رئیس سازمان ملی استاندارد ایران ازبرنامه های این سازمان برای کنترل و نظارت بیشتر بر مواد غذایی پر مصرف در ماه رمضان و نیز آمادگی سازمان ملی استاندارد برای سنجش کیفیت بنزین وارداتی تا پایان تیر امسال خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: در ماه مبارک رمضان، کالاهای اساسی مانند پنیر، شیر، شکر، جعبههای مقوایی خرما و زولبیا و بامیه مورد کنترل و بازرسی سازمان استاندارد قرار میگیرد.
پیروزبخت گفت: در این ماه، میزان روغن به کار برده شده در زولبیا و بامیه نیز کنترل می شود تا میزان استفاده از روغن بیشتر از حد مجاز نباشد.
وی به مشکلات تحریم در به تعلیق درآوردن عضویت ایران در سازمانهای بین المللی اشاره کرد و گفت: با وجود مشکلات بانکی و ارزی به خاطر وجود تحریم ها، سازمان ملی استاندارد همچنان از جمله سازمانهای بسیار فعال در مجامع بین المللی است وهم اکنون رتبه این سازمان در رده بندی جهانی ایزو، از 32 به 29 رسیده است.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، درباره کیفیت بنزین وارداتی و داخلی که این روزها با ابهامات فراوان روبهرو شده، گفت: سازمان ملی استاندارد، آمادگی دارد تا پایان تیر امسال، بنزین وارداتی را آزمایش کند. پیروزبخت افزود: براساس مذاکراتی که با وزارت نفت برای راهاندازی آزمایشگاه سنجش بنزین در استان هرمزگان صورت گرفته، قرار شد این وزارتخانه با تجهیز کامل آزمایشگاه، امکان تست بنزین را برای سازمان ملی استاندارد فراهم کند.
دانلود وی با اشاره به اینکه بنزین در سال 83 مشمول استاندارد اجباری شده بود، گفت: در سال 84 مفاهمهای بین سازمان استاندارد و وزارت نفت امضا شد که برابر آن، کنترل بنزین توسط خود وزارت نفت انجام شود.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران افزود: از آن زمان تاکنون مسئولیت نظارت و تست کیفیت بنزین از حیطه اختیارات سازمان ملی استاندارد خارج و به وزارت نفت واگذار شد.
پیروزبخت در خصوص بروز ابهامات جدی در بحث کیفیت بنزین به مصوبه سال 88 دولت اشاره کرد و گفت: در این سال براساس مصوبهای که به مجلس ارائه شده بود وزارت نفت موظف به همکاری با سازمان ملی استاندارد برای راهاندازی تجهیز آزمایشگاه تست بنزین در استان هرمزگان شد که البته این مهم تاکنون اجرایی نشده است.
وی با ابراز امیدواری از اینکه "روزی برسد که در نظارت و استاندارد خودرو نیازمند به حکم حکومتی نباشیم" تاکید کرد: باید کیفیت کالاها در واحدهای تولیدی، طوری تعریف شود که بحث استاندارد در این واحدها، از حال انفعالی کنونی خارج شود.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: در حال حاضر، همکاری خوبی با وزارت صنعت، معدن و تجارت داریم که برابر این همکاری دیگر تحت فشار ستاد سیاستگذاری خودرو و وزارت صنعت و معدن در خصوص کم و زیاد کردن تعاریف استاندارد در بحث خودرو نیستیم.
