واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
امام جمعه مشهد: ترور 12 هزار نفر توسط منافقین کمتر از جنایات گروه تروریستی داعش نیست مشهد-ایرنا- امام جمعه مشهد گفت : ترور 12 هزار نفر از مردم ایران در سه سال اول انقلاب از سوی گروهک منافقین کمتر از جنایات گروه تروریستی ˈداعشˈ نیست.
به گزارش ایرنا ،آیت الله ˈسید احمد علم الهدیˈ امروز در خطبه های نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی افزود: مردم ما نمونه ای از جنایات تروریستی منافقین در ششم تیر ماه 60 و هنگام سخنرانی حضرت آیت الله خامنه ای را شاهد بودند.
وی گفت : پروردگار متعال در حادثه ششم تیرماه سال 60، رهبر معظم انقلاب را به عنوان ذخیره مهمی برای رهبری نظام جمهوری اسلامی در دریای متلاطم جریانهای سیاسی و بین المللی، حفظ کرد.
وی اظهار کرد: منافقین در هفتم تیرماه نیز با بمب گذاری و به شهادت رساندن آیت الله بهشتی و 72 تن از یاران انقلاب به جبهه استکبار خدمت کردند.
امام جمعه مشهد در ادامه به دشمنی آمریکا اشاره کرد و گفت: امروز چیزی در کره زمین باقی نمانده که آمریکا ما را به آن تهدید نکرده باشد.
وی طراحی انواع توطئه ها و اعمال سیاست های خصمانه ، حمایت از جنگ تحمیلی ، آدمکشی ، ترور و برهم زدن امنیت، راه اندازی آشوب ها و اردوکشی های خیابانی از جمله اقداماتی است که آمریکا علیه نظام جمهوری اسلامی انجام داده است.
وی همچنین تغییر باورها، افکار و اندیشه ها، رفتارها و ساختارها در جامعه اسلامی از طریق 160 شبکه فارسی زبان ماهواره ای و هزاران سایت ضد فرهنگی و ضد اخلاقی در عرصه فضای مجازی و تبلیغ میلیونها پیام در شبانه روز بر ضد ارزشها و ساختارهای جامعه اسلامی در عرصه فیس بوک را از جمله ترفندهای دشمنان ذکر کرد.
وی در این رابطه از مسوولان ذیربط خواست تا توجه بیشتری به گسترش فرهنگ و ارزشهای اسلامی و برخورد با ناهنجاری های اجتماعی و فرهنگی داشته باشند.
وی گفت : مردم نیز باید هر چه بیشتر به فریضه امر به معروف و نهی از منکر توجه کنند و در مقابل بی حجابی به عنوان یکی از ناهنجاریها و معضلات اجتماعی ایستادگی نموده و جلوی فسق و فجور را در جامعه بگیرند.
وی به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اشاره کرد و افزود : باید حرمت این ماه بویژه در شهر امام رضا (ع) نگه داشته شود و مسوولان با تظاهر کنندگان به روزه خواری در ملاء عام به شدت برخورد کنند.
آیت الله علم الهدی در ادامه با اشاره به روایاتی از پیامبر گرامی اسلام (ص) گفت: جلوگیری از بچه دار شدن از مصادیق بارز فرزند کشی پنهان است و بر اساس تعالیم اسلامی تحدید نسل ، خلاف اسلام است.
وی افزود: البته تنظیم خانواده با تحدید نسل فرق دارد و یک واقعیت است و نباید مورد غفلت قرار گیرد و اگر خانواده خاصیت پرورشگاهی خود را از دست داد خاصیت آرامش دهنده خود را هم از دست می دهد.
وی تاکید کرد: در طرح تنظیم خانواده نیز باید به گونه ای باشد که یک زن در طول دوران سن باروری خود ، هفت فرزند به دنیا بیاورد.
رییس کل دادگستری خراسان رضوی هم قبل از خطبه های نماز جمعه مشهد در سخنانی گفت: دستگاه قضایی و نیروی انتظامی با تظاهر کنندگان به روزه خواری در ماه مبارک رمضان به طور قاطع و بدون اغماض برخورد می کند.
حجت الاسلام سید حسن شریعتی افزود: تظاهر به روزه خواری یک گناه مسلم است و ماموران انتظامی مکلف هستند در کنار دستگاه قضایی با متظاهرین به روزه خواری برخورد قاطع داشته باشند.
وی فقدان احساس مسوولیت لازم نسبت به ناهنجاری ها و امر به معروف و نهی از منکر را از مولفه های مهم افزایش جرائم و تخلفات و تعدادی بالای پرونده های قضایی در استان دانست.
حجت الاسلام شریعتی گفت: گشت های عملیاتی امر به معروف و نهی از منکر بسیج به زودی فعالیت خود را در مشهد آغاز می کنند.
رییس کل دادگستری خراسان رضوی افزود: دستگاه قضایی این استان با متعرضین به آمران به معروف و ناهیان از منکر با قاطعیت برخورد می کند و هیچکس حق تعرض به این افراد را ندارد.
وی تهاجم و شبیخون فرهنگی دشمنان از طریق استفاده از ماهواره ها و سایت های مخرب فضای مجازی را از دیگر دلایل موثر در افزایش تخلفات و جرائم دانست و گفت: مردم باید نسبت به تبعات سوء تهاجم فرهنگی دشمنان هوشیاری خود را افزایش دهند.
وی گفت: اولیا و مربیان و مسوولان و دست اندرکاران فرهنگی و اجتماعی نیز باید آثار مخرب استفاده از ماهواره را برای مردم و از جمله نسل جوان تبیین کنند.
حجت الاسلام شریعتی گفت: ضعف بنیه دینی از دیگر دلایل وقوع ناهنجاری ها از جمله در قشر جوان است و باید تلاش کرد تا معرفت دینی و پایبندی به احکام نورانی اسلام را در جامعه تقویت شود.
وی اظهار کرد: توجه خاص به مطالبات و تحقق دغدغه های رهبر معظم انقلاب نسبت به فعالیت قوه قضاییه ، سرعت ، قاطعیت و کاهش اطاله دادرسی در رسیدگی به پرونده های قضایی مهمترین رویکرد فعالیت مسوولان قضایی خراسان رضوی است.
وی در عین حال گفت: برخی از پرونده های قضایی متناسب با اقتضائات خود زمان طولانی را در رسیدگی می طلبد و امکان رسیدگی سریع به آنها وجود ندارد.
وی کمبود قاضی را از مشکلات مهم در اطاله دادرسی در محاکم قضایی خراسان رضوی دانست و گفت: بیشترین پرونده ها به نسبت سایر استانها به محاکم قضایی این استان ارجاع می شود و در طول سال یک قاضی بیش از یک هزار و 800 پرونده در این مدت رسیدگی می کند که این میزان در برخی از استانها حدود 900 فقره است.
وی رسیدگی سریع به پرونده های قضایی جرائم مهم نظیر زمین خواری، ارتشا و فساد اقتصادی و اجتماعی، قاچاق مواد مخدر و غیره را از اولویتهای دستگاه قضایی خراسان رضوی دانست.ک/2
7490/659/ 546
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
06/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]