واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
مجردها، متاهل نشوید تا همیشه شاد بمانید!!!
خيلي از افراد اعتقاد دارند بين ازدواج و شاد بودن رابطه مستقيمي وجود دارد اما عدهاي ديگر زندگي کردن در تجرد را مساوي با آرامش بيشتر و دوري از تنش ميدانند. مجردها خود را شاد و متاهلها خود را شادتر ميدانند و گاهي هم برعکس می شود.
به این مطلب امتیاز دهید
امام صادق (ع) فرمودند: هر كس سه روز آخر ماه شعبان را روزه بگيرد و به روزه ماه رمضان وصل كند خداوند ثواب روزه دو ماه پى در پى را برايش محسوب مىكند. به گزارش سرویس خانواده جام نیوز،واقعيت چيست و براي شاد بودن بايد بين کدام يک از اين دو وضعيت را انتخاب کرد؟ متاهل باشيم يا مجرد؟ ما به شما علاوه بر اين، راههاي ديگري را که ميتوان با آنها شاد بود، را معرفي ميکنيم. نميتوان به قطعيت گفت که هميشه بين ازدواج و شادماني رابطه مثبتي وجود دارد و انسانهاي متاهل الزاما انسانهاي شادتري هستند. همچنين در مورد مجردها هم اين موضوع صدق ميکند و نميشود با اطمينان گفت که تجرد شادي و نشاط بيشتري را به همراه دارد بلکه آن چيزي که در اين بين اهميت دارد کيفيت نوع زندگي و روابط شماست. ازدواج به تنهايي باعث شادي نميشود و چه بسا که ممکن است متاهلها با مشکلات و تنشهاي بيشتري نسبت به مجردها روبرو شوند. آيا متاهلها شادترند؟
بعضي جاها ديده و شنيدهايم که فردي براي رهايي از افسردگي ميخواهد ازدواج کند تا شادتر شود و بر بيمارياش غلبه کند اما اين درست نيست و ازدواج به تنهايي نميتواند يک شخص افسرده را شاد کند و تا شخص درمان نشود نميتواند آمادگي لازم را براي داشتن يک ازدواج و رابطه شاد داشته باشد. نکتهاي که بايد به آن توجه کنيم اين است که کيفيت روابط شما ميتواند بر ميزان شاديتان تاثير بگذارد. بله! اگر رابطه زناشويي بسيار سالم و سازنده باشد و دوطرف راهکارهاي لازم براي سازگاري و شادزيستي را رعايت کنند، در اين شرايط ازدواج باعث شادي افراد ميشود. پس آن چيزي که باعث ميشود ما عواملي را شاديآور بناميم نحوه بهکارگيري تکنيکها و راهکارهاي روانشناختي است تا بتوانيم همه عوامل را در جهت شادکامي سوق دهيم اما در مورد طلاق يک قانون کلي و مطلق وجود دارد که با طلاق و جدايي از همسر احتمال افسردگي در اشخاص بالا مي رود.
به همين دليل توصيه ميکنند اگر ازدواج کرديد تاجاي ممکن طلاق نگيريد چون آثار زيانبار طلاق بسيار زياد است بنابراين متاهلها با به کار گيري راهکارهايي صحيح و داشتن تفاهم عميق و پايدار، ميتوانند شرايط يک ارتباط سازنده خانوادگي و سالم را ايجاد کنند و همين موضوع شادي و سرزندگي را در آنها ايجاد خواهد کرد. مديريت شادي برقراري و حفظ شادي در سطح اجتماعي و فردي بايد مديريت شود. به بيان ديگر براي تداوم شادي بايد مهارتها وشيوه هاي صحيح را به طور منظم و مداوم به کار گرفت. شادي بايد منظم باشد. روي اين کلمه «منظم» بسيار تاکيد ميکنم چون وجود نظم در تکرار يک فعاليت است که باعث تاثيرات شاديآور و مثبت ميشود. توصيه براي شاد زندگي کردن توصيهاي بسيار جدي است مخصوصا زندگي کردن در دنياي امروز که با تنشها و مشغلههاي بسياري همراه است. به خاطر داشته باشيد که اين مشکلات اضطرابي و افسردگي تنها مختص کشور ما نيست بلکه تقريبا تمام کشورها چه توسعهيافته و چه درحال توسعه با آن دست به گريبان هستند. مشکلات اقتصادي، اجتماعي، خانوادگي و... از جمله عوامل استرس زا براي انسان نسل امروز هستند. متاسفانه هرچقدر سن بالاتر ميرود، رويدادهاي استرس?زاي بيشتري را تجربه ميکنيم و به همين دليل تاکيد روي مديريت شادي از مسائل قابلتامل در جامعه امروزي است و به سادگي نميتوان از آن گذشت. مديريت شادي يعني قبل از وقوع اختلالات هيجاني مانند افسردگي و اضطراب بايد با راهکارهاي مفيد و موثر مانع بروز افسردگي و اضطراب شويم و در صورت بروز افسردگي و اضطراب سراغ درمان آن برويم اما چقدر خوب است قبل از ايجاد اختلال افسردگي و اضطراب، برنامه منسجم و منظمي را براي ايجاد شادي، نشاط و بالابردن روحيه اميد در افراد تهيه کنيم و در جامعه به کار گيريم.
گنجينه مهارتها درواقع مجموعه مهارتهاي شادي آفرين يک گنجينه هستند چون اگر اين مهارتها به صورت منظم انجام شود باعث تخليه بسياري از فشارهاي رواني ميشود. از جمله اين مهارتها مي توان به انجام يک کار هنري اشاره کرد. فعاليتهايي که به آفرينش هنري بينجامد مانند نقاشي، خطاطي، نويسندگي و فعاليتهايي از اين قبيل ميتواند تاثير چشمگيري بر روحيه افراد بگذارد و برايشان شادي را به ارمغان بياورد. اين فعاليتها و مهارتهاي هنري زنگار را از آينه درونتان پاک خواهد کرد. توجه داشته باشيد هر چقدر مهارتهاي شخص براي تخليه تنش هاي دروني متنوعتر باشد به همان اندازه سلامت رواني بهتري را به ارمغان مي آورد اما تمامي اين مهارتها بايد منظم و جدي باشد. منظور از کلمه منظم و تاکيدم روي اين کلمه اين است که اگر فعاليتي به صورت مداوم انجام نشود تاثيري نخواهد داشت يا اگر داشته باشد زودگذر است. براي مثال اگر ورزش ميکنيد، عادت به پيادهروي داريد يا اهل مطالعه هستيد سعي کنيد شکل منظمي به آن بدهيد. براي مثال هفتهاي 3 بار ورزش کنيد يا هر روز 30 دقيقه پياده روي کنيد يا مطالعه کنيد تا نتيجه رضايتبخشي از انجام آنها به دست بياوريد زيرا فاصله انداختن بين فعاليتهاي شادي بخش از تاثيرات آن ميکاهد. برترین ها/ 2015
۰۳/۰۴/۱۳۹۳ - ۲۱:۲۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]