واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
بر اساس تقسیم بندی وزارت کشور، کردستان در گروه منطقه سوم قرار گرفت سنندج - ایرنا- وزیر کشور در ماه های اخیر در مصاحبه ها و سخنرانی های خود از تقسیم کشور به پنج منطقه خبر داد و اینک با اجرایی شدن این وعده و بر اساس تقسیم بندی صورت گرفته استان کردستان با استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان و گیلان در منطقه سوم قرار گرفته اند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، استان کردستان با یک میلیون و 480 هزار نفر جمعیت دارای 29 شهر و هزار و 700 روستای دارای سکنه است و در شمال غرب کشور واقع شده است.
استان کردستان از غرب به کشور عراق، از جنوب با استان کرمانشاه، از شمال با استان آذربایجان غربی و از شرق با استان های همدان و زنجان همسایه است.
براساس صحبت های معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر کشور، استان های کشور در قالب پنج منطقه به شرح زیر ساماندهی شده اند:
منطقه 1: استان های تهران، قزوین، مازندران، سمنان ، گلستان، البرز و قم.
منطقه 2:استان های اصفهان، فارس، بوشهر، چهار محال بختیاری، هرمزگان و کهکیلویه و بویراحمد.
منطقه 3: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، گیلان و کردستان.
منطقه 4: کرمانشاه، ایلام، لرستان، همدان، مرکزی و خوزستان.
منطقه 5: خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، کرمان، یزد و سیستان و بلوچستان.
جواد ناصریان در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا از تقسیم بندی استان های کشور به پنج منطقه خبر داد و گفت: استان هایی که دارای اشتراکات و همجواری هستند به منظور هم افزایی و تبادل تجربه در یک منطقه قرار گرفته اند و جلسات مشترکی را برگزار می کنند.
وی اظهار کرد: یکی از برنامه ها که توسط وزیر کشور ابلاغ شده این بود که بتوانیم استانها را به چند منطقه تقسیم کنیم و استان ها از تجربه های یکدیگر بهره بگیرند.
به گفته وی هدف از تقسیم بندی استان ها ایجاد هم افزایی، انتقال تجربه ها، تبادل اطلاعات و توسعه منطقه ای است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر کشور درباره توسعه منطقه ای در میان استانها، گفت: یکی از مهمترین اهداف این بود که به جای توسعه خود استان ها، منطقه ها را توسعه دهیم و این مهم یکی از اولویت ها به حساب می آید.
ناصریان یاد آور شد: تشکیل 5 منطقه باعث شد تا به جای آنکه استان ها مسیر طولانی را طی کرده و برای رفع مشکلات به تهران بیایند موضوعات مشترک خود را با استان های همجوار مطرح کنند و راه حل مناسب را بیاندیشند.
وی اضافه کرد: در منطقه بندی استان های کشور به همجواری، محل جغرافیایی و اشتراکات توجه شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر کشور در خصوص جلسات استان های تقسیم شده به 5 منطقه در کشور گفت: این جلسات هر 2 ماه یک بار و به صورت چرخشی در استان های زیر مجموعه هر منطقه برگزار می شود؛ در هر جلسه استاندار استان میزبان، ریاست جلسه را برعهده دارد.
ناصریان تصریح کرد: هر منطقه یک دبیرخانه ثابت در استان درجه یک گروه دارد و دبیرخانه ای هم در دفتر ستاد مرکزی (وزارت کشور) تشکیل شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر کشور گفت: دبیرثابت هر کدام از این مناطق تهران، اصفهان، آذربایجان شرقی، کرمانشاه و خراسان رضوی هستند.
ناصریان زمان جلسات منطقه ای را هر دو ماه دانست و گفت: البته بر حسب ضرورت و فوریت شاید این جلسات زودتر برگزار شود که بستگی به خود استانها و شرایط آنها دارد.
وی اضافه کرد: جلسات مناطق کشور از سال گذشته آغاز شده و در سطح استانداران برگزار شد که البته این کارگروه های منطقه ای در سطح معاونین و مدیران کل نیز برگزار می شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر کشور گفت: منطقه بندی استان ها در جهت هم اندیشی برای مسایل اقتصادی منطقه ، ایجاد هماهنگی در اجرای سیاست های عمومی دولت، ایجاد وحدت رویه در اجرای قوانین و مقررات منطقه، ایجاد تعامل میان ستاد و مناطق و به منظور تبادل تجربه ها است.
ناصریان همچنین خاطر نشان کرد: در کنار این کارگروه های منطقه ای، 5 کارگروه تخصصی هم بر اساس دستور وزیر کشور ایجاد شده که معاونان وزیر در هر کدام از کارگروه ها مسوولیت دارند.
معاون وزیر کشور اظها داشت: کارگروه تولید، سرمایه گذاری، توسعه منطقه ای، مرز و تحول اداری تشکیل شده و برنامه های آن نیز در حال اجرا است.ک/3
7346/533
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
01/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]