واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون آموزش ابتدایی اداره كل آموزش و پرورش استان اصفهان : مدیریت جهادی در آموزش و پرورش محقق می شود خبرگزاری پانا :معاون آموزش ابتدایی اداره كل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: مدیریت جهادی در آموزش و پرورش محقق می شود، چرا كه با كمبود بودجه، معلم و فضای مناسب ، بالاترین بهره وری را كسب می كند
۱۳۹۳ سه شنبه ۳ تير ساعت 13:02
به گزارش خبرگزاری پانا ،معاون آموزش ابتدایی اداره كل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: مدیریت جهادی در آموزش و پرورش محقق می شود، چرا كه با كمبود بودجه، معلم و فضای مناسب ، بالاترین بهره وری را كسب می كند.
"نجمه باجلان" در هفتمین جشنواره برترین های آموزش ابتدایی آموزش و پرورش كاشان افزود:مدیریت جهادی یعنی توجه به كیفیت فعالیت ها و برنامه ریزی برای توجه همه جانبه به عملكردها كه باید سرلوحه عمل همه مدیران قرار بگیرد.
وی اظهار داشت: به تعبیر دیگر، مدیریت جهادی یعنی رعایت سلسه مراتب و ولایت پذیری نسبت به مافوق تا در شرایط سخت بتوانیم با مشاركت هم، به بهره وری مناسب برسیم.
وی تاكید كرد: در تعالیم آسمانی، مدیریت به معنی پست و مقام نیست، بلكه مسوولیت است كه شرط اصلی آن، خودسازی و توكل به خالق یكتا و برنامه ریزی همه جانبه برای رسیدن به موفقیت است.
وی با موفق خواندن طرح راهبران آموزشی گفت: شناسایی مشکلات آموزشی موجود به صورت واقعی، توانایی تحلیل و آسیب شناسی دقیق آموزشی براساس شاخص های تعریف شده، برطرف کردن مشکلات آموزشی و برنامه ریزی برای معلمان، از جمله اهداف طرح راهبران آموزشی است.
معاون آموزش ابتدایی اداره كل آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: پایه ششم ابتدایی تکمیل کننده حلقه تعلیم و تربیت در مدارس است كه در اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ایجاد شد.
باجلان اظهار داشت: عناوین جدید وارد شده به مباحث درسی پایه ششم دبستان، شامل، "تفکر و پژوهش" و "کار و مهارت" آغاز مسیر تحول در نظام آموزشی بر مبنای تفكر و قانون مداری شهروندان آاینده كشور است.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش كاشان گفت: دوره ابتدایی از مهمترین دورههای تحصیلی دانشآموزان محسوب میشود و معلمان دوره ابتدایی باید در راستای کیفیسازی هر چه بیشتر آموزشهای این دوره تحصیلی فعالیت کنند و این جشنواره یک مسیر برای رسیدن به این هدف است.
"عفت پدرام فر" افزود: در جهان معاصر، نظام های آموزشی باید همپای تحولات جهانی، حركت كنند و با دانسته های قدیمی نمی توان، شهروندانی آگاه برای آینده كشورها پرورش داد.
وی اظهار داشت: ماموریت معلمان در قرن معاصر، هدایت و آگاهی بخشی است كه بر بستر آگاه شدن خود معلم تعریف می شود و حاصل آن پرورش همزمان قلب و دست و اندیشه دانش آموزان است.
وی تاكید كرد: تشكیل كارگاه های آموزشی معلمان به صورت هفتگی، تشكیل پایگاه های فعالیت رشد برای 300 دانش آموز با نیازهای ویژه، تشكیل پایگاه گفتار درمانی برای 100 دانش آموز از جمله طرح های آموزش و پرورش كاشان در سال تحصیلی جاری بوده است.
وی گفت: اجرای جشنواره جابر بن حیان با هدف ترویج علم و پژوهش در دوره ابتدایی با مشاركت خانواده ها، در بیش از 80 درصد مدارس ابتدایی اجرا شد كه چهار نفر از دانش آموزان كاشان به مرحله كشوری راه پیدا كردند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش كاشانافزود: اجرای طرح پرورش خلاقیت و طرح پیشگامان مدارس ابتدایی درافق 1404، طرح در محضر قرآن ویژه کارکنان مدارس، برگزاری کارگاه آموزشی کیفیت بخشی به آموزش در شنبه هر هفته، برگزاری کارگاه آموزشی ریاضی ششم بصورت هفتگی با قطببندی مدار س از دیگر برنامه های مدیریت آموزش و پرورش کاشان در جهت اجرای طرح تحول بنیادین نظام آموزشی عنوان کرد.
وی بااشاره به ضرورت استفاده از فناوری های نوین اظهار داشت: تشکیل گروههای آموزشی مدارس و ایجاد بیش از 80 وبلاگ آموزشی، برپایی جشنواره های تدریس و اقدامپژوهی در کلیه مدارس، تولید کیف و کتاب الکترونیک، از دیگر برنامه های اجرایی در سال جاری بود.
پدرام گفت: در سال جاری تحصیلی 86 نفر از آموزگاران كاشان در جشنواره های مختلف موفق به كسب رتبه های برتر استانی اصفهان و كشور شدند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]