پیروزبخت همچنین درباره اصلاح فرآیندهای تولید در حوزه خودرو گفت: با توجه به گزارش های دریافتی از تصادف اتوبوسها در جادههای کشور، آزمایش سقف و ستون اتوبوسها از تاریخ 1.3.93 با نظارت سازمان ملی استاندارد با جدیت آغاز شده است.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، درباره افزایش قاچاق لاستیکهای بیکیفیت که مشکلاتی را برای مردم به وجود آورده است، گفت: با توجه به اینکه لاستیک کالای قاچاقپذیر است، باید نظارت سازمان استاندارد بر این کالا افزایش پیدا کند که به همین منظور در صددیم با همکاری ستاد مبارزه با قاچاق، نظارت خود را افزایش دهیم. وی همچنین درباره فرمول تازه قیمت گذاری خودرو که در آن، شورای رقابت، به کیفیت خودرو توجه می کند، گفت: در تصمیم گیری اخیر شورای رقابت برای فرمول تازه قیمت گذاری خودرو در بحث کیفیت، از شرکت بازرسی و کیفیت استاندارد استعلامهایی صورت گرفته درحالی که این شرکت زیرمجموعه سازمان ملی استاندارد است و شورای رقابت باید این موضوع را از سازمان بالاتر پیگیری میکرد که به همین منظور درحال بررسی این موضوع هستیم.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران درباره مشکلات افزایش سموم کشاورزی و تأثیر آن بر محصولات غذایی نیز گفت: در همین زمینه نیز در حال مذاکره با وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت هستیم تا استفاده از سموم برای محصولات کشاورزی منطقی شده و از ورود مشکلات احتمالی برای مردم جلوگیری کنیم.
وی با بیان اینکه گسترش پوشش استاندارد و ترویج آن، از جمله موارد مطرح شده در بند 24 سیاستهای مقاومتی بوده است، گفت: تأمین نیازها و اولویتهای جامعه در بحث استاندارد و تدوین این استانداردها بر مبنای استانداردهای روز جهان و ملاحظات بومی کشور، از جمله دو سیاست مهم جهت پوشش استاندارد و ترویج آن در جامعه است. وی همچنین به برگزاری اجلاس آینده نانو در سال 2015 ایران اشاره کرد و افزود: به علت تلاشهای گسترده سازمان ملی استاندارد اجلاس نانو در سال 2015 در ایران برگزار خواهد شد.
سلطانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران واردات بنزین بدون مجوز مجلس بنزین وارداتی استاندارد یورو2 را ندارد عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت بنزینی که وارد کشور میشود بدون مجوز مجلس انجام می گیرد واین بنزین از نظر کیفیت پایینتر از استاندارد یورو 2 است امی
در نشست خبری رییس سازمان استاندارد مطرح شد سازمان استاندارد خواستار نظارت بر بنزین شد اصلاح استانداردهای 4 گانه خودرو پیروزبخت در خصوص کیفیت بنزین کشور تصریح کرد در سال 91 بر اساس قانون نظارت بر کیفیت فرآوردههای نفتی تولید داخل و وارداتی به وزارت نفت محول شد به گزارش خبرنگار
عضو کمیسیون انرژی بنزین وارداتی بدون شناسنامه و کیفیت است دستور ابتکار برای واردات بنزین عجیب استسید مهدی موسوینژاد گفت بنزینهای بیشناسنامه و بیکیفیت و بیهویت وارد میکنیم و الزاماً هم میگویند آلودگی ندارد بدون اینکه تست و آزمایشی انجام داده باشند اما بنزین تولید داخل را
یکشنبه ۱ تیر ۱۳۹۳ - ۰۰ ۲۵ یک کارشناس صنعت خودرو خواستار مشخص شدن متولی نظارت بر قیمت و بازار خودروهای وارداتی شد امرالله امینی - عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی - در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا اظهار کرد هم اکنون مشخص نیست قیمت خودروهای وارداتی چگ
گزارش فارس از محمولههای جدید بنزین وارداتیماده ممنوعه MMT در بنزین های وارداتی بنزین وارداتی حتی استاندارد یورو2 هم ندارد سنداگرچه بارها مسئولان وزارت نفت تاکید کردند بنزین وارداتی در حد استاندارد یورو4 است اما وجود ماده ممنوعه فروسین و ام ام تی به عنوان اکتان افزا نشان می دهد ک
بنزين وارداتي حتي استاندارد يورو2 هم ندارد اگرچه بارها مسئولان وزارت نفت تأكيد كردهاند بنزين وارداتي در حد استاندارد يورو4 است اما وجود ماده ممنوعه فروسين و ام ام تي به عنوان اكتانافزا نشان ميدهد كه بنزين وارداتي حتي از استاندارد يورو2 هم تبعيت نميكند اگرچه بارها مسئولان وز