تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عبادت را نزد خويش ناپسند مگردانيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832520633




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ترس از شفاف سازی مالی علت مقاومت در برابر مالیات بر ارزش افزوده


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رئیس کل سازمان مالیاتی کشور: ترس از شفاف سازی مالی علت مقاومت در برابر مالیات بر ارزش افزوده تهران - ایرنا - رئیس کل سازمان مالیاتی کشور گفت: ترس از شفاف سازی مالی علت مقاومت برخی اصناف در برابر پرداخت مالیات بر ارزش افزوده است.


به گزارش ایرنا، علی عسکری روز دوشنبه در گفت و گویی با بیان اینکه، همه صاحبان درآمد طبق قانون باید مالیات پرداخت کنند، افزود: همه اصناف از جمله طلا فروشان موظف به اجرای قانون هستند.
وی با اشاره به توافق طلا فروشان و سازمان مالیاتی اظهار داشت: تمامی مالیات بر ارزش افزوده از مصرف کنندگان نهایی دریافت می شود، اما برخی واحدهای طلا فروشی رعایت نمی کنند و از شفاف سازی عملکرد مالی و روشن شدن مالیات بردرآمد می ترسند.
وی گفت: سال گذشته با حضور نمایندگان طلا فروشان، سازمان مالیاتی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان حمایت مصرف کنندگان، سازمان ملی استاندارد و نماینده ای از کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توافق شد همه طلا فروشان از برگه های فروش یکسان استفاده کنند که برخی رعایت نمی کنند، در حالی که آموزش های لازم در این خصوص به آنها داده شده است.
عسکری تاکید کرد: در حال حاضر برای همه فرآیندهای تولید تا عرضه طلا، برگه های مشخص و معینی طراحی شده است و باید همه طلا فروشان قانون مالیات بر ارزش افزوده را مانند دیگر کالاها اجرایی کنند.
وی اظهار داشت: در بیش از 140 کشور با اصلاح نظام مالیاتی و حمایت از فعالیت های سرمایه گذاری و تولیدی، مبنای درآمد مالیاتی به مصرف کنندگان نهایی منتقل شده است و بیشترین درآمد مالیاتی را از مالیات بر مصرف کسب می کنند.
وی افزود: از شش سال پیش و با استقرار نظام مالیات بر ارزش افزوده در سال 87 تاکنون دوره های آموزشی زیادی برای اصناف برگزار شده و تمامی آنها با مبانی دریافت این مالیات آشنا هستند و می دانند که یک ریال آن هم از خودشان گرفته نمی شود، بلکه همه را مصرف کنندگان پرداخت می کنند.
معاون وزیر اقتصاد درباره تاریخچه اجرای مالیات بر ارزش افزوده اظهار داشت: گزارش مالیات بر ارزش افزوده برای نخستین بار توسط فون زیمنس در سال 1918 به منظور فائق آمدن بر مسائل مالی آلمان پس از جنگ جهانی اول طرح ریزی شد و آدامز آمریکایی نیز در سال 1921 طرح مشابهی را ارائه کرد و با وجود علاقه و تمایل شدید برخی کشورها در خصوص استقرار نظام مالیات بر ارزش افزوده، این مالیات به طور رسمی تا سال 1954 در هیچ کشوری به کار گرفته نشد.
وی ادامه داد: در سال 1954 ابتدا فرانسه و به تدریج دانمارک و آلمان این نوع مالیات را در نظام مالیاتی خود معرفی و اجرا کردند و در منطقه آسیا، کره جنوبی نخستین کشوری است که در سال 1977 با کمک صندوق بین المللی پول توانست این نظام مالیاتی را پیاده کند.
عسکری با بیان اینکه، در حال حاضر نظام مالیات بر ارزش افزوده در بیش از 140 کشور جهان مستقر شده است، گفت: در کشورهای همجوار ما ترکیه، آذربایجان، ارمنستان، ترکمنستان، قزاقستان، ازبکستان، قرقیزستان، پاکستان، هند، بنگلادش، لبنان، اردن، مصر، نپال و سریلانکا این نظام مالیاتی اجرایی شده است.
به گفته وی، لایحه مالیات بر ارزش افزوده نخستین بار در دی ماه 1366 تقدیم مجلس شورای اسلامی شد و این لایحه در کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی و به صحن علنی مجلس ارائه شد.
وی گفت: پس از تصویب شش ماده از آن به تقاضای دولت به دلیل اجرای سیاست تثبیت قیمت ها و مشکلات اقتصادی ناشی از جنگ تحمیلی، دولت لایحه مربوطه را از مجلس شورای اسلامی پس گرفت و در سال 1370 دپارتمان امور مالی صندوق بین المللی پول نیز اجرای مالیات بر ارزش افزوده را توصیه کرد.
رییس کل سازمان امور مالیاتی تصریح کرد: با توجه به احساس نیاز و نظر کارشناسان و متخصصان داخلی و بین المللی برای برقراری چنین نظام مالیاتی، برنامه استقرار این نظام مالیاتی در اواخر دهه 1370 مجددا در دستور کار دولت قرار گرفت و در نهایت لایحه مربوطه تدوین شد و پس از سیر طولانی در شهریور 1381 به تصویب هیات وزیران رسید و مهر همان سال به مجلس شورای اسلامی ارائه شد.
وی گفت: این لایحه در اردیبهشت 1387 به تصویب مجلس رسید و این قانون در اول مهر 87 به صورت آزمایشی به اجرا درآمد و هم اکنون نرخ آن هشت درصد است.
اقتصام(1)** 9141**1594

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




02/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن