واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > قم حجتالاسلام صالحی منش در بازدید از دفتر مهر در قم:
نقد مشفقانه اثرگذارتر است/ ضرورت پرداختن رسانههای قم به ابعاد حوزه علمیه
قم - خبرگزاری مهر: استاندار قم با اشاره به اهمیت بیان مشفقانه در نقد گفت: نقد اگر با تندی و عصبانیت همراه باشد تأثیر خود را از دست میدهد.
به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام والمسلمین محمدصادق صالحی منش قبل از ظهر یکشنبه در بازدید از دفتر خبرگزاری مهر در قم با اشاره به رسالت مطبوعات اظهار داشت: تلاش در عرصه مطبوعات نه باید با مطامع مادی همراه باشد و نه با جهتگیریهای جناحی؛ بلکه مطبوعات باید اصلاحگر جامعه باشند. وی رسانه خوب را رسانهای دانست که مصلح جامعه بوده و در راستای اهداف انقلاب اسلامی حرکت کند. استاندار قم با اشاره به اهمیت نقد در مطبوعات و رسانهها گفت: بسیاری از مسئولان نقدپذیر نیستند اما بخشی از این اشکال ریشه در شیوه نقدپردازی رسانهها دارد. وی خاطرنشان کرد: اینکه مطلب نقادانه را چگونه مطرح کنیم بسیار مهم است. نقد را به هر زبانی میشود گفت اما اگر نقدی که با زبان مشفقانه و ملایم باشد، اثرگذارتر است. حجت الاسلام صالحی منش با اشاره به اینکه نقد با عصبانیت و تندی اثری ندارد، گفت: نقد اگر با زبان شیرین و زیبا باشد ثمر میدهد اما اگر تند و بیپروا باشد موجب موضعگیری طرف مقابل شده و اثرش را از دست میدهد. وی به سیره شهید مطهری در زمینه نقد اشاره کرد و افزود: یکی از ویژگیهای شهید مطهری این بود که نقد را با ملایمت و زبان زیبا بیان میکرد طوری که دیگران متوجه میشدند این نقد از سر دلسوزی است. استاندار قم به ضرورت پرداختن نشریات و رسانههای قم به معرفی حوزه علمیه و مراجع تقلید اشاره کرد و ابراز داشت: حوزه علمیه قم ظرفیتهای ناشناختهای دارد که مطبوعات باید آن را برای جامعه تبیین کنند. همچنین بسیاری از ابعاد شخصیتی مراجع تقلید امروز برای جامعه ناشناخته مانده که باید به این موضوع هم پرداخت.
مسئولان به انتقاد رسانهها باید به عنوان یک فرصت نگاه کنند مرتضی داستانی، مدیر مسئول روزنامه 19 دی نیز در این جلسه با اشاره به مشکلات مالی نشریات استانی خاطرنشان کرد: این مشکلات موجب شده نقادی ضعیف شده و بیشتر نشریات مدیحهسرای مسئولان باشند. به عقیده مدیر مسئول روزنامه 19 دی، رویکرد نقادانه موجب میشود که پلی میان مردم و مسئولان برقرار شده و دغدغههای مسئولان هم بهتر به گوش مردم برسد. وی آستانه تحمل مسئولان در برابر انتقادات را پایین توصیف کرد و افزود: مسئولان به انتقاد رسانهها باید به عنوان یک فرصت نگاه کنند. کار جهادی خبرنگاران سرپرست خبرگزاری مهر در قم نیز در این جلسه با اشاره به مشکلات مالی رسانهها و نشریات در قم اظهار داشت: با این شرایط مالی، خبرنگاران در رسانهها کار جهادی میکنند. محمد مهدی سلیمانی با اشاره به آغاز به کار خبرگزاری مهر از سال 1382 در قم عنوان کرد: خبرنگاران خبرگزاری مهر در قم طی سالهای گذشته در بسیاری از جشنوارههای ملی و استانی رتبههای برتر را به خود اختصاص دادهاند. وی با انتقاد از بیتوجهی اکثر مسئولان قم به تراز کار و کیفیت خبرها و گزارشها گفت: در روز خبرنگار تمام خبرنگاران تجلیل میشوند و هیچ تفاوتی میان کار بی کیفیت یا کار متوسط وجود ندارد در صورتی که مراسم این روز میتواند در قالب یک جشنواره برگزار شده و با معرفی برترینها همراه شود.
۱۳۹۳/۴/۱ - ۱۶:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]