واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار آذربایجان شرقی: نسخه رفع مشکلات مختلف راهکارهای علمی و ارتباط تنگاتنگ با دانشگاه است تبریز - ایرنا - استاندار آذربایجان شرقی گفت: نسخه رفع مشکلات در حوزه های مختلف راهکارهای علمی و ارتباط تنگاتنگ با دانشگاه است.
اسماعیل جبارزاده عصر روز شنبه در حاشیه مجمع مشورتی استان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مدیریت استان خود را مستغنی از مشاوره با دانشگاه نمی داند و در زمینه های مختلف نیازمند مشاوره های علمی و تخصصی هستیم، مشاوران هم باید در ارایه مشاوره و مطالب درست عمل کنند.
وی گفت: مشاوران در دادن مطالب و مشاوره باید درست عمل کنند تا برای ارایه آن مطالب به جامعه یا در نشست ها و برنامه ها سوء برداشت به وجود نیاید.
جبارزاده با تاکید به اینکه اداره جامعه به ده ها رشته تخصصی نیاز دارد و به طور قطع تجربه و تخصص در همه آنها از عهده یک فرد برنمی آید، افزود: مدیریت استان برای اظهار نظر در رشته های تخصصی نیاز به همفکری مشاوران دارد که البته مشاوران نیز در تنظیم مطالب و ارایه آنها باید به ابعاد مختلف موضوع توجه کنند.
وی گفت: اخیرا در یکی از جلسات در مورد برخی افراد موضوعی مطرح شد که اگر کمی بیشتر دقت می شد سوءتفاهم پیش نمی آمد، لذا دقت در ارایه مشاوره بسیار مهم است.
وی همچنین بیان کرد: اتکا به یافته های علمی دانشگاه و مقاله های علمی دانشگاه ها فرصتی برای پیشرفت است و در واقع مدیریت دانش اساس کار است و در استان به دنبال تحقق این موضوع هستیم.
وی با بیان اینکه با اجرای مناسب این نوع مدیریت استان می تواند الگو باشد و این روش به استان های دیگر تسری پیدا کند.
وی یادآوری کرد: رابطه دانشگاه با جامعه، سیستم اداری و بخش خصوصی باید اصلاح تا این رابطه موثر واقع شود و با این شرایط اقتصاد دانش بنیان نیز محقق می شود.
استاندار اذربایجان شرقی گفت: بر این اساس نقص زنجیره تولید دانش تا رسیدن به تجاری سازی نیز باید برطرف شود.
جبارزاده همچنین با بیان اینکه یکی از نقص های تولید در استان سنتی بودن آن است، افزود: به صنعت بسته بندی استان توجه نمی شود، برای افزایش قابلیت رقابت پذیری اهمیت دادن به شاخص های مختلف لازم است.
رییس دانشگاه تبریز نیز در این نشست گفت: فضای کاری استان به صورت جدی به سمت فضای علمی حرکت کرده است.
محمدرضا پورمحمدی با اعلام آمادگی این دانشگاه به عنوان دومین دانشگاه کشور برای همکاری های علمی و پژوهشی با استانداری افزود: 40 درصد دانشجویان دانشگاه تبریز دانشجویان تحصیلات تکمیلی هستند و 9 هزار و 600 پایان نامه علمی دانشگاه در صورت تقاضا محور بودن می تواند بسیاری از مشکلات جامعه را رفع کند.
محمد تقی پاکزاد معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار اذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: رسالت دانشگاه این است که محرک توسعه باشد و در ایجاد بستر علمی و فضای رشد، موضوع مساله یابی و حل مساله و مشکلات دخیل است.
محمد صادق پورمهدی معاون عمرانی استاندار نیز گفت: حرکت به سمت نشست ها و کارهای تخصصی تر و کاربردی تر لازم است و برای اینکار بهره بردن از تشکل های مردمی و کم کردن فاصله این تشکل ها و دانشگاه ها با جامعه و بازار کار و همین طور مهارت افزایی دانشجویان برای ورود به بازار کار پس از فارغ التحصیلی از ضروریات است.
سعید شبستری خیابانی معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی هم گفت: باید نسبت به زمان به شاخص های مطلوب دست پیدا کرده و فرصت را از دست ندهیم.
فرخ مسجدی معاون برنامه ریزی استاندار نیز گفت: تدوین برنامه های جامع توسعه استان را تسریع می کند و مجمع مشورتی بستر مناسبی برای این کار است.
محمد علی نصرتی دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان هم گفت: هر اقدام و طرح خارج از قاعده علمی و پژوهش محکوم به شکست است.
7223/587
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
01/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]