واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: سعادت در جلسه شورای فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت: آذربایجان غربی یکی از قطب های مهم شناساندن فرهنگ و آموزه های دوران دفاع مقدس است خبرگزاری پانا: استاندار آذربایجان غربی گفت: آذربایجان غربی یکی از قطب های مهم شناساندن فرهنگ و آموزه های دوران دفاع مقدس است.
۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير ساعت 08:16
به گزارش خبرگزاری پانا، "قربانعلی سعادت" عصر امروز در جلسه شورای فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت که با حضور مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران برگزار شد، با تاکید بر لزوم اقدامات اساسی در خصوص ترویج و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به خصوص برای نسل جوان، گفت: هنوز برای انجام این اقدامات فرهنگی در جامعه اقدام کافی صورت نگرفته و باید از فرماندهان و یادگاران دوران دفاع مقدس برای تبیین آموزه های این برهه از تاریخ انقلاب اسلامی، بهره گرفته شود. وی استان آذربایجان غربی را یکی از 5 استان درگیر در دفاع مقدس عنوان کرد و افزود: آذربایجان غربی خطه شهیدان والامقام و رزمندگان بزرگ اسلام است و در دوران دفاع مقدس نیز مردم این استان بخصوص شهرستان سردشت، ایستادگی، ایثار و مقاومت خود را در راه صیانت از ارزش های اسلامی و انقلابی اثبات کردند.
سعادت، استان آذربایجان غربی و شهرستان سردشت را یکی از قطب های شناساندن دفاع مقدس دانست و افزود: با ساخت موزه ای در این شهر و با به نمایش گذاشتن فیلم، تابلو و آثار دفاع مقدس و رشادتهای شهدا و مرور این آثار می توان فجایع انسانی و بمباران شیمیایی این شهر را به جهانیان نشان داد و جوانان و نوجوانان را با مقاومت مردم و سختی هایی که مردم این خطه از کشور کشیده اند بیشتر آشنا کرد.
استاندار آذربایجان غربی در ادامه با بیان اینکه امسال به نام سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده است، گفت: ضروری است برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه نیز با یک عزم و اراده ملی گام برداشت و در جهت نهادینه سازی این فرهنگ غنی در جامعه کوشید.
سعادت به ساخت سریال زندگی شهید باکری و یادمان این شهید اشاره کرد و ادامه داد: تاکنون برای انجام این دو پروژه فرهنگی اعتبارات زیادی در استان هزینه شده ولی هنوز به مرحله بهره برداری نرسیده است.
استاندار آذربایجان غربی در ادامه همچنین به تهیه الگو و برندی در خصوص بمباران شیمیایی سردشت اشاره کرد و اضافه کرد: بهتر است در این خصوص هنرمندان طرحهایی ارائه دهند تا به عنوان نماد فرهنگی استان مورد استفاده قرار گیرد.
مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران نیز در این جلسه با بیان اینکه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت براساس دغدغه های مقام معظم رهبری نیاز به کار بیشتری دارد، گفت: اعتلا، ترویج و تحکیم فرهنگ جهاد و شهادت و نهادینه سازی آن در جامعه از مهمترین وظایف این شورا است.
غلامرضا یاوند عباسی پور به ظرفیت های شورای فرهنگ و ایثار و دغدغه های این شورا اشاره کرد و افزود: باید ظرفیت ها و پتانسیل های فرهنگی در استان ها مورد شناسایی قرار گیرند و از اعتبارات فرهنگی نیز باید بخشی در رابطه با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هزینه شود.
وی در ادامه خانواده ها را از مهمترین عوامل ترویج و نهادینه سازی فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد و اظهار داشت: باید در بین مصادیق ایثار و شهادت در زمان گذشته، حال و آینده پیوندی عمیق ایجاد شود و در بین خانواده ها به تبیین آموزه های دوران دفاع مقدس پرداخته شود.
وی در ادامه اهدا عضو را یکی از مصادیق ایثار عنوان کرد و گفت: رتبه ایران در خصوص اهدا عضو در مرتبه 42 دنیا است و این نشان می دهد با وجود غنی بودن فرهنگ ما ولی متاسفانه در خصوص اهدای عضو فرهنگسازی کافی صورت نگرفته است.
عباسی پور به ساخت محلی برای شناساندن بمباران سردشت و دفاع مقدس در مرکز استان اشاره و تاکید کرد: با نصب تصاویری از بمباران شیمیایی سردشت و بازدید از این مرکز، سند حقانیت نظام به همه دنیا شناسانده می شود.
برگزاری یادمان شهدای بمباران شیمیایی سردشت، تشکیل پرونده ویژه برای شهدای جدید استان، برگزاری کنگره ملی بمباران شیمیایی سردشت، انتخاب مشاورین امور ایثارگران از نیروهای متعهد در دستگاههای اجرایی، تهیه فیلم، عکس و برپایی نمایشگاهی اختصاصی در این زمینه، تهیه سایتی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تخصیص بودجه فرهنگی برای ایثار و شهادت از مصوبات این جلسه بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]