واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فرسودگی 70 درصد از آموزشگاه ها شادابی و زیبایی از مدارس قائمشهر رخت بربست ساری-ایرنا- مدیر آموزش و پرورش قائمشهر میانگین قدمت مدارس این شهرستان را یکصد سال اعلام کرد و گفت : شادابی و زیبایی مدارس شهرستان تحت الشعاع قدمت بالای آنها قرار گرفته است.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، ˈ سید محمد رسولی ˈ روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود : 70 درصد از 296 مدرسه دولتی ، غیردولتی و استثنایی قائمشهر قدیمی و تخریبی هستند و به بازسازی نیاز دارند.
وی ادامه داد : محدودیت منابع مالی و اعتباری دولتی باعث شد تا تجدید بنا و ساخت مدارس جدید طولانی شده و مدارس قدیمی و تخریبی همچنان به عنوان مکان های آموزشی ادامه حیات بدهند.
مدیر آموزش و پرورش قائمشهر گفت : هر ساله در آغاز سال تحصیلی با رنگ آمیزی و انجام کارهای ترمیمی ، چهره مدارس فرسوده شهرستان را روتوش می کنیم ، ولی این ساز و کار نمی تواند شادابی و زیبایی مورد نیاز را به محیط آموزشی بازگرداند.
وی از خیران به عنوان بازوان توانمند در مدرسه سازی نام برد و افزود : هم اکنون 9 طرح مدرسه سازی با کمک خیرین در قائمشهر در حال ساخت است که خیران سهم خود را پرداخت کرده اند و ما منتظر پرداخت سهم دولت هستیم.
او پیشرفت فیزیکی این طرح ها را 50 درصد اعلام کرد و ادامه داد : تکمیل و بهره برداری از این مدارس منوط به تامین و تخصیص سهم دولت است.
رسولی از وجود 28 مدرسه دو نوبته در قائمشهر خبر داد و گفت : تک نوبته شدن مدارس از برنامه های آموزش و پرورش است.
وی توزیع فضاهای آموزشی در شهرستان قائمشهر را ناعادلانه توصیف کرد و افزود : برقراری عدالت آموزشی حق مردم است ولی متاسفانه در حال حاضر در توزیع فضاهای آموزشی در مناطق و خیابان های مختلف شهرستان این عدالت اعمال نشده است.
رسولی بر ضرورت توجه به تامین فضای آموزشی در برخی نقاط قائمشهر تاکید کرد و گفت : طرح بررسی فضاهای فیزیکی موجود متناسب با مناطق و خیابان ها از سوی کارشناسان آموزش و پرورش شهرستان اجرا می شود.
وی افزود : نباید عدم رعایت عدالت در توزیع فضاهای آموزشی منجر به بی توجهی به برخی از دانش آموزان شود.
او ادامه داد : با کاهش حدود 20 هزار نفری جمعیت دانش آموزی قائمشهر در کمتر 9 سال هم اکنون 47 هزار دانش آموز در این شهرستان در حال تحصیل هستند.
مدیر آموزش و پرورش قائمشهر مازاد نیروهای آموزشی را یکی از مهم ترین مشکلات این نهاد برشمرد و گفت : مازاد نیروهای آموزشی دبیرستان ها به بخش های غیر ابلاغی سرریز شده است و هم اکنون تعدادی از دبیران دبیرستان های قائمشهر در مدارس ابتدایی مشغول تدریس هستند.
وی افزود : اندوخته و تجربه دبیران سرمایه انسانی عظیم آموزش و پرورش است و از تجربیات دبیران مازاد براساس علاقه مندی های آنان در حوزه های مختلف استفاده خواهد شد.ک/3
7329/1654
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
04/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]