تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداى والا مى فرمايد: وقتى بنده من كار نيكى اراده كند و نكند آن را يك كار نيك براى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819726040




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

29 درصد از شبکه توزیع آب همدان فرسوده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

29 درصد از شبکه توزیع آب همدان فرسوده است همدان-مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت:29 درصد از شبکه توزیع آب استان همدان فرسوده است که برای اصلاح آن یک هزار و 110 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.


به گزارش ایرنا ˈهادی حسینی بیدارˈ شامگاه یکشنبه در جمع اصحاب رسانه گفت: 29 درصد از شبکه توزیع آب استان همدان که معادل 700 کیلومتر خط انتقال آب است فرسوده شده است که با تامین اعتبارات لازم می توان در طول سه سال، این خطوط را اصلاح کرد.
وی اظهار داشت: هم اکنون 9 شهرستان و 29 شهر در سطح استان همدان از خدمات این شرکت استفاده می کنند و 99.5 درصد جمعیت شهری از نعمت آب شرب بهداشتی استفاده می کنند و 64 درصد جمعیت شهری استان نیز از فاضلاب بهداشتی استفاده می کنند.
وی با بیان اینکه هم اکنون سه هزارو 200 لیتر آب در هر ثانیه در استان تولید می شود ادامه داد:همچنین 252 حلقه چاه، 292 هزار متر مکعب مخزن ذخیره،24 ایستگاه پمپاژ، دو هزار و 517 کیلومتر شبکه توزیع آب و41 هزار خط انتقال نیز در سطح استان همدان فعال است.
وی عنوان کرد: در سال گذشته 25 کیلومتر خط انتقال اجرایی شده و 15 هزار فقره انشعاب فاضلاب نیز واگذار شده است و سه قرار داد در بخش آب با اعتبار 30 میلیارد ریال و 30 قرار داد بخش فاضلاب با اعتبار 73 میلیارد ریال منعقد شده است.
وی عنوان کرد: اعتبار مصوب این شرکت نیز 550 میلیارد ریال بود که 250 میلیارد آن تخصیص داده شده که از این رقم 135 میلیارد ریال جذب شده است.
حسینی بیدار بیان کرد: هم اکنون 50 درصد آب شرب استان همدان از طریق سد اکباتان تامین می شود و در صورت بروز هر گونه مشکل برای این سد، استان همدان با بحران شدید آب مواجه خواهد شد.
وی ادامه داد: میزان بارش های امسال در استان همدان کم نبوده است اما میانگین بارش ها در بلند مدت افت داشته است.
وی گفت: ذخیره آب های زیرزمینی در سطح استان همدان به شدت افت پیدا کرده است و حجم آب ذخیره شده در پشت سد اکباتان نیز رضایت بخش نیست در حالیکه طبق پیش بینی های سازمان هواشناسی، استان همدان در تابستان سالجاری با گرمای زودرس و دمای دو درجه گرمتر از سال گذشته مواجه خواهد شد.
وی عنوان کرد: استان همدان در سالجاری جزو 10 استان پر تنش در حوزه آب خواهد بود که با استفاده از اعتبارات این بخش، می توان برای بهبود خدمات آب رسانی استفاده کرد.
وی اضافه کرد:حفر چند حلقه چاه جدید، نصب کنتورگرهای هوشمند آنلاین به منظور کنترل فشار شبکه با توجه به تقاضای مردمی، پیشگیری ازایجاد هر گونه نشتی در شبکه، تعویض کنتورهای فرسوده و اصلاح شبکه فرسوده از جمله برنامه ریزی های این شرکت برای پیشگیری از مشکلات احتمالی در فصل تابستان است.
وی ادامه داد:هم اکنون قیمت تمام شده هر یک متر مکعب آب تصفیه شده برای این شرکت هشت هزار ریال است در حالیکه در قبوض آب شهروندان هر یک متر مکعب آب، دو هزار و 500 ریال محاسبه می شود.
وی اضافه کرد: پایین بودن آب بهای مصرفی شهروندان، از بزرگترین مشکلات موجود در حوزه آب است که موجب می شود مصرف کنندگان به سوی مصرف بیشتر آب سوق داده شوند.
وی ادامه داد: قیمت آب شرب بهداشتی آنقدر در ایران پایین است که در مواردی افراد حتی برای شست و شوی خودرو و درب منازل از آن استفاده می کنند.
وی در خصوص آب بهای خانوارهای پر مصرف این استان گفت: در تابستان امسال، قبوض آب خانوارهایی که مصرفی بیش از الگوی مصرف کشوری دارند به صورت پلکانی محاسبه خواهد شد.
وی اضافه کرد: در سال اقتصاد و فرهنگ باید تمام تلاش خود را به کار گیریم تا با افزایش فرهنگ مردم در خصوص مصرف بهینه آب، جایگاه واقعی اقتصاد آب را احیا کنیم.
وی گفت: اگر شهروندان همدانی 20 درصد در مصرف آب صرفه جویی کنند می توان از بروز بسیاری از مشکلات مربوط به خشکسالی و کم آبی پیشگیری کرد.
وی ادامه داد: بیشتر مصرف آب در استان همدان در بخش کشاورزی و تولید محصولاتی با نیاز آبی بالا است و این محصولات بعد از مدتی از استان صادر می شود که این می تواند به اقتصاد آب استان ضربه های زیادی وارد کند و بحران آب را نیز تشدید می کند.
استان همدان در سالجاری از نظر خشکسالی و کمبود آب جز 10 استان بحرانی قرار گرفته است.
7530/576

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




02/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن