واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون دانشگاه علوم پزشکی اهواز: طرح تحول نظام سلامت نیازمند مدیریت صحیح است اهواز - ایرنا - معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: طرح تحول نظام سلامت نیازمند مدیریت صحیح است تا همواره با موفقیت همراه باشد و مشکلی به وجود نیاید.
به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر ˈبهزاد شریف مخمل زادهˈ دوشنبه در هفتمین نشست منطقه 9 معاونت های غذا و داروی قطب خلیج فارس در سالن اجتماعات معاونت با اشاره به اینکه اجرای این طرح تا کنون رضایت مردم را به دنبال داشته است اظهارداشت: نباید اجازه دهیم منابع مالی بیمارستان ها بیش از سقف تعیین شده استفاده شود در غیر این صورت بیمارستان ها با رکود درآمدی مواجه خواهند شد.
وی افزود: اگر بخواهیم منابع را در طرح تحول نظام سلامت به خوبی مدیریت کنیم باید داشبورد یا سامانه مدیریتی اطلاعاتی راه اندازی شود.
شریف مخمل زاده تصریح کرد: این طرح از نظر کاهش پرداختی بیماران در بخش بستری در کلیه بیمارستان های دولتی تحت پوشش دانشگاه ها و تهیه داروها و تجهیزات پزشکی در داخل بیمارستان ها به گونه ای که هیچ بیماری به خارج بیمارستان ارجاع پیدا نکند کمک بزرگی به مردم کرده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز ادامه داد: یکی از راهکارهای مهم برای نظارت در اجرای این طرح، استفاده از سامانه های الکترونیک تدارک دارو است.
وی گفت: سازمان غذا و دارو به این نتیجه رسیده که پیاده سازی سامانه های الکترونیک برای اجرای این طرح لازم است.
شریف مخمل زاده افزود: طرح سامانه الکترونیک به اجرای طرح تحول در نظام سلامت کمک زیادی کرده است و با طراحی این سامانه مشکلی در تهیه داروهای تخصصی نداریم.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهارداشت: قطب خلیج فارس باید به صورت قطبی معرفی شود که در طرح تحول نظام سلامت پیرو باشد و بیشترین خدمات را ارائه کند.
وی گفت: همچنین فضای فیزیکی داروخانه ها و نیروی انسانی به خصوص داروساز باید افزایش یابد.
شریف مخمل زاده به راه اندازی اداره تجهیزات پزشکی و ملزومات مصرفی درون معاونت ها به عنوان یک چالش بزرگ اشاره کرد و گفت: از آنجایی که حجم کاری در این حوزه قابل توجه است در نتیجه استقرار این اداره در معاونت، در عملکرد حوزه غذا و دارو تاثیر می گذارد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز پیشنهاد کرد که باید بستر الکترونیک برای حوزه تجهیزات نیز تعریف شود.
وی اضافه کرد: در حوزه آزمایشگاه باید تضمین کیفیت و ارتقای نتایج را نیز مورد بحث قرار داده و اعتبار نتایج آزمایشگاهی را ارتقا بدهیم.
شریف مخمل زاده اظهارداشت: معاونت های غدا و داروی سراسر کشور به 9 قطب تقسیم شده که قطب نهم کشوری، قطب خلیج فارس است و شامل دانشگاه های اهواز، بندر عباس، بوشهر، قشم، کیش، آبادان، دزفول و بهبهان است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: نشست ها به صورت منظم و سالانه برگزار می شود که از جمله مهمترین مسائل مشترک بین اعضای قطب خلیج فارس، واردات مواد غذایی از مبادی ورودی است.
وی گفت:باید همگرایی در خصوص نظارت بیشتر نسبت به واردات مواد غذایی سالم داشته باشیم.
شریف مخمل زاده اضافه کرد: هدف اصلی ما این است که مواد غذایی ورودی به کشور از سلامت کامل برخوردار باشد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: در این خصوص تجهیزات پیشرفته و علم روز لازم است.
وی گفت: از طریق برگزاری نشست های متعدد و کارکارشناسانه، مشکلات بررسی و نواقص را رفع می کنیم .
شریف مخمل زاده ادامه داد: خطاهایی که در خصوص کالاهای اساسی وجود داشته است را برطرف کرده ایم.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به این که برگزاری سه کارگروه از جمله بخش های برگزاری نشست امروز است تصریح کرد: این کارگروه ها شامل دارو، غذا و آزمایشگاه می باشند که مشکلات طرح تحول، ترخیص مواد غذایی از گمرکات، طرح پایش سلامت فرآورده های غذایی و کشاورزی، ترخیص کالاهای ملوانی و ارتقای کیفیت در آزمایشگاه و روش های افزایش اعتبار نتایج آزمایشگاهی را بررسی می کنند.
هفتمین نشست منطقه 9 معاونت های غذا و داروی قطب خلیج فارس با حضور اهواز، بندعباس، بوشهر، قشم، کیش، آبادان، دزفول و بهبهان، دوم تا سوم تیر ماه ، در سالن اجتماعات معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در حال برگزاری است.
7157/641
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
02/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]