واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مبارزه با مواد مخدر دغدغه جدی مدیران همدان باشد ملایر-ایرنا- دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان گفت: با توجه به بحران و تهدید اعتیاد و مواد مخدر در کشور، مبارزه با مواد مخدر باید به طور جدی در دستور کار دستگاه های اجرایی قرار گیرد و دغدغه اصلی مدیران استان همدان باشد.
به گزارش ایرنا ˈعبدالحسین مرادیˈ روز چهارشنبه در شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان ملایر افزود: رویکرد اصلی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان، اولویت های فرهنگی و پیشگیری اولیه از اعتیاد با رویکرد اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر است که باید در دستور کار مدیران قرار گیرد.
وی بر لزوم شناسایی مخاطبین و اقشار زیر مجموعه مرتبط در دستگاه های اجرایی تاکید کرد و اظهار داشت: با تشکیل کمیته تخصصی مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد، بتوانیم ظرفیت ها، تهدیدها و فرصت ها را شناسایی کنیم.
وی با بیان اینکه بحران مواد مخدر و مبارزه با آن امروز نیازمند عزم ملی و مدیریت جهادی است، افزود: با بکارگیری تمام ظرفیت ها، نیاز است روحانیون نیز در ایام ماه مبارک رمضان در بخشی از سخنرانی های خود به پدیده شوم اعتیاد و آسیب های مواد مخدر بپردازند.
مرادی خاطرنشان کرد: بر اساس سند چشم انداز توسعه پنجم، 40 درصد از جمعیت شهرستان ملایر طبق سایر نقاط کشور باید آموزش های عمومی را در راستای مبارزه با مواد مخدر فرا گیرند.
وی مبارزه با مواد مخدر را دفاع از حرمت انسان ها دانست و گفت: پایه و اساس برنامه ریزی برای مبارزه با مواد مخدر، مبتنی بر شناخت فرصت ها و تهدیدها است که همه اقشار مردم و دستگاه های دولتی، سازمان ها و ارگان ها باید برای مبارزه با این پدیده شوم که امنیت کشور را تحت الشعاع قرار داده، وارد عرصه شوند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همدان ادامه داد: در حال حاضر، 58 درصد از معتادان دارای سن زیر 34 سال هستند که جمعیت فعال را شامل می شود و این امر، ضرورت برنامه ریزی برای جوانان و نوجوانان کشور و مراقبت از آنان را هشدار می دهد.
***عملکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر شهرستان ملایر مطلوب است
معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر نیز با مطلوب ارزیابی کردن عملکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر شهرستان ملایر در بین سایر شهرستان های پایلوت کشور در سال گذشته افزود: به واسطه عملکرد خوب پنج شهرستان پایلوت کشور، پنج مرکز استان نیز به عنوان پایلوت مبارزه با مواد مخدر انتخاب شدند.
ˈمصطفی آزادبختˈ نقش سپاه و بسیج را در مبارزه با مواد مخدر در سطح شهرستان برجسته دانست و ادامه داد: طی سه سال گذشته ملایر به عنوان یکی از شهرهای پایلوت مبارزه با مواد مخدر کشور انتخاب شد که بسیار مطلوب عمل کرد و امسال نیز همه مدیران دستگاه های اجرایی و اقشار مختلف مردم باید به طور جدی پای کار باشند.
آزادبخت از افزایش 77 درصدی کشفیات انواع مواد مخدر در سه ماهه امسال در شهرستان ملایر خبر داد و بیان داشت: طبق گزارش کمیته مقابله، سال گذشته 440 کیلوگرم تریاک در ملایر کشف و ضبط شد و 28 طرح پاکسازی و ارتقای امنیت اجرا شد.
وی آموزش بیش از 20 هزار دانش آموز و 14 هزار نفر از والدین، برگزاری 380 کارگاه آموزشی، سه همایش فصلی و 12 جلسه را از فعالیت کمیته پیشگیری در سال گذشته عنوان کرد.
***کارگروه پیشگیری از اعتیاد در بیش از 20 اداره ملایر برگزار شد
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر نیز از برگزاری کارگاه پیشگیری از اعتیاد در بیش از 20 اداره این شهرستان طی سال گذشته خبر داد و بیان داشت: کمیته پیشگیری با اولویت آموزش عمومی در طرح پایلوت مبارزه با مواد مخدر فعال شد و امسال نیز این آموزش ها در حال اجرا است.
ˈمحمدقاسم عبدلیˈ افزود: طبق گزارش انجمن معتادان گمنام ملایر، این انجمن از سال 82 فعالیت خود را آغاز کرد که هم اکنون، از یک گروه به 32 گروه و تعداد اعضا از دو نفر به بیش از چهار هزار نفر افزایش یافته است.
عبدلی خواستار کمک به انجمن معتادان گمنام به صورت استانی شد و گفت: جلسات این انجمن باید به سمت مکان هایی چون مساجد و حسینیه ها سوق داده شود.
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر شهرستان ملایر نیز از برگزاری 700 کلاس آموزشی در سطح دستگاه های اجرایی و ارگان های ملایر با چهار موضوع اعتیاد و آسیب های ناشی از آن، آسیب های ناشی از ماهواره، مهارت های زندگی و مباحث تربیتی خبر داد.
در حال حاضر، هفت کمپ ترک اعتیاد در شهرستان ملایر دارای مجوز استاندارد است .
7528/576
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
28/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]