تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853040833




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا WiFi برای سلامتی شما و کودکان شما خطر ساز است؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: آیا WiFi برای سلامتی شما و کودکان شما خطر ساز است؟
امواج WiFi همواره به این دلیل که در موارد متعددی از جمله ارتباطات و مکان یابی های جغرافیایی مورد استفاده است بسیار تحت بررسی قرار داشته و دارد. این امواج امروزه به قدری پر کاربرد هستند که اغلب کاربران روز و شب خود را در بین این امواج سپری میکنند. اما آیا امواج WiFi به راستی طر ساز هستند و تاثیر آنها بر بدن انسان چیست؟
کد خبر: ۴۰۹۹۴۷
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۰ - 22 June 2014



آیا WiFi برای سلامتی شما و کودکان شما خطر ساز است؟
امواج WiFi همواره به این دلیل که در موارد متعددی از جمله ارتباطات و مکان یابی های جغرافیایی مورد استفاده است بسیار تحت بررسی قرار داشته و دارد. این امواج امروزه به قدری پر کاربرد هستند که اغلب کاربران روز و شب خود را در بین این امواج سپری میکنند. اما آیا امواج WiFi به راستی طر ساز هستند و تاثیر آنها بر بدن انسان چیست؟
به گزارش «تابناک» هیچ نیازی به توضیح این مورد نیست که WiFi چگونه کار میکند. همه میدانیم که سیگنالهای WiFi از مودم شروع میشود و به دستگاه کاربر ختم میشود. دقیقا مشابه امواج بلوتوث و گوشی تلفن. اما بر خلاف امواج گوشی تلفن همراه، سیگنالهای WiFi بر روی نقطه خاصی از بدن تجمع و تمرکز ندارند. در صوص گوشی تلفن همراه، از آنجایی که کاربر آن را نزدیک گوش و سر خود مورد استفاده قرار میدهد، امواج مستقیما بر روی سر و مغز انسان اثر گذار هستند و جمجمه انسان توانایی ممانعت از امواج برای نفوذ در مغز را ندارد. شما گوشی تلفن همراه خود را مدام در کنار خود دارید، آن را در جیب خود حمل میکنید و احتمالا شب و هنگام خواب آن را نزدیک سر خود میگذارید. این موضوع میتواند منجر به بروز مشکلاتی به خصوص در رابطه با سیگنالهای سلولی گوشی تلفن همراه شود. اما موضوع در خصوص WiFi کمی متفاوت است. نکته آنکه هنوز در خصوص مضر بودن امواج رادیویی WiFi و حتی تلفن همراه مباحث در جریان است و هنوز مضرات این موارد به شکل قطعی اثبات نشده اما با فرض زیان آور بودن این امواج، نکته در خصوص WiFi این است که از آنجایی که سیگنال های آن بر روی نقطه خاصی از بدن تمرکز ندارند، خطر آن از این جهت کمتر است. همچنین وجود فاصله بین بدن انسان و مودم ود منجر به آن میشود که خطرات امواج WiFi در نسبت با گوشی تلفن کاهش پیدا کند:
آیا WiFi برای سلامتی شما و کودکان شما خطر ساز است؟

خطرات و زیانهای جسمی مربوط به سیگنال های WiFi به هر صورت و از آنجایی که WiFi حامل سیگنالهای رادویی و امواج است، نمیتواند چندان بی ضرر باشد. اما صحبت بر سر آن است که این امواج در قیاس با امواج گوشی تلفن هوشمند که هم قوی تر و هم متمرکز تر – بر روی مغز – هستند، خطرات کمتری دارد. محققان آزمایشها و بررسی های زیادی بر روی امواج WiFi صورت داده اند و به این نتیجه رسیده اند که این امواج ممکن است منجر به بروز سرطان مغز در انسان شود. در سال 2011 آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC) امواج WiFi را در گروه عوامل "احتمالا" سرطان زا برای انسان طبقه بندی کرد.
آیا WiFi برای سلامتی شما و کودکان شما خطر ساز است؟

در خصوص مضر بودن امواج رادیویی میتوان به عوامل متعددی اشاره کرد. امواج WiFi وقتی پخش شوند در همه جا هستند. حتی اگر در زمان شب مودم خود را خاموش کنید، باز هم تحت تاثیر امواج WiFi که از خانه همسایه می آید قرار دارید! نکته بسیار حایز اهمیت آن است که بنا بر تحقیقات صورت گرفته، کودکان در معرض طر بیشتری از بزرگسالان در محیط های محاصره شده با امواج WiFi قرار دارند و احتمال دچار شدن آنها به اختلالات ذهنی در دوران رشد از این جهت بیشتر است. خطر WiFi برای کودکان را تنها باید با خاموش کردن دستگاه های منتشر کننده سیگنال و دور کرد آنها از کودکان و همچنین آموزش خطرات آنها برای کودکان، به حداقل رساند. نکاتی چند در خصوص کاهش خطرات WiFi واقعیت آن است که در برابر امواج و سیگنال های WiFi کار چندانی نمیتوان صورت داد. نه رفتن در آب و نه پوشیدن زره نمیتواند جلوی نفوذ 100 درصدی WiFi را بگیرد. از آنجایی که WiFi و استفاده از آن به بخشی از زندگی اجتماعی بدل شده است، فرار از آن هم بی معنی و نا شدنی است. تنها اقداماتی که در این خصوص میتوان صورت داد این است که تا حد ممکن از منشا پخش و انتشار سیگنالهای WiFi دوری کنید و مطمئن شوید که مدت زمان زیادی را در نزدیکی میزی که مودم WiFi بر روی آن قرار دارد سپری نمیکنید. همچنین در مواقع غیر ضرور هم مودم و هم دستگاه هایی که به WiFi متصل هستند را خاموش کنید. نگته دیگر آنکه اکنون در بازار تبلیغاتی در راستای دستگاه هایی وجود دارد که امواج و سیگنالهای WiFi را مهار کرده و خطرات آنها را کاهش میدهند. این تبلیغات با اغراغ در خصوص خطرات WiFi سعی در تشویق شما برای خرید یکی از این دستگاه ها را دارند. اما واقعیت آن است که امواج رادیویی کار خود را در نهایت خواهند کرد و نکته مهمتر آنکه همانطور که گفته شد، در حقیقت خطر WiFi در قیاس با گوشی هوشمند و موبایل به مراتب کمتر است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن