واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیر كل كمیته امداد امام خمینی(ره) استان فارس خبر داد: ایجاد ستاد ویژه ماه مبارك رمضان در كمیته امداد فارس خبرگزاری پانا: الهیاری گفت: اعتقاد داریم گره فقر را میتوان با همین كمكهای خرد مردمی گشود.
۱۳۹۳ پنج شنبه ۵ تير ساعت 14:42
به گزارش خبرگزاری پانا، علی الهیاری بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به جمعآوری 12 میلیارد تومان صدقه از طریق صندوقهای صدقات در سال گذشته در استان فارس، اظهار داشت: در طرح اكرام مومنان بین 10 تا 30 هزارتومان كمك را ماهیانه به ایتام اختصاص میدهند اما همین كمكهای اندك یكسال تجمیع شده و به 22 میلیارد تومان در سال 92 رسیده است.
مدیر كل كمیته امداد امام خمینی(ره) استان فارس با بیان اینکه گره فقر را میتوان با همین كمكهای خرد مردمی گشود، گفت: یكی دیگر از اهداف كمیته امداد ترویج بیشتر و بهتر فرهنگ احسان و نیكوكاری است، موضوعی كه میتوان با استفاده مدیریت شده از آن، قادر به بازكردن گره فقر خواهیم بود.
وی اضافه كرد: مدیریت فعالیتهای مرتبط با نیكوكاری و وصل كردن اغنیا به فقرا، از دیگر اهداف كمیته امداد در برنامههای مختلف خصوصا در ماه مبارك رمضان است.
الهیاری خاطرنشان كرد: امسال با توجه به اهداف تبیین شده، جشن رمضان را از هفتم تا هفدهم ماه مبارك رمضان در مجموعه فرهنگی اجتماعی آیتالله ربانی در شیراز برپا خواهیم كرد و با هدف معرفی توانمندیها و تاثیرگذاری طرحهای اشتغالزای خانگی اجرا شده توسط مددجویان، غرفههایی را ایجاد میكنیم.
وی با دعوت از تمام مردم و مسئولان برای حضور در این جشن و بازدید از غرفههای ایجاد شده، گفت: این یك فرصت برای كسانی است كه شعار خواستن توانستن است را باور ندارند، میتوان با بازدید از غرفههای ایجاد شده و آشنایی با فعالیتهایی كه با استفاده از تسهیلات خوداشتغالی و سرمایههای اندك خانوارهای مددجوی كمیته امداد، زمینه توسعه اشتغال را فراهم كرد.
مدیر كل كمیته امداد فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارائه تسهیلات اشتغالزایی ابراز داشت: با تسهیلات اشتغالزای كمیته امداد سال گذشته به 60 هزار مددجو در فارس تعلق گرفته است.
به گفته وی 95 درصد از تسهیلات پرداخت شده در مسیر خود هزینه و زمینه ساز اشتغال موثر شده است.
مدیر كل كمیته امداد فارس همچنین گفت: در طول ماه مبارك رمضان برای 500 هزار مددجو بحث اطعام و افطاری را دنبال خواهیم كرد لذا از تمام خیران و نیكوكاران دعوت میشود تا كمكهای كالایی و نقدی خود را برای مشاركت دراین موضوع به كمیته امداد تحویل دهند.
الهیاری خاطرنشان كرد: سال گذشته در این موضوع 54 میلیارد ریال در فارس كمك مردمی و 950 میلیون ریال فطریه جمعآوری شد و امسال امیدواریم این میزان افزایش قابل توجهی داشته باشد.
او با اشاره به اعلام آمادگی 5 هزار خیر بهعنوان حامیان طرح اكرام در استان فارس، گفت: امسال این طرح را جدیتر و پررنگتر دنیال خواهیم كرد و بر این باور هستیم كه اگر هر خانواده توانمند در استان فارس یك فقیر را در ماه مبارك رمضان اطعام كند، موفقیتی بزرگ كسب كردهایم.
الهیاری از پیشبینی سبدهای كالا شامل برنج، روغن، گوشت و حبوبات برای كمك به نیازمندان در ایام ماه مبارك رمضان خبر داد و مردم را به مشاركت در این طرح فراخواند و گفت: این سبدها تحت عنوان بستههای رمضانیه، هم بین مددجویان تحت پوشش كمیته امداد و هم سایر نیازمندانی كه شناسایی كردهایم توزیع خواهد شد.
این مقام مسئول نقطه اوج فعالیتهای طرح اكرام را در روز میلاد با سعادت امام حسن(ع) عنوان و اضافه كرد: از 15 ماه مبارك رمضان به مدت هفت روز، با ایجاد پایگاههایی به جذب علاقهمندان مشاركت در طرح اكرام ایتام، اقدام خواهیم كرد.
وی تعامل بین كمیته امداد و خیریهها را مطلوب توصیف و از برگزاری نشست هماندیشی با هدف همافزایی در ایام ماه مبارك رمضان در استان فارس با حضور مدیران این خیریهها خبر داد و گفت: در قالب طرح مسجدمحوری بهدنبال ارتباطگیری موثر با مساجد هستیم و سال گذشته 670 مسجد در این حوزه با كمیته امداد همكاری كردند و امسال نیز پیشبینی میكنیم همین تعداد مسجد با ما همكاری داشته باشند.
الهیاری با اشاره به اینكه سال گذشته 60 مركز نیكوكاری در محلههای مختلف شهرستانهای استان فارس راهاندازی شده است، گفت: امسال امیدواریم این اقدام را كه نمادی عینی از مشاركت كامل مردم در امور خیر با همكاری كمیته امداد است را تا سطح 160 محله افزایش دهیم.
این مقام مسئول با یادآوری اینكه تاكنون شهرستانهای استان گوی سبقت را در ایجاد مراكز نیكوكاری محلهای، از شیراز ربودهاند، ابراز امیدواری كرد كه امسال محلات مختلف شیراز نیز وارد این موضوع شوند و نیكوكاران در هر محله، نیازمندان همان محله را یاری دهند.
وی با اشاره به ایجاد ستاد ویژه ماه مبارك رمضان در كمیته امداد فارس، گفت: یكی از اهداف ما انجام تكلیف در مدیریت احسان و نیكوكاری مردم است تا كارآمدی كمكهای اندك و خرد مردم را با تجمیع و هدایت موثر، افزایش دهیم.
این مقام مسئول با بیان اینكه كمیته امداد طی نزدیك به 4 دهه فعالیت، تجربه موفقی را در اثربخش كردن كمكهای مردمی كسب كرده است، گفت: با مدیریت مناسب میتوان كمكهای كوچك را كه به تنهایی اثر بخش نیست، تاثیرگذار كرد. كمكهای ریز مردم وقتی متمركز شود بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]