واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
230 معتاد پرخطر در مازندران با هدف کاهش آسیب های اجتماعی جمع آوری شدند نوشهر - ایرنا - دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران از جمع آوری و ساماندهی 230 معتاد پرخطر در مازندران با هدف کاهش آسیب های اجتماعی خبر داد.
به گزارش ایرنا، ˈ علیرضا مرادی ˈ عصر سه شنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان چالوس با اشاره به ماده 16 قانون مبارزه با مواد مخدر گفت: در مراکز بازپروری و درمان معتادان پرخطر با دستور مقام قضایی و نظر پزشک، معتادان به مواد مخدر، روانگردان و متجاهر به اعتیاد و بی خانمان در این مراکز دولتی و مجاز درمان می شوند.
وی تصریح کرد: مهمترین اصل در اجرای طرح جمع آوری معتادان بی خانمان، علاوه بر کاهش آسیب های اجتماعی این افراد برای جامعه با ایجاد محیطی نظام مند برای بازپروری، مراقبت های پس از خروج و ارزیابی آنها است که با توجه به شرایط درمانی از یک روز تا دو سال در آن مراکز به صورت مجانی درمان و نگهداری و این دوره نیز جزو سابقه افراد در نظر گرفته نخواهد شد.
وی یادآور شد: ظرفیت این مراکز 450 نفر است که تاکنون 230 معتاد که 30 نفر از آن ها زن بودند دردو مرکز درمانی و بازپروری در ساری که مربوط به موضوع ماده 16 قانون مبارزه با مواد مخدر پذیرش شدند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران افزود: یکی از راهکارهای مهم مبارزه با موادمخدر، حمایت و توسعه مشارکتهای مردمی در زمینه پیشگیری، درمان و کاهش آسیب معتادان، به ویژه معتادان پرخطر است.
وی بر لزوم همکاری خیرین در زمینه مبارزه با مواد مخدر در حوزه فرهنگی و پیشگیری و پس از ترک تاکید کرد و گفت: باید در این زمینه شهرستان ها با فعال کردن گروه های خیر و ساماندهی آن ها در جهت مبارزه با مواد مخدر گام های تاثیر گذاری بردارند.
وی وجود قرص و شربت متادون در بازار را یکی از معضلات جدی استان عنوان کرد و اظهار داشت: کمیته های مبارزه با مواد مخدر شهرستانی با فروش متادون و ترامادول در عطاری ها برخورد قاطع داشته باشند.
مرادی همچنین سیگار و قلیان را درب ورودی اعتیاد دانست و خواستار نظارت بیشتر بر نحوه مدیریت و عملکرد قلیان سراها در مازندران شد.
وی بر نقش اطلاع رسانی به منظور پیشگیری از این آسیب اجتماعی و اثرات زیانبار اعتیاد در جامعه به ویژه روستاها تاکید کرد و افزود: در همین راستا رسالت اصحاب رسانه در امر آموزش معضلات اجتماعی بویژه اعتیاد مهم است.
فرماندار چالوس در این جلسه با اشاره به این که مبارزه با مواد مخدر باید در جامعه فراگیر شود اظهارداشت: مبارزه با مواد مخدر و معضلات اجتماعی آن نیازمند تعامل و تلاش بیشتر همه دستگاه ها شهرستانی و استانی برای مقابله با این پدیده شوم است.
ˈمحمد ناصر زندیˈ خواستار افزایش فعالیت فرهنگی در زمینه مبارزه با مواد مخدر شد و گفت: باید با اطلاع رسانی درست، آسیب شناسی، فرهنگ سازی، آگاهی بخشی و آموزش به جامعه و اقدام های پیشگیرانه از زیان های جبران ناپذیر این بلای خانمانسوز جلوگیری کرد.
وی بیان کرد: نقش خانواده ها، سازمان های مردم نهاد و مراکز علمی و آموزشی در تربیت نسل جوانان و بیان آثار زیان بار مواد مخدر به جوانان مهم و حائز اهمیت است.
زندی همچنین با اشاره به فعالیت سه مرکز اقامتی کوتاه مدت در این شهرستان اظهار داشت: بهزیستی شهرستان به هر یک از این مراکز 40 میلیون ریال برای کمک به هزینه درمان معتادانی که تمکن مالی ندارند پرداخت کرده است.ک/2
1295/608
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
03/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]