واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
بازرس قضائی کل کشور: جلب رضایتمندی مردم شاخصه اصلی عملکرد قوه قضائیه است ارومیه - ایرنا - بازرس قضایی کل کشور گفت: جلب رضایتمندی مردم شاخصه اصلی عملکرد این قوه است و در این راستا برخورد با سعه صدر و پرهیز از رفتارهای نامتناسب اولویت اصلی سیستم قضایی کشور است.
حجت الاسلام سیدسلمان ذاکر با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر و گرامیداشت هفته قوه قضائیه روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: بالا بودن کارآمدی و کیفیت عمل قوه قضائیه بدون تردید می تواند نقش موثری در حل مشکلات مردم ایفا کنند.
وی افزود: برای بالا بردن میزان رضایتمندی مردم از دستگاه قضائی، تلاش شده تا از قضات متعهد، دلسوز و توانمند استفاده شود.
حجت الاسلام ذاکر اضافه کرد: برای اینکه قضات با آسودگی خاطر به کار خود ادامه دهند تلاش شده تا به وضعیت حقوقی و معیشتی آنها توجه شود و همچنین نظارت جدی بر رفتار قضات صورت گیرد تا عدالت کامل بر دستگاه قضائی حاکم شود.
بازرس قضائی کل کشور افزود: اگر عدالت بر جامعه حاکم شود زمینه های بروز فسادهای مختلف گرفته می شود.
وی یادآوری کرد: قضات باید به دور از گرایشات تحزبی، جناحی و گروهی عمل کنند چرا که در غیر این صورت نمی توانند با درایت قضاوت کنند.
وی با اشاره به برخورد جدی دستگاه قضایی با افرادی که موجب ناامنی در جامعه می شوند نیز گفت: دستگاه قضایی به کسی اجازه دستبرد به اموال عمومی نداده و با افرادی که اقدام به سوء استفاده از بیت المال می کنند به شدت برخورد می کند چنانکه در روزهای اخیر دستگاه قضایی کلاهبردار سه هزار میلیاردی را به سزای عملش رساند.
وی با بیان اینکه سیستم قضایی کشور کاهش تعداد زندانیان را در دستور کار خود قرار داده اظهار کرد: به همین منظور کاهش عناوین مجرمانه در اولویت قرار گرفته و مقرر شده هر اشتباهی عنوان جرم به خود نگرفته و با تشکیل پرونده فرد روانه زندان نشود چرا که ظرفیت زندانها بسیار محدود است.
حجت الاسلام ذاکر همچنین مجازات جایگزین حبس را از دیگر عواملی دانست که در کاهش تعداد زندانیان می تواند نقش موثری ایفا کند.
وی افزود: زندانهای نیمه باز و زندان مرکز اشتغال از جمله مجازاتهای اجتماعی جایگزین حبس هستند که می توانند مانع افزایش تعداد زندانیان شوند.
بازرس قضایی کل کشور از تصویب قانون دادگاه کیفری و جذب هشت هزار قاضی برای تسهیل در حل مشکلات مردم در دادگاهها نیز خبر داد.
حجت الاسلام ذاکر همچنین به راه اندازی سامانه خدمات الکترونیک در دستگاه قضایی اشاره کرد و گفت: با آغاز بکار این سامانه مردم دیگر نیازی به مراجعه مستقیم به دادگاهها نداشته و از طریق دفاتر پیشخوان دولت می توانند روند پیشرفت پرونده های خود را جویا شوند.
وی افزود: با اجرای این سامانه نه تنها از تجمع بی اندازه جمعیت در دادگاهها کاسته می شود بلکه بار سنگینی نیز از دوش مردمی که هر روز پله های دادگاهها را طی می کنند برداشته می شود.
بازرس قضایی کل کشور با بیان اینکه بهداشت قضایی باید رعایت شود گفت: باید در جامعه زمینه وقوع جرم ریشه کن شده و بستری مناسب برای تولد جرمهای مختلف ایجاد نشود.
وی به بحث پیشگیری از وقوع جرم نیز اشاره کرد و گفت: پیشگیری از وقوع جرم فرصت هرگونه سوء استفاده از برهم زنندگان سلامت و امنیت جامعه را می گیرد بنابر این در چنین فضایی است که دیگر کسی به فکر اختلاس بانکی و یا تخلفات دیگر نمی افتد.
هفتم تیرماه سالروز شهادت دکتر بهشتی و 72 تن از یارانش به دست منافقین در تقویم جمهوری اسلامی روز قوه قضائیه نامگذاری شده است.
8135/581/245
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
05/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]