واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مشاور وزیر کشور: خالی بودن موزه های مردم شناسی از موضوع ایثار و شهادت جای سؤال دارد ارومیه- ایرنا- مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران گفت: خالی بودن موزه های مردم شناسی از موضوع ایثار و شهادت جای سؤال دارد و باید این امر مورد توجه مسؤولان مرتبط قرار گیرد.
ˈغلامرضا یاوند عباسیˈ روز شنبه در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان که با حضور استاندار آذربایجان غربی برگزار شد، افزود: فرهنگ ایثار و شهادت از ظرفیت های فرهنگی بزرگ ایران اسلامی است و نباید نهادهای مسؤول از این امر شانه خالی کنند.
وی اضافه کرد: در زمان حاضر 20 درصد اعتبارات فرهنگی کشور باید در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هزینه شود که امیدواریم این بودجه ها برای اجرای طرح های مناسب و در خور، هزینه شوند.
وی با اشاره به نقش خانواده ها در ترویج این فرهنگ متعالی اظهار کرد: باید ساز و کاری در خانواده ها فراهم کنیم که کودکان در خانه با آموزه های فرهنگ ایثار و شهادت آشنا شوند.
مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران ادامه داد: باید پیوند میان مصادیق ایثار و شهادت دوران دفاع مقدس و مصادیق ایثار و شهادت در دوره حاضر ایجاد شود.
عباسی گفت: فرهنگ ما، فرهنگی غنی است و جنگ ما نیز گنج است و باید با بهره مندی از آموزه های دفاع مقدس، به مسایل امروزی نیز نگاه مناسب داشته باشیم.
وی با اشاره به خاطرات تلخ بمباران شیمیایی سردشت افزود: امیدواریم با ایجاد یک نمایشگاه در خور شأن مرکز استان، سند حقانیت مردم سردشت با یک تصویر قوی در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شود تا یک یادگاری بزرگ برای نسل های بعد باشد.
فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی نیز در این جلسه گفت: نقش برجسته این استان در دفاع مقدس بخوبی معرفی نشده است و این ناشی از فقر آثار دفاع مقدس در استان است.
سردار سرتیپ دوم پاسدار ˈعابدین خرمˈ افزود: اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بر کسی پوشیده نیست و آذربایجان غربی یکی از پنج استان درگیر در زمان دفاع مقدس بود که باید ابعاد مختلف این دفاع بخوبی تبیین شود.
وی اضافه کرد: ماندگاری دفاع مقدس با تولید آثار فاخر و انتقال عمیق مفاهیم دوران دفاع مقدس به نسل های امروزی امکانپذیر است و همه باید در این زمینه پیشقدم باشیم.
خرم با اشاره به وجود اردوهای راهیان نور شمالغرب با حضور جوانان کشور اظهار کرد: می توان از این فرصت برای شناساندن رشادتهای دوران دفاع مقدس در استان بخوبی بهره برد.
فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی با گرامیداشت سالروز بمباران شیمیایی سردشت گفت: این شهر نخستین شهر شیمیایی با این وسعت در جهان است که یکی از سندهای جنابت استکبار جهانی به شمار می رود.
وی ادامه داد: باید این جنایت هولناک که در حق مردم ایران و سردشت انجام شده به جهان معرفی و غربت و مظلومیت شهدای سردشت نباید ذره ای در ذهن جهانیان کمرنگ شود.
خرم اضافه کرد: کسانی که امروز شعار حقوق بشر را سر می دهند، این جنایت را مرتکب شده اند که باید نقاب را از چهره واقعی این مدعیان دروغین صلح و حقوق بشر برداریم.
فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان غربی نیز در این نشست اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس، شهدای ما از دامن زنان عفیف و با حجاب پرورش یافته بودند و این حماسه آفرینی ها نتیجه تربیت مادرانی با عفت بود.
سردار سرتیپ دوم پاسدار بحیی شرفی افزود: مادران و دختران امروز ایرانی نیز باید از مادران و دختران آن زمان الگو بگیرند؛ چرا که پیروی آنان از زنان پشتیبان جبهه ها، می تواند در ارتقای فرهنگی و معنوی جامعه مؤثر باشد.
وی با تأکید بر برگزاری مناسب سالروز بمباران شیمیایی سردشت ادامه داد: می توان با این کار در راستای ترویج بیش از پیش فرهنگ ایثار و شهادت گام برداشت.
فرمانده انتظامی آذربایجان غربی گفت: ایجاد کنگره ملی بمباران شیمیایی سردشت، یک ضرورت است و باید تبلیغات قوی و اساسی در خصوص این بمباران با استفاده از فضای مجازی صورت گیرد.
شرفی اضافه کرد: جای خالی توجه به ایثارگران، المانهای شهری و نمادهای دفاع مقدس در آذربایجان غربی محسوس است که باید بیش از پیش در این خصوص کار شود.
آذربایجان غربی یکی از استانهای با تعداد شهید زیاد در کشور به شمار می رود؛ به طوری که افزون بر 12 هزار شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرده است.
آذربایجان غربی یکی از استانهای کشور بود که به صورت مستقیم مورد هجمه نیروهای بعثی صدام قرار گرفت و شهرستان سردشت نیز در این حملات، بمباران شیمیایی شد.
8137**581**1504
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
31/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]