تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مردم را با غیر زبانتان بخوانید تا از شما پارسایی و کوشش و نماز و خوبی را ببینند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819819089




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزودنی های طبیعی را جایگزین مواد شیمیایی کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

سرپرست سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران: افزودنی های طبیعی را جایگزین مواد شیمیایی کنیم کرج-ایرنا- سرپرست سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران گفت: در فرآوری مواد غذایی باید افزودنی های طبیعی را جایگزین مواد شیمیایی کنیم.


به گزارش ایرنا،ˈمجید جوانمردیˈروزچهارشنبه درهمایش تخصصی افزودنی های مواد غذایی و آشامیدنی دراتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرزدر کرج افزود: کاهش میزان افزودنی های شیمیایی درمواد غذایی درارتقای سلامت این مواد موثر است.
وی بر استفاده از فناوری نوین برای جایگزینی افزودنی های شیمیایی تاکید کرد و گفت: کاهش این افزودنی ها با استفاده از فناوری بسته بندی های فعال و بهره گیری از مواد ضد میکروبی طبیعی در بهبود کیفیت مواد غذایی تاثیر گذاراست.
جوانمردی افزود: بخشی ازضد عفونی های طبیعی از ضایعات میوه مانند انار و انگور به دست می آید که این مواد را می توان در صنعت کشتارمرغ و نگهداری گوشت سفید استفاده کرد.
وی با اشاره به پروژه ها و طرح های تحقیقاتی در دست اقدام درزمینه تولید مواد ضد میکروبی طبیعی در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران اظهار کرد: به تازگی دراجرای یک طرح تحقیقاتی از ضایعات انار و انگور د یکی از کارخانه های کشور، ترکیب های ضد میکروبی تولید شد که این ترکیب ها برای میکروب زدایی از گوشت مرغ به کار می رود.
جوانمردی افزود: این نوع ضدعفونی، نه تنها موجب از بین رفتن بار میکروبی گوشت مرغ می شود، بلکه میزان ماندگاری آن را افزایش می دهد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به افزایش بیماری ها به تعداد مبتلایان به سرطان در سطح کشوردراین همایش گفت: بیشتر این بیماری ها منشاء مواد غذایی ناسالم دارد که باید دو بخش صنعت و بهداشت و درمان برای پیشگیری از بیماری ها همکاری کنند.
دکترˈ حمید درفشیˈ افزود: ارتباط موثرعلمی بین محققان و صنعتگران در کشور و استان البرز باید ایجاد شود تا تولید مواد غذایی برمبنای شاخص های علمی و پزشکی باشد.
وی با اشاره به فعالیت 700 واحد تولیدی مواد غذایی دراستان البرز گفت: با توجه به توزیع محصولات این صنایع در سراسر کشور و منطقه انتظار می رود همکاری و تعامل بین بهداشت و درمان و این صنایع برای ارتقای کیفی محصولات بیشتر شود.
به گفته درفشی ، با اینکه بسیاری از تولید کنندگان از پیامدهای منفی افزودنی های شیمیایی در مواد غذایی آگاهی لازم دارند اما به خاطر وضعیت خاص تجاری دراین بخش مرتکب تخلف می شود.
وی گفت : به همین دلیل تا شش ماه آینده آزمایشگاه بزرگ مواد غذایی استان البرز راه اندازی می شود و کیفیت تولیدات صنایع غذایی کنترل خواهد شد.
همایش یکروزه تخصصی افزودنی های مواد غذایی و آشامیدنی با حضور حدود 70 تن از کارشناسان بهداشتی درمانی و صنایع غذایی استان البرز در کرج برگزار شد.ک/2
691/7411

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




04/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن