واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
مشتری محوری از مهمترین برنامههای وزارت علوم در سال تحصیلی جاری
مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه تخصصی دریانوردی و علوم دریایی چابهار با بهرهگیری از نیروهای انسانی متخصص و بهرهمندی از پتانسیل دریایی متصل به اقیانوس می تواند محوریت توسعه صنعت استراتژیک دریایی جمهوری اسلامی ایران را در ابعاد ملی و بین المللی راهبری کند.
به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي وزارت علوم ، فریدون مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بازدید از بخشهای مختلف دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار پیشرفت و توسعه این دانشگاه را مناسب و رو به جلو برشمرد و اظهار داشت: ساخت و سازهای مراکز اداری، آموزشی و آزمایشگاههای مدرن و پیشرفته می تواند در افزایش سطح علمی دانشجویان این دانشگاه به عنوان قطب علمی دریانوردی کشور تاثیر به سزایی داشته باشد.
دكترفریدون نقش این دانشگاه را در حل معضل بیکاری جوانان مهم و تاثیر گذارعنوان كرد و گفت: دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با برنامه ریزی دقیق و براساس نیازهای منطقه و نیازسنجی باید برای ایجاد اشتغال زایی مولد در منطقه و در ابعاد مختلف دریایی اولویتهای خود را مشخص و عملیاتی سازد.
وی افزود: افزایش سطح کیفی و مشتری محوری از مهم ترین برنامههای وزارت علوم برای دانشگاهها در سال جاری است و دانشگاهها نیز باید در این راستا با جدیت تمام گام بردارند تا شاهد توسعه علمی و صنعتی بیش از پیش در جامعه علمی کشور باشیم.
مشاور وزير علوم با تاکید بر اینکه دانشگاهها باید 15 درصد از ردیف بودجه خود را به کارهای تحقیقاتی و پژوهشی اختصاص دهند، یادآور شد: با این روند فارغ التحصیلان دانشگاههای ما با توان کارآفرینی وارد جامعه شده و این مهم در کم رنگ کردن معضل ریشهای بیکاری نقش کلیدی ایفا می کند.
دكترفریدون در بخش ديگري از سخنان خود جذب مشتریان بین المللی را برای دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار یک امر مهم و کاربردی برشمرد و افزود: این دانشگاه به دلیل متصل بودن به اقیانوس باید با تمرکز بر روی فعال سازی پتانسیلهای دریایی که مهجور مانده اند، روند توسعه صنعت دریایی در ابعاد مختلف را به دوش بکشد که این توسعه می تواند نقش چشمگیری در رفع مشکلات منطقه نیز داشته باشد.
وی همچنین تقویت ارتباط با صنعت را یکی دیگر از مهم ترین برنامههای وزارت علوم عنوان کرد و گفت: دانشگاهها با تقویت روابط خود با بازار صنعت میتوانند توسعه اقتصاد دانش بنیان را که در آن منابع انسانی متخصص نقش پایهای ایفا می کنند، عملیاتی کرده و این مهم از وظایف تعریف شده برای دانشگاهها میباشد.
دكتر فريدون در پايان خاطرنشان کرد: حمایت مسئولان استانی از دانشگاهها به عنوان متولیان پرورش استعدادهای علمی و پژوهشی می تواند در کاهش و رفع معضلات هر منطقه بسیار موثر باشد و اين مسئولان با این حمایت به نوعی زمینه را برای توسعه علمی و شتاب دار فراهم خواهند کرد.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]