واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مدير پژوهش و فناوري شركت ملي نفت ايران:
بانك اطلاعاتي جامع پژوهشي تمامي" ميدان هاي هيدروكربوري" كشور تدوين مي شود
مدير پژوهش و فناوري شركت ملي نفت ايران از تهيه بانك اطلاعاتي جامع پژوهشي تمامي ميدان هاي هيدروكربوري كشور خبر داد و گفت: این بانک اطلاعاتی در جهت تعيين پارامترهاي اساسي و تهيه شناسنامه پژوهشي به منظور تعيين روش هاي ازدياد برداشت از تمامي ميدان هاي هيدروكربوري كشور با اولويت ميدان هاي مشترك محقق مي شود. مدير پژوهش و فناور
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه اطلاع رساني شركت ملي نفت ايران محمد علي عمادي گفت: تهيه بانك اطلاعاتي جامع پژوهشي از تمامي ميدان هاي هيدروكربوري كشور با اتمام پروژه كلان "تعيين پارامترهاي اساسي و تهيه شناسنامه پژوهشي به منظور تعيين روش هاي ازدياد برداشت از تمامي ميدان هاي هيدروكربوري كشور با اولويت ميدان هاي مشترك" محقق مي شود.
مدير پژوهش و فناوري شركت ملي نفت ايران با اشاره به ضرورت اجراي طرح "تعيين پارامترهاي اساسي و تهيه شناسنامه پژوهشي به منظور تعيين روش هاي ازدياد برداشت از تمامي ميدان هاي هيدروكربوري كشور" گفت: با توجه به روند رشد روز افزون توليد فناوري هاي نوين و نياز به كارگيري آنها در صنعت نفت و نياز به اجراي طرح هاي تحقيقاتي پيرامون توليد صيانتي و حداكثري از ميدان ها، اين طرح كلان در پژوهشكده ازدياد و برداشت از مخازن نفت و گاز كشورتعريف شد و هم اكنون در حال اجرا است.
وي توضيح داد: به منظور آگاهي از ويژگي هاي مخزن، غربال گري و شناسايي روش هاي بهينه ازدياد برداشت از مخازن، تعيين نيازها و پارامترهاي اساسي ميدان و انجام تحقيقات آزمايشگاهي، تهيه شناسنامه پژوهشي از تمامي ميدان هاي هيدروكربوري كشور در دستور كار قرار گرفته است.
عمادي، تهيه شناسنامه پژوهشي ميدان هاي هيدروكربوري كشور را گامي اساسي و بنيادين در حوزه اجراي مطالعات پايلوت و اجراي طرح هاي ازدياد برداشت از مخازن كشور دانست.
وي شناسايي و غربالگري فناوري هاي موجود و نوين ازدياد برداشت از مخازن با توجه به مشخصه هاي ميدان هاي هيدروكربوري كشور، گروه بندي ميدان ها براساس برخي از پارامترها(مخزن، نوع و مرغوبيت سيالات مخازن، مكانيزم هاي توليد و ساير)، تهيه فهرستي از داده ها و پارامترهاي مورد نياز هر گروه و نياز به بومي سازي تكنولوژي هاي برداشت بهينه و ازدياد برداشت از ميدان ها را از ديگر ضرورت هاي طرح كلان ياد شده، عنوان كرد.
تهيه سند راهبردي ايجاد ارتباط بين مراكز تحقيقاتي –پژوهشي با بخش هاي عملياتي صنعت نفت
عمادي تهيه سند راهبردي براي ايجاد ارتباط بين مراكز تحقيقاتي –پژوهشي، دانشگاه ها و قطب هاي علمي- تحقيقاتي با بخش هاي عملياتي شركت ملي نفت ايران و جهت دار نمودن پژوهش ها در راستاي اهداف سند چشم انداز 20 ساله كشور را از اهداف طرح كلان پژوهشي "تعيين پارامترهاي اساسي و تهيه شناسنامه پژوهشي به منظور تعيين روش هاي ازدياد برداشت از تمامي ميدان هاي هيدروكربوري كشور با اولويت ميدان هاي مشترك" بر شمرد.
وي با تاكيد بر اينكه با اجراي طرح كلان ياد شده، بانك اطلاعاتي جامع پژوهشي از تمامي ميدان هاي كشورتدوين مي شود، گفت: تدوين استاندارها در مستند سازي اطلاعات پژوهشي- ميداني و انتخاب و به كارگيري يك بسته نرم افزاري مناسب براي انجام غربالگري تمامي روش هاي ازدياد و برداشت براي ميدان ها از دستاوردهاي اين طرح است.
مدير پژوهش و فناوري شركت ملي نفت ايران همچنين توليد رقابتي از ميدان هاي مشترك، اولويت بندي مخازن بر اساس شاخص هاي كليدي، شناسايي آخرين فناوري هاي روز دنيا در زمينه حفاري، تكميل، انگيزش چاه و فرآورش مصنوعي در مورد رفع مشكلات و افزايش توليد را از نتايج اجراي طرح كلان ياد شده، عنوان كرد.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]