تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ دعايى زودتر از دعايى كه انسان در غياب كسى مى كند، مستجاب نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844794455




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حل معضل چند بعدي مواد مخدر نيازمند راه‌حل محققانه است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲ تير ۱۳۹۳ (۲۰:۴۴ب.ظ)
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام: حل معضل چند بعدي مواد مخدر نيازمند راه‌حل محققانه است آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در ديدار وزير کشور و جمعي از مديران و مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر ؛ با اشاره به سابقه مصرف مواد مخدر در تاريخ بشريت، گفت: سير تحول در توليد و مصرف مواد مخدر و تنوع اين مواد، ضرورت برنامه‌ريزي و مقابله جدّي‌تر با اين مواد خانمان‌سوز را اجتناب‌ناپذير كرده است.
به گزارش خبرگزاري موج، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، توليد مواد مخدر صنعتي را بلاي جان خانواده‌ها در شرايط فعلي دانست و گفت: مفاسد اجتماعي حاصل از مواد مخدّر، به مراتب بدتر از مصرف آن است كه گاهي خانواده‌ها و افراد، ناخودآگاه در دام عنكبوتي مافياي مواد مخدر مي‌افتند.
به گزارش روابط عمومي مجمع تشخيص مصلحت نظام، وي در اين ديدار كه در آستانه روز جهاني مبارزه با مواد مخدر برگزار ‌شد، با تشريح مباحث مربوط به مصرف دخانيات و مواد مخدر در سال‌هاي پس از پيروزي انقلاب، گفت: اين موضوع، يك معضل چند بعدي است كه بسياري از خانواده‌ها و به طور كلي جامعه و نظام گرفتار مصائب آن هستند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام برخي سوداگران مواد مخدر را فريب خورده و محصول فقر فرهنگي و اقتصادي و معتادان را بيماران گرفتار ذكر كرد و گفت: در وهله اول بايد با ديد اصلاحي و پيشگيري و درمان به مبتلايان مواد مخدر نگاه كرد و ديدگاه ارشادي داشت.
ايشان با ذكر سوابق بحث مواد مخدّر در جلسات مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: متخصصين و جامعه‌شناسان در جلسات مجمع بودند و به بخش‌هايي از مصوبات مجمع رسيديم كه با توجه به تنوع مواد مخدر، نياز به تجديدنظر و توجه به شرايط روز دارد.
آيت‌الله هاشمي رفسنجاني شهادت جوانان ايراني را نشانه‌اي از مظلوميت و عزم ايران در راه مبارزه با قاچاق مواد مخدر دانست و گفت: بايد از كساني كه مخلصانه و با عشق براي رفع اين مشكل كار مي‌كنند، تشكر كرد.
ايشان افزايش زندانيان را از ديگر اثرات مواد مخدر در جامعه خواند و گفت: اين افزايش، كيفيت اداره زندان‌ها را كاهش مي‌دهد.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: گسترش امكانات فرهنگي، تربيتي يكي از راه‌هاي مبارزه با مواد مخدر است و بايد به گونه‌اي برنامه‌ريزي كرد كه افراد معتاد فريب‌خورده پس از درمان و ترك مواد بتوانند به آغوش خانواده‌ها و جامعه برگردند و زمينه‌هاي اشتغال و جذب آنان نيز فراهم شود.
آيت‌الله هاشمي رفسنجاني اسلام را ديني برتر براي زندگي انسان‌ها در دنيا و سعادت در آخرت خواند و گفت: از حرف‌هاي شعاري بپرهيزيد و محققانه بحث كنيد كه چگونه مي‌توان ريشه اين معضل را بخشكانيم يا ضعيف كنيم كه عواقب سوء و خانمان‌سوز آن، ابعاد مختلفي از زندگي مردم را گرفته است.
ايشان بي‌آبرويي حاصل از مصرف مواد مخدر را براي هر انساني در خانواده و خانواده‌ها، محل كار و جامعه بسيار غم‌انگيز خواند وگفت: گاهي حتي در خارج از كشور نيز توسط افرادي كه به هر دليل در دام باندهاي مخوف قاچاق مواد مخدر گرفتار و زنداني شده‌اند، با آبرو و اعتبار ايران بازي مي‌شود.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در بخش ديگري از سخنان خويش به شعارهاي اشغالگران افغانستان براي مقابله با كشت مواد مخدر اشاره كرد وگفت: نه تنها نتوانستند سطح زير كشت خشخاش را كم كنند، بلكه كشت اين مواد افيوني افزايش يافت و اكنون قاچاق مواد مخدر به منبع درآمد گروه‌هاي تروريسم تبديل شده است.
آيت‌الله هاشمي رفسنجاني، مظلوميت مردم افغانستان را واقعي توصيف كرد و گفت: علاوه بر اشغالگران شرقي و غربي خارجي، گرفتار جنگ‌هاي داخلي شده‌اند و هم اكنون نيز گرفتار مافياي مواد مخدر هستند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد: ظرفيت كشت مواد مخدر در افغانستان، اين كشور را خاستگاه گروه‌هاي تروريستي كرده است.
ايشان اقدامات ضدانساني گروهك‌هاي تروريسم را كه بعضاً به نام دين اسلام انجام مي‌شود، باعث بي‌آبرويي اسلام و مسلمانان خواند و گفت: تمام فعاليت‌هاي تروريستي داعش كه نمونه بارز يك گروه جنايتكار افراطي است، به اسم دين اسلام تمام مي‌شود و اين تهديدي جدي براي حيثيت جهان اسلام است.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، اضلاع تروريسم، مواد مخدر، استبداد و استكبار را تهديدي عليه منافع همه ملت‌ها برشمرد و افزود: اين زنجيره تسلسل، آنچنان حلقه‌ي بسته‌ي به وجود آورده‌اند كه هيچ‌كس نمي‌تواند از آن خارج شود.
ايشان در پايان خواستار ارائه راه‌حلي به دور از افراط و تفريط و همه‌جانبه از سوي مديران و مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر براي حل معضل چند بعدي و خانمان‌سوز مواد مخدر شد و گفت: بايد انضباط جدي در اجراي طرح مبارزه باشد تا افتخاري براي ايران در اين زمينه ثبت شود.
در ابتداي اين ديدار آقاي دكتر رحماني فضلي وزير كشور ضمن ارائه گزارشي از وضعيت مواد مخدر در كشور و اهمّ اقدامات ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال 92 گفت: مسئله مبارزه با مواد مخدر در ايران به واسطه همسايگي با كشور افغانستان متفاوت‌تر از ساير كشورهاست، چرا كه 90 درصد ترياك دنيا در اين كشور توليد مي‌شود.
وي افزود: آنچه كه مهم، قابل توجه و نگران‌كننده است، مواد مخدر نيست، بلكه آثار اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي استفاده از مواد مخدر است.
وزير كشور تأكيد كرد: براي مبارزه با مواد مخدر بايد در چهار حوزه پيشگيري، درمان، مقابله و صيانت با رويكرد اجتماعي عمل و جامعه را نسبت به موضوع حساس كنيم.








»
تصاویر مرتبط













































این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن