تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):تقوای خدا پیشه کنید و دینتان را با ورع و تقوا حفظ کنید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803639727




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پروژه های نیمه فعال و تعطیل لرستان در دولت تدبیر و امید جان تازه ای می گیرند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

پروژه های نیمه فعال و تعطیل لرستان در دولت تدبیر و امید جان تازه ای می گیرند خرم آباد - ایرنا - با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و برنامه ریزی های علمی و کارشناسی این دولت در زمینه رشد و شکوفایی اقتصاد کشور، طرح ها و پروژه های غیرفعال، نیمه فعال و تعطیل شده استان لرستان، جان تازه ای به خود گرفته و بسیاری از این پروژه ها و ظرفیت ها، احیا و فعال شده اند.


به گزارش خبرنگار ایرنا، رویکرد محوری دولت تدبیر و امید و مدیریت ارشد اجرایی استان لرستان برای احیای ظرفیت ها و پروژه های اقتصادی تعطیل و راکد مانده استان، زمینه سازی برای جذب و جلب سرمایه های بخش خصوصی و مشارکت این بخش در به حرکت در آوردن چرخ های اقتصادی استان با مشارکت فعال و موثر دولت و بخش خصوصی است.
برهمین اساس، پرونده احیا و فعالیت مجدد، بسیاری از طرح ها و واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی استان لرستان که در سنوات گذشته بنا به دلایل مختلفی تعطیل و یا با کمترین ظرفیت به حیات خود ادامه می دهند، روی میز مدیران ارشد و مسوولان اجرایی استان و دولت قرار گرفته است.
در این زمینه مجتمع کشت و صنعت لرستان با سابقه 15 ساله تعطیلی، با سرمایه گذاری یک فعال بخش خصوصی خارجی در حال احیا و فعالیت مجدد است.
احیای مجدد این مجتمع عظیم صنعتی، تولیدی که یکی از مطالبات عمومی و بحق مردم لرستان به ویژه شهرستان خرم آباد است، علاوه بر ایجاد یک هزار و 500 فرصت شغلی جدید، لرستان را به عنوان قطب دامپروری کشور، مطرح کند.
این مجتمع عظیم اقتصادی که در زمینی به مساحت یک هزار و 300 هکتار در زمان فعالیت خود امکانات و تجهیزات عظیمی نظیر کارخانه تولید خوراک دام، چهار دستگاه پمپ انتقال آب به مخزن 12 هزار متر مکعب، 22 سیلوی استوانه ای هر کدام به ظرفیت دو هزار تن، چهار دستگاه انبار علوفه فلزی مکعبی هر کدام به مساحت 950 متر مربع، چهار دستگاه سالن مرغ تخم گذار به ظرفیت 200 هزار قطعه ، 20 سوله نگهداری دام، چند استخر ذخیره آب ، 22 هکتار باغ انگور، سیب، زیتون و پسته و 10 هکتار زمین دیم و آبی داشت، از 15 سال بیش به دلیل بروز برخی مشکلاتی از جمله سوء مدیریت و مشکلات مالی حدود 15 سال است که تعطیل شده و فعالیتی ندارد.
تعطیلی این واحد عظیم تولیدی و اعلام ورشکستگی مجتمع، برای مردم لرستان به یک تراژدی غمناک تبدیل شد که چرا استان محرومی مانند لرستان، باید شاهد ورشکستگی و تعطیلی مجتمع های بزرگ و فعال صنعتی، تولیدی و اشتغالزایی خود باشد.
دراین میان، سیاست های اشتباه در زمینه واگذاری مجتمع های بزرگ تولیدی وابسته به دولت به بخش خصوصی نیز یکی از عوامل موثر در تعطیلی این مجتمع عظیم و فعال اقتصادی استان لرستان است.
واگذاری این مجتمع به بخش خصوصی که با هدف رونق و شکوفایی بیشتر و بهتر آن انجام شد، متاسفانه به دلیل سوء مدیریت و کم توجهی و ناتوانی مجموعه مدیریتی، همچون بسیاری دیگر از مجتمع های اقتصادی واگذار شده استان لرستان به بخش خصوصی، نه تنها رونقی نداشت، بلکه در نهایت نیز تعطیل شد.
تعطیلی این مجتمع در حالی است که بیش از چهار هزار فارغ التحصیل بخش کشاورزی جویای کار در لرستان وجود دارد و استفاده از توان و ظرفیت این نیروی انسانی متعهد و متخصص، نقش مهمی در رشد و شکوفایی بخش های اقتصادی استان لرستان از جمله حوزه کشاورزی دارد.
با آغاز بکار دولت یازدهم، مدیریت ارشد اجرایی استان لرستان، تلاش فراوانی را برای احیای دوباره این مجتمع آغاز کرد و سرانجام یک سرمایه گذار خارجی از کشور عربستان سعودی توانست با انجام مراحل قانونی و از بین پنج هلدینگ برزگ اقتصادی، برای سرمایه گذاری دراین مجتمع و احیای مجدد آن، انتخاب شود.
به گفته استاندار لرستان، برنده این مزایده سوابق فراوانی در صنعت توریسم در کشورهای مختلف از جمله ایران، عراق و سوریه دارد و اکنون مقدمات اجرای سرمایه گذاری در مجتمع کشت و صنعت لرستان را نیز کار را نیز فراهم کرده است.
در نهایت این سرمایه گذار خارجی با 200میلیون دلار سرمایه قصد راه اندازی این مجتمع را دارد.
مجتمع تجاری، مسکونی کیو نیز با زیر بنای 150هزار متر مربع شامل دو برج 25 طبقه ای با کاربری تجاری، اداری و مسکونی، یکی دیگر از طرح های راکد شهرستان خرم آباد است که عملیات ساخت آن از حدود 10 سال پیش تاکنون نیمه کاره مانده است.
این پروژه نیز با اقدامات موثر انجام شده برای احیای ظرفیت های خفته استان، توسط سازمان اقتصادی کوثر وابسته به بنیاد شهید کشور دوباره فعال و عملیات اجرایی آن از اوایل سال جاری آغاز شده است.
این سازمان برای اجرای این پروژه 300 میلیارد تومان سرمایه گذاری خواهد کرد که با راه اندازی آن برای 200 نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد خواهد شد.
احیای ظرفیت ها و پروژه های تعطیل شده استان لرستان ظرف شش ماهه اخیر، همچنین منجر به شتاب بخشی به روند اجرای پروژه عمرانی راه آهن دورود - بروجرد - خرم آباد - اندیمشک نیز شده است.
برای اجرای این طرح برغم کلنگ زنی آغاز طرح در سه سال پیش، نیمه کاره مانده بود، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا به عنوان مجری، آستین همت بال زده است.
این قرار گاه 600میلیارد تومان برای اجرای این طرح پیش بینی کرده است که با راه اندازی این طرح 400نفرمشغول بکار خواهند شد.
قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا علاوه بر این طرح توسعه فرودگاه و تبدیل به فرودگاه بین المللی خرم آباد را با 53میلیارد تومان در دستور کار خود قرار داده است.
با اجرای این طرح که یکی از مطالبات مردم استان لرستان از دولت برای امکان پرواز هواپیما های پهن پیکر و برقراری پروازهای حجاج از لرستان است، باند سطوح پروازی تطویل و افزایش مقاومت خواهد شد.
همچنین ،ساماندهی و افزایش پرواز های خرم آباد- تهران و پروازهای خرم آباد مشهدکه در طول سال پرواز های نا منظم و یا نیمه تعطیل داشت قرار است از شش پرواز به 24پرواز در هفته افزایش یابد.
در زمینه احیاء طرحها نیز می توان به ساخت هتل صخره ای پنج ستاره خرم آباد اشاراه کرد که بیش از 13سال است به صورت تعطیل در آمده است.
این هتل در یکی از بهترین نقاط شهر خرم آباد احداث شده که می تواند ظرفیت مناسبی برای استان و کشور باشد.
برای تکمیل این طرح هشت میلیارد تومان توسط بخش خصوصی و مشارکت بانک صنعت و معدن سرمایه گذاری شده که با بهره برداریاز آن 100نفر مشغول بکار خواهند شد.
مجتمع گلخانه ای دیناروند با مساحت 37هکتار بعد از هشت سال تعطیلی قرار است با 5/4میلیارد تومان و اشتغال زایی 200نفر 200نفر در هفته دولت سال 93افتتاح شود و همچنین پل روگذر جهاد گران خرم آباد با هشت سال طول مدت تعطیلی، با حجم سرمایه گذاری 300/7میلیارد تومان و 200نفر اشتغال دربهمن ماه امسال به بهره برداری خواهد رسید.
از جمله طرح های که در شهرستان خرم آباد بین یک تا سه سال است به صورت تعطیل و یا نیمه فعال بودند می توان به پل روگذر 9دی ، پروژه آزاد راه خرم آباد - اراک و سد ایوشان اشاره کردکه به ترتیب 5/2 میلیارد تومان ، 960میلیارد تومان و 15میلیارد توکان فعالیت مجددخود را از سر گرفتند و در مجموع برای 370 نفر اشتغال ایجاد کرده است.
احیاء ظرفیت ها و پروژه های تنها به شهرستان خرم آباد ختم نشده است چرا که مجتمع تجاری اداری هشت بهشت و فدک و احداث کمربندی شهرستان بروجرد نیز هر کدام با هفت سال طول مدت تعطیلی، درحال حاضر 73میلیارد تومان برای آنها سرمایه گذاری شده که فعالیت خود راادامه دهد.
در شهرستان پلدختر نیز سه ایستگاه پمپاژ چم مهر ، رنگین بان و واشیان بالغ بر هشت میلیارد تومان حجم سرمایه گذاری برای آنان در نظر گرفته شده است که این طرح ها پس از دو الی چهار سال تعطیلی فعالیت مجدد این طرح ها آغاز شود.
با راه اندازی این طرح ها در مجموع برای 150نفر فرصت شغلی ایجاد شده و قرار است تا در سال جاری به بهره برداری برسند.
کارخانه فارسیت و سد مروک در شهرستان دورود با دوسال تعطیلی در سوم خرداد امسال فعالیت مجدد خود را با حجم سرمایه گذاری 25میلیارد تومان و اشتغا ل زایی 300نفر آغاز کرده همچنین منطقه ویژه اقتصادی و کارخانه داروسازی دامی بایر افلاک هم پس از دوسال توقف عملیات اجرایی در سال جاری با حجم یک 86میلیارد تومان جان تازه ای گرفتند و به چرخه فعالیت بازگشتند.
در شهرستان سلسله نیز دو ایستگاه پمپاژ کشورزه و علی آباد نیز پس از 13سال و 17سال با حجم سرمایه گذاری یک میلیارد و 200میلیون تومان فعالیت خود را آغاز کردند و در این زمینه برای 400نفر فرصت شغلی ایجاد شد.
630

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




01/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن