واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون استاندار:توسعه بیشتر کردستان نیازمند طراحی گفتمان منطقه ای است سنندج- ایرنا- معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان گفت: گفت و گوی اصلی دولت تدبیر و امید اعتدال و میانه روی است اما در ذیل این گفتمان دولت، باید گفتمان منطقه ای مبتنی بر توسعه بییشتر در کردستان طراحی و پایه ریزی شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا آشناگر روز یکشنبه در کارگاه آموزشی نقش سازمان های مردم نهاد در توسعه فرهنگی در سنندج افزود: یکی از شاخصه های اصلی توسعه یافتگی در زمینه های مختلف فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی، فراهم آوردن زیرساخت های لازم است که باید در این گفتمان تبیین شود.
وی گفت: اگر بخواهیم سرمایه داری را دعوت به سرمایه گذاری کنیم لازم است که از نظر فرهنگی نگاه توسعه یافتگی را تغییر داده و از تولید ثروت به عنوان یک ضد ارزش نام نبریم و سرمایه گذار را منبعی غنی برای خود تلقی کنیم.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان اظهار کرد: تولید ثروت در کردستان خوب است اما رسوب ثروت وجود ندارد، ثروت تولید شده یا به بورس می رود یا در کارهای خدماتی و دلالی صرف شده و نفعی برای استان ندارد.
به گفته وی در این راستا سازمان های مردم نهاد باید ورود پیدا کرده و فضا را به گونه ای فراهم کنند که سرمایه گذار ما احساس کند که مردم در ثروت وی سهیم هستند.
وی افزود: سازمان های مردم نهاد باید بتوانند تاثیرات فرهنگی را در مراکز تصمیم گیری داشته باشند و در این راستا از نمایندگان این سمن ها در کارگروه های فرهنگی، اجتماعی و غیره استفاده خواهیم کرد.
آشناگر در ادامه با بیان اینکه به طور طبیعی توسعه رشد تدریجی در جهت قدرتمند شدن یک جامعه است گفت: برخی توسعه را فرآیندی می دانند که موجب کاهش فقر و بیکاری، صنعتی شدن جامعه، رشد تولید و بالا رفتن ایجاد اشتغال می شود.
به گفته وی مشارکت سیاسی مردم در امور کشور نیز یکی از شاخصه های اصلی توسعه یافتگی به شمار می رود.
وی اظهار کرد: توسعه فرآیندی همه جانبه است که گروه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و غیره را در بر می گیرد و این فرآیند می تواند تمامی ابعاد زندگی ما را بهبود ببخشد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان افزود: در دوران اصلاحات، دولت و متفکرین محور توسعه را بر مبنای سیاسی قرار داده بودند و اعتقاد داشتند که اگر در جامعه ای توسعه سیاسی اتفاق بیفتد می توانند توسعه اقتصادی را به عنوان یک محرک جلو ببرند.
وی گفت: برخی دیگر توسعه فرهنگی را مبنا قرار داده و معتقد هستند هیچ توسعه ای اتفاق نمی افتد مگر رفتارها و باورهای مردم تغییر پیدا کرده و یا در مسیر توسعه قرار گیرد.
آشناگر اظهار کرد: نظر مشترک دولتمردان دولت تدبیر و امید در این راستا توسعه متوازن است و بر این عقیده هستند که اگر به صورت متوازن به ابعاد مختلف توسعه توجه شود به یک توسعه پایدار و متوازن در سطح کشور می رسیم.
وی با بیان اینکه در توسعه فرهنگی، مرزهای یک کشور مد نظر است لذا باید به عنوان یک بعد قوی از ابعاد توسعه مورد توجه باشد گفت: یک سری از ابعاد فرهنگی وجود دارد که مرز نمی شناسد و در کل دنیا مشترک است و بخشی نیز مختص یک منطقه است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان اظهار کرد: برای توسعه فرهنگی لازم است ارزش های فرهنگی خود را تقویت کرده و از ارزش های فرهنگی سایر کشورها الگو برداری کنیم اما در این راستا باید سایر ابعاد توسعه را نیز مورد توجه قرار دهیم تا به یک توسعه همه جانبه دست پیدا کنیم.
وی با بیان اینکه استان کردستان در زمینه شاخص های توسعه فرهنگی غنی است اظهار امیدواری کرد با هماهنگی و مشارکت مردم و هم افزایی سمن ها، توسعه فرهنگی را گسترش داده و بستر توسعه اقتصادی استان فراهم شود.
کارگاه آموزشی نقش سازمان های مردم نهاد در توسعه فرهنگی روز یکشنبه با حضور نمایندگان سمن ها در سالن همایش دفتر آموزش و پژوهش استانداری کردستان برگزار شد.ک/2
7348/533
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
01/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]