واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ تير ۱۳۹۳ (۱۶:۶ب.ظ)
آذربايجان غربي نمونه اي بارز از آموزه هاي دوران دفاع مقدس شوراي فرهنگ ايثار، جهاد و شهادت با حضور مشاور وزير کشور در امور ايثارگران در اروميه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج؛ سعادت استاندار آذربايجان غربي در اين نشست با تاکيد بر لزوم اقدامات اساسي در خصوص ترويج و انتقال فرهنگ ايثار و شهادت به خصوص براي نسل جوان، گفت: هنوز براي انجام اين اقدامات فرهنگي در جامعه اقدام کافي صورت نگرفته و بايد از فرماندهان و يادگاران دوران دفاع مقدس براي تبيين آموزه هاي اين برهه از تاريخ انقلاب اسلامي، ببيشتر بهره گرفته شود.
وي استان آذربايجان غربي را يکي از 5 استان درگير در دفاع مقدس عنوان کرد و افزود: آذربايجان غربي خطه شهيدان والامقام و رزمندگان بزرگ اسلام است و در دوران دفاع مقدس نيز مردم اين استان بخصوص شهرستان سردشت، ايستادگي، ايثار و مقاومت را در راه صيانت از ارزش هاي اسلامي و انقلابي معنا کردند.
سعادت، استان آذربايجان غربي و شهرستان سردشت را يکي از قطب هاي شناساندن دفاع مقدس دانست و افزود: با ساخت موزه اي در اين شهر و با به نمايش گذاشتن فيلم، تابلو و آثار دفاع مقدس و رشادتهاي شهدا و مرور اين آثار مي توان فجايع انساني و بمباران شيميايي اين شهر را به جهانيان نشان داد و جوانان و نوجوانان را با مراتب مقاومت مردم و سختي هايي که مردم اين خطه از کشور کشيده اند بيشتر آشنا کرد.
استاندار آذربايجان غربي در ادامه با اشاره به نامگذاري امسال به نام سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي نامگذاري شده است، گفت: ضروري است براي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه نيز با عزم و اراده ملي گام برداشت و در جهت نهادينه سازي اين فرهنگ غني در جامعه کوشيد.
عباسي مشاور وزير کشور در امور ايثارگران نيز در اين جلسه با بيان اينکه شوراي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت براساس دغدغه هاي مقام معظم رهبري نياز به کار بيشتري دارد، گفت: اعتلا، ترويج و تحکيم فرهنگ جهاد و شهادت و نهادينه سازي آن در جامعه از مهمترين وظايف اين شورا است.
وي خانواده ها را از مهمترين عوامل ترويج و نهادينه سازي فرهنگ ايثار و شهادت عنوان کرد و اظهار داشت: بايد در بين مصاديق ايثار و شهادت در زمان گذشته، حال و آينده پيوندي عميق ايجاد و در بين خانواده ها به تبيين آموزه هاي دوران دفاع مقدس پرداخته شود.
عباسي به ساخت محلي براي شناساندن بمباران سردشت و دفاع مقدس در مرکز استان اشاره و تاکيد کرد: با نصب تصاويري از بمباران شيميايي سردشت و بازديد از اين مرکز، سند حقانيت نظام به همه دنيا شناسانده مي شود.
براساس اين گزارش برگزاري يادمان شهداي بمباران شيميايي سردشت، تشکيل پرونده ويژه براي شهداي جديد استان، برگزاري کنگره ملي بمباران شيميايي سردشت، انتخاب مشاورين امور ايثارگران از نيروهاي متعهد در دستگاههاي اجرايي، تهيه فيلم، عکس و برپايي نمايشگاهي اختصاصي در اين زمينه، تهيه سايتي براي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و تخصيص بودجه فرهنگي براي ايثار و شهادت از مصوبات اين جلسه بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]