در دست اقدام است.
 
وی، با بیان اینکه تصفیه خانه های بابل 12 هزار خانوار، جویبار 2هزار و 500 خانوار، بابلسر سه هزار خانوار، نوشهر و چالوس  9هزار خانوار را تحت پوشش دارند، گفت: تصفیه خانه ها علاوه بر فاضلابهای خانگی، فاضلابهای بیمارستانی، درمانگاه ها، هتلها و رستورانها را نیز جمع آوری و تصفیه می کند.
 
وی، از تولید کیک لجن و تبدیل آن به کود کمپوست با فرایند ورمی کمپوست در تصفیه خانه فاضلاب نوشهر و چالوس برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفت:  این طرح از سال جاری در تصفیه خانه فاضلاب نوشهر و چالوس به بهره برداری رسید.
 
فکری افزود: پروژه تحقیقاتی تبدیل کیک لجن به کود کمپوست در دفتر تحقیقات آبفای شهری مصوب و پس از گذراندن دوره تحقیق، در سالجاری وارد فاز بهره برداری شد.
 
وی،  طرحهای جمع آوری و تصفیه فاضلاب را جزو طرحهای زیست محیطی دانست و گفت: تامین و حفظ کیفیت منابع آبهای زیرزمینی، بازچرخانی آب( برگشت مجدد آب به محیط زیست)، تولید کود کمپوست و پساب برای مصارف کشاورزی از مهمترین اهداف اجرای طرحهای جمع آوری و تصفیه فاضلاب است.
 
وی با اشاره به اینکه 99 درصد فاضلابها را آب تشکیل می دهد، افزود: فاضلاب خانگی شامل فاضلابهای سرویس بهداشتی، آشپزخانه، حمام و نظیر آن می باشد.
 
معاون بهره برداری شرکت آبفای شهری مازندران، ادامه داد: این فاضلابها از طریق انشعابات خانگی به شبکه های جمع آوری در کوچه ها و خانه ها  متصل و برای فرایند تصفیه به تصفیه خانه ها گسیل داده می شوند.
 
فکری، با بیان اینکه پساب و کمپوست دو محصول تصفیه خانه ها هستند، اظهارداشت: پساب یا همان فاضلاب تصفیه شده برای مصارف کشاورزی و کمپوست  به عنوان کود ارگانیک در صنعت سبز کاربرد فراوانی دارد.
 
وی، ادامه داد: در برخی از تصفیه خانه ها مانند تصفیه خانه بزرگ جنوب تهران، مکانیزم  تولید انرژی از فرایند تصفیه لجن  فراهم آمده است.
 
معاون بهره برداری شرکت آبفای شهری مازندران، گفت: تولید کیک لجن و تبدیل آن به کود کمپوست از جمله مراحل پیچیده در فرایند تصفیه خانه فاضلاب است که با تکنیک ورمی کمپوست لجن حاصل از تصفیه خانه به کود کمپوست تبدیل می شود.
 
فکری، خاطر نشان کرد: در آینده این کود برای گسترش فضای سبز در محوطه های تحت پوشش شرکت استفاده می شود.



۱۳۹۳/۴/۷ - ۱۱:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن