واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ تير ۱۳۹۳ (۱۶:۲۹ب.ظ)
نظري مطرح کرد: روزانه حدود 300 نفر در کشوربه دليل بيماري هاي قلبي و عروقي جان خود را از دست مي دهند رئيس دانشگاه علمي کاربردي همدان گفت:روزانه حدود 300 نفر به دليل بيماري هاي قلبي و عروقي جان خود را از دست مي دهند.
به گزارش خبرگزاري موج، سعيد نظري در نشست هم انديشي اساتيد دانشگاه علمي کاربردي لرستان در خرم آباد، اظهار کرد: تغذيه يکي از مواردي است که دشمنان بر روي آن حساسيت به خرج مي دهند و به دنبال تغيير فرهنگ آن در جامعه ايراني هستند.
وي افزود: پس از بررسي هاي انجام شده در دنيا برخي از بيماري هاي ناشي از مصرف ناصحيح غذا مطرح شده است که متأسفانه شيوع اين بيماري ها در ايران کاملا مشهود است و به چشم مي خورد.
نظري تصريح کرد: در کشور ايران ابتلا به بيماري ها بسيار شايع شده است که اين بيماري ها ناشي از فرهنگ ناصحيح غذا نشأت مي گيرد و از جمله آن ها مي توان به ديابت، اشاره کرد متأسفانه تعداد مبتلايان به اين بيماري در داخل کشور حدود 7 ميليون نفر است که بدن آن ها قادر به توليد انسولين نيست و شيوع اين بيماري در استان هايي مانند تهران و يزد به ترتيب 17 و 13 درصد است که بسيار نگران کننده است.
رئيس دانشگاه علمي کاربردي همدان بيان کرد: ديابت يک بيماري سياسي است که 40 عارضه دارد و به طور ميانگين ماهيانه 1 هزار نفر در کشور به اين بيماري مبتلا مي شوند و يکي از دانشمندان غربي در مورد اين بيماري چنين بيان مي کند که، ديابت قاتل رها شده کشورهاي غربي در بين کشورهاي در حال توسعه است.
وي اظهار کرد: هزينه درمان بيماري ديابت در کشور بسيار بالاست به طوري که به طور ميانگين مي توان گفت که در هر 6 دقيقه يک پا در دنيا بر اثر ديابت قطع مي شود و ساليانه حدود 3 هزار ميليارد تومان هزينه درمان اين بيماري در کشور ايران است.
نظري با اشاره به ديگر بيماري هاي موجود و شايع در کشور ايران مانند بيماري هاي آلزايمر و ام اس افزود: هم اکنون در کشور ايران حدود 40 هزار نفر مبتلا به بيماري ام اس هستند و بيماران مبتلا به اين بيماري به دليل از دست دادن سيستم اعصاب محيطي بيماري هايي مانند کوري و فلج شدن را در انسان به وجود مي آورد.
رئيس دانشگاه علمي کاربردي همدان بيان کرد: بيماري هاي قلبي و عروقي از جمله بيماري هاي ديگري هستند که به طور روزانه در کشور حدود 300 نفر به دليل اين بيماري ها جان خود را از دست مي دهند.
وي گفت: از جمله بيماري هاي ديگر در جامعه ايران مي توان به بيماري فشارخون، کم خوني، سرطان سينه و آسم اشاره کرد که هم اکنون 20 درصد از کودکان دبستاني ايران مبتلا به فشار خون هستند و حدود 7 ميليون نفر از مردم نيز مبتلا به آسم هستند که راه حل اصلي براي درمان اين بيماري ها رعايت سبک غذاي اسلامي و ايراني است.
نظري افزود: شهر تهران 10 برابر شهر لندن دستگاه و تجهيزات پزشکي دارد اما نياز به استفاده از اين تجهيزات در تهران حدود 30 برابر لندن است و اين سياست اصلي اعمال شده از سوي کشورهاي غربي براي به فروش رساندن تجهيزات پزشکي خود است.
رئيس دانشگاه علمي کاربردي همدان بيان کرد: يکي از عوامل بروز بيماري ها در داخل کشور استفاده بيش از حد از لوازم آرايشي است و از ديگر عوامل بروز ببيماري ها مي توان به استفاده بيش از حد از روغن هاي سرخ کردني و خوراکي اشاره کرد که اکنون سرانه مصرف اين روغن ها در کشور ما بين 19 تا 20 کيلوگرم براي هر فرد در سال است و همين سبب تشديد بيماري هاي ريوي در انسان مي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]