واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت: پیشرفت در مذاکرات ژنو چرخ اقتصاد را روان خواهد ساخت تهران - ایرنا - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، مهمترین دغدغه دولت یازدهم را ساماندهی اقتصاد کشور دانست و گفت: پیشرفت در مذاکرات ژنو می تواند چرخ اقتصاد را روان سازد.
مهدی کرباسیان روز شنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی ایرنا، اظهار داشت: سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران (ایمیدرو) با تاکید بر لزوم مشارکت بخش خصوصی، ایرانیان مقیم خارج از کشور و سرمایه گذاران خارجی در اجرای طرحهای این بخش حرکت می کنند.
وی خاطرنشان ساخت: هرچند بخش خصوصی از فعالیت در معادن و صنایع معدنی ایران استقبال می کند اما از نظر توان مالی قدرتمند نیست و باید توسط نظام بانکی مورد حمایت قرار گیرد.
کرباسیان افزود: ایرانی های مقیم خارج تاکنون در بخشهای مختلفی سرمایه گذاری و ایجاد کارآفرینی کرده اند، بنابراین می توان آنها را ترغیب کرد تا در عمران و آبادانی کشور مشارکت نمایند.
رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: جلب و جذب سرمایه گذاران خارجی یکی از برنامه های این سازمان است و برای این منظور هفته اول تیرماه فراخوان برای سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری به منظور تولید کنسانتره و گندله سنگ آهن منتشر می شود.
کرباسیان تصریح کرد: تصمیمات غلط دولت دهم موجب شد تا سازمان ایمیدرو از منابع خالی شود و براساس سیاست خصوصی سازی، تاکنون 30 هزار میلیارد تومان از دارایی های این سازمان کاسته شد.
به گفته وی، مطابق سیاست های اجرا شده تاکنون 21 درصد از دارایی های این سازمان در بورس اوراق بهادار عرضه شد، 9 درصد در قالب سهام عدالت و 70 درصد به عنوان رد دیون به سازمان های غیرتخصصی واگذار شده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: یکی از وظایف اساسی دولت، در چارچوب وعده های رئیس جمهور، بازگشت نرخ رشد مثبت در شان مردم ایران و کاهش نرخ بیکاری و تورم است زیرا این اقدامات موجب تثبیت جایگاه کشور به عنوان یکی از 20 قدرت اقتصادی جهان شود.
وی اضافه کرد: دولت برای تحقق اهداف یادشده نیاز به سرمایه گذاری دارد و در عین حال از منابع بانکی نیز باید بهره گیری شود.
کرباسیان خاطرنشان ساخت: سازمان ایمیدرو در چارچوب سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی و به منظور استفاده حداکثری از توان بخش خصوصی قصد دارد زمینه مشارکت برای سرمایه گذاری در تولید کنسانتره و گندله در معدن سنگان (خراسان رضوی) را فراهم سازد.
رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: مناطق معدنی کشور در نقاط محروم و دورافتاده واقع شده و می توان با ایجاد صنایع معدنی در جوار معادن، اشتغال پایدار ایجاد کرد.
وی اظهار امیدواری کرد: منابع بانکی خارجی نیز به منظور توسعه فعالیت معادن وصنایع معدنی کشور جذب و زمینه رشد تولیدات را فراهم سازند.
ایران دارای پنج هزار و 600 معدن فعال در زمینه های مختلف و با میزان استخراج سالانه حدود 400 میلیون تن است.
پیش بینی شده تا پایان برنامه پنجم توسعه (1394) میزان استخراج مواد معدنی کشور به رقم 570 میلیون تن برسد.
اقتصام (4)1559**1558
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
31/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]