تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداى عزّوجلّ به موسى عليه‏السلام وحى كرد: اى موسى! به زيادى ثروت شاد مشو و در هيچ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804416780




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موادی که اگر نباشد باید درب کارخانجات فولاد را بست!


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: موادی که اگر نباشد باید درب کارخانجات فولاد را بست!
متأسفانه سازمان محیط زیست در این موارد کوتاهی کرده و با ‌مانع‌تراشی از ‌اکتشاف جلوگیری می‌کند. در این باره باید گفت، از موانع این کار، اصول سرمایه‌گذاری در کشور ‌است. معمولا در ‌سرمایه‌گذاری به گونه ای رفتار می‌شود که 49 درصد به سرمایه‌گذار خارجی و 51 درصد به سرمایه‌گذار داخلی داده می‌شود، ولی این روش در معادن جواب نمی‌دهد و کسی این را نمی‌پذیرد که...
کد خبر: ۴۱۰۱۱۸
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۱ - 22 June 2014



صنایع فولاد کشور در معرض بزرگترین تهدید
صنایع فولاد سازی کشور، یکی از بزرگ‌ترین صنایع پس از صنعت نفت و خودرو‌سازی به شمار می‌آید؛ اما با اینکه منابع عظیمی از مواد اولیه در کشور هست،‌ هنوز کشور در این صنعت به خودکفایی لازم نرسیده و سالانه بیش از 10 میلیون تن فولاد وارد کشور می‌شود.

به گزارش «تابناک»، اما همین صنعت نیز شاید به واسطه برخی تداخلات بین دولتی‌ در آینده نزدیک دچار مشکل شود. هم‌اکنون بسیاری از معادن زغال سنگ فعال در کشور، رو به پایان است و اگر معادن جدید کشف نشده و به بهره‌برداری نرسند، آینده این صنعت دچار بحران خواهد شد.

آنچه که باید در این زمینه گفت، اینکه موانع زیادی بر سر راه کشف و گشایش معادن در کشور وجود دارد که از جمله آنها، شرایط سخت سازمان زمین‌شناسی و قرار گرفتن مناطق معدنی در مناطق حفاظت شده از سوی سازمان محیط زیست است، چون بسیاری از محل‌هایی که ممکن است در آنجا معادن ‌باشد، در سیطره سازمان محیط زیست است و معمولا دسترسی برای اکتشافات را غیر ممکن می‌کند.

مجید منصوری، عضو کمیسیون صنایع و معادن‌ با اشاره به این موضوع اظهار داشت: قرار است در آینده نزدیک، حدود 35 میلیون تن طرح فولادی ‌اجرا شود که البته برای ‌این کار به سنگ آهن و فرآلیاژها از جمله فر‌منگنز، فروسیلیس و هم سیلیکو منگنز است و البته نیاز مبرمي به کک ‌‌داریم؛ این‌ها نیاز‌های‌ پایه‌ای فولاد کشور است و اگر نباشد، باید درب کارخانجات فولاد‌سازی را بست.

هم‌اکنون برای به دست آوردن این میزان فرآورده، به اکتشاف معادن جدید ‌نیاز داریم، زیرا معادن سنگ آهن و زغال سنگ کشور در شرف پایان یافتن است و اگر این مرحله اکتشافات را اکنون که زمان داریم، انجام ندهیم، در آینده دچار مشکل خواهیم شد‌ و طرح‌های آماده فولادی ‌مسکوت خواهند ماند.

این نماینده مجلس گفت: ‌ما در کشور طرح‌های فولادی بزرگی داریم، ولی معادن کافی برای اجرایی شدن طرح‌ها ‌نیست و به نظر می‌رسد‌، سازمان زمین شناسی کشور، باید در این مرحله‌ مقداری بیشتر وارد این قضیه شود و سازمان محیط زیست نیز با این کار همکاری کند.

این نماینده افزود: ما می‌دانیم که معدن در کف شهر‌ها و در جایی که کف آن آسفالت یا موزاییک شده، نیست، بلکه‌ در کوهستان‌ها ‌یا جنگل‌ها و یا مناطق بیابانی هستند. این را هم می‌دانیم که همه زمین‌های کشور که در محدوده شهر‌ها نیست، در اختیار سازمان محیط زیست است؛ بنابراین، این انتظار را داریم که این سازمان ‌به سمتی رود که برخی از مناطق را آزاد کند تا نفت معادن استخراج شود، چون شاید در جایی که چاه نفت هست، چند جانور و چند گیاه آسیب ببیند، ولی به هر روی، پای منافع ملی ‌در میان است و باید بین این دو تعادلی خوب برقرار کرد.

وی افزود: متأسفانه سازمان محیط زیست در این موارد کوتاهی می‌کند و با ‌مانع‌تراشی از ‌اکتشاف جلوگیری می‌کند. در این باره باید گفت، از موانع این کار، اصول سرمایه‌گذاری در کشور ‌است. معمولا در ‌سرمایه‌گذاری به گونه ای رفتار می‌شود که 49 درصد به سرمایه‌گذار خارجی و 51 درصد به سرمایه‌گذار داخلی داده می‌شود، ولی این روش در معادن جواب نمی‌دهد و کسی این را نمی‌پذیرد که پول و سرمایه‌گذاری را وارد کشور ‌کند اما مدیریت دستخودش نباشد.

طبیعی است ‌کسی این کار را نمی‌پذیرد؛ بنابراین، باید در اصول قانون و بحث سرمایه‌گذاری خارجی بازنگری شود. در این بخش هم مانند بحث یارانه‌ها به یک جراحی نیاز داریم تا بتوانیم در آن رشد کرده و ‌اقتصاد کشور را شکوفا کنیم.

وی در پایان گفت: ‌معادن کشور رو به پایان است. باید هر چه زودتر در این باره کاری کرد. هم‌اکنون‌ زغال سنگ، بزرگترین تهدید برای صنعت فولاد کشور است و در صورت پایان یافتن معادن موجود، در آینده دچار مشکلات عدیده‌ای خواهیم شد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن