واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار آذربایجان غربی: صنایع دستی از مهمترین زمینه های توسعه اشتغال در جامعه است ارومیه - ایرنا - استاندار آذربایجان غربی گفت: صنایع دستی از مهمترین زمینه ها برای توسعه اشتغال در جامعه است و می تواند فرصت های شغلی بسیاری را به ویژه در استان ایجاد کند.
قربانعلی سعادت روز شنبه در دیدار با معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور افزود: در حال حاضر، اشتغال یکی از مهمترین و اصلی ترین دغدغه های مردم و مسئولان در جامعه است که می توان با بهره مندی از ظرفیت صنایع دستی در رفع این دغدغه گامهای خوبی برداشت.
وی اضافه کرد: یکی از مهمترین مواردی که می توان در این خصوص دنبال کرد، راه اندازی بازارچه های عرضه صنایع دستی در آذربایجان غربی است که می توانند در توسعه اشتغال و بازار این محصولات موثر باشند.
وی اظهار کرد: منطقه آزاد تجاری صنعتی ماکو، مرز سرو و پیرانشهر می توانند به عنوان بازارچه های مرزی صادرات صنایع دستی در استان و کشور مطرح شوند و از سرمایه گذارانی که در این زمینه علاقه مند به فعالیت هستند، استقبال می کنیم.
استاندار آذربایجان غربی با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت های صنایع دستی در جهت توسعه اقتصادی استان ادامه داد: صنایع دستی بومی و هنرهای سنتی مانند فرشبافی و صنایع چوب در این استان مورد غفلت واقع شده و لازم است برای رسیدن به جایگاه واقعی خود اقدامات لازم انجام گیرد.
سعادت همچنین گفت: در صورت حمایت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، برای ایجاد رشته های صنایع دستی در دانشگاههای استان آمادگی داریم.
بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور نیز در این دیدار با اشاره به مرزی بودن آذربایجان غربی، ایجاد پایانه مرزی مرتبط با صادرات صنایع دستی در این استان را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: ایجاد دانشکده هنر با زمینه صنایع دستی و یا ایجاد و تدریس رشته های تحصیلی مربوط به صنایع دستی در دانشگاههای استانها، از اولویت های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است که در آذربایجان غربی نیز این امر مورد توجه قرار می گیرد.
وی بر ایجاد مرکز هنرهای سنتی در آذربایجان غربی تاکید کرد و ادامه داد: امیدواریم در این خصوص شاهد همکاری بیشتر مسئولان استانی باشیم.
وی اظهار کرد: از مدیران و مسئولان انتظار داریم، ترویج و احیای صنایع دستی و هنرهای سنتی و بومی را یکی از اولویت های کاری خود قرار دهند چرا که توجه به این بخش و بهره گیری از ظرفیت های آن می تواند موجب توسعه اقتصادی کشور شود.
قالیبافی، منبت، معرق، صنایع چوب، گلیم بافی، فرش دستی و صنایع دستی ویژه مناطق عشایری از جمله صنایعی هستند که مردم این استان سالهای سال با آنها عجین بوده و شاهکارهای بسیاری در این خصوص خلق کرده اند.
8136/581
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
31/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]