تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وجود یک عالم برای ابلیس سخت تر از هزار عابد است زیرا عابد در فکر خود است و عالم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820799032




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشارکت پژوهشگران در طرح های پژوهشی بنیاد نخبگان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مشارکت پژوهشگران در طرح های پژوهشی بنیاد نخبگان تهران-ایرنا-محققان گروه تخصصی مهندسی جوشکاری دانشکده مهندسی مواد واحد علوم و تحقیقات با مشارکت بنیاد نخبگان موفق به ˈتدوین دانش فنی اتصالات غیر متجانس به روش اسپارک پلاسما زینترینگˈ شدند.


به گزارش ایرنا از واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، عباس تمدن، پژوهشگر مهندسی جوشکاری و از محققین این طرح گفت:هدف از این پژوهش طراحی، ساخت و تحلیل مکانیزم های اتصال و در نهایت، بومی سازی فناوری های پیشرفته اتصالات غیرمتجانس در داخل کشور است که با موفقیت انجام شد.
وی با بیان این مطلب که اتصالات غیرهمجنس (مانند اتصال دو آلیاژ فلزی متفاوت) و اتصالات غیرمتجانس (ایجاد اتصال غیرهمجنس بین مواد آلیاژی، سرامیکی و یا کامپوزیتی) از جمله نقاط گلوگاهی تکنولوژی های جوشکاری و اتصال هستند، اضافه کرد: در حال حاضر دانش فنی اتصالات هایتک در انحصار چند کشور صنعتی است.
تمدن تکنیک اسپارک پلاسما زینترینگ(SPS) را به عنوان یک روش کارامد و با راندمان بالا که مورد توجه قرار گرفته است دانست و افزود: در این روش محدودیتی برای ایجاد اتصال بین مواد با جنس متفاوت، ابعاد و سطح مقطع پیچیده وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه در این روش عمل تفجوشی با استفاده از ˈجرقه های پلاسماˈ انجام می شود و از آن به عنوان تکنیک ˈزینترینگ به کمک میدان الکتریکیˈ و ˈجامدسازی فشاری پلاسماˈ نیز یاد شده است،اضافه کرد:ایجاد اتصال بین مواد غیرمتجانس در این روش با ایجاد پیوند نفوذی در فصل مشترک، با بکارگیری ترکیبی از تخلیه الکتریکی و گرمایش مقاومتی همراه با فشار، ایجاد می شود.
تمدن ادامه داد: فرایند SPS درمقایسه با سایر روش های مرسوم برای اتصالات غیرمتجانس، دارای خواص برتری مانند استحکام بالا، سختی و فشار الاستیک محدود، همراه باچقرمگی و حد خستگی نسبتا بالا ومقاومت به خوردگی است که برای موضع اتصال مناسب تر است.
وی با بیان اینکه این طرح پژوهشی، در راستای بهره مندی از تسهیلات اعطایی طرح خدمت نخبگان و با نظارت دکتر بهاروندی، دانشیار مجتمع دانشگاهی مواد و فناوری های ساخت، به انجام رسیده است،گفت:از جمله کاربردهای این روش که گزینه امیدوار کننده ای برای نسل آینده تکنولوژی اتصالات غیرمتجانس است، می توان به تجهیزات پزشکی، دستگاه های الکترونیکی، صنایع و فناوری های حساس و استراتژیک کشور اشاره کرد.
علمی (1)**1354**1440

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




31/03/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن