واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ خرداد ۱۳۹۳ (۱۹:۲۶ب.ظ)
رييس دانشگاه مذاهب اسلامي: امت غير منسجم هميشه با خطر امثال داعش مواجه است رييس دانشگاه مذاهب اسلامي گفت: امت غيرمنسجم هميشه شاهد رشد گروه هاي تروريستي مانند داعش است.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت الاسلام والمسلمين احمد مبلغي در نشستي در باره تحولات منطقه در قم افزود: تعميق وحدت اسلامي، بزرگترين ابزار مقابله با گروه هاي تروريستي مانند داعش است.
وي ادامه داد: شيعه و سني بايد در صفي واحد در قبال جنايت هاي اين گروه تکفيري بايستند، زيرا خطر اين گروه منطقه و دولتهاي آن را تهديد مي کند.
مبلغي اظهار داشت: گل آلود کردن روابط شيعه و سني يکي از روشهاي اين گروه است لذا از هر فرصتي براي ايجاد اختلاف ميان شيعه و سني استفاده مي کند.
وي افزود:در کشور عراق هميشه پيروان مذاهب اسلامي همزيستي مسالمت آميزي با هم داشته اند، لذا داعش تلاش دارد تا اين مساله مهم را از بين ببرد.
مبلغي بااشاره به اينکه بهره گيري از واژگان يکي ديگر از روشهاي اين گروه است، گفت: بهره گيري از واژگان مطلوب براي دستيابي به اهداف خطرناک از ويژگي هاي مشترک داعش و خوارج صدراسلام است.
وي ادامه داد: داعش مانند خوارج که از واژه امر به معروف و نهي از منکر استفاده ناصواب مي کرد، امروز از واژه دولت اسلامي، سوء استفاده مي کند.
وي با اشاره به اين که منطق گريزي روش ديگر داعش است، گفت: داعشي ها مانند خوارج اهل گفت وگوي منطقي نيستند و عقلانيت را براي خود خطرناک و حياتشان را در مناسبات به هم ريخته و آب گل آلود مي بينند.
رييس مرکز تحقيقات اسلامي مجلس با اشاره به رسالت مسلمانان در برابر گروه تروريستي داعش گفت: ما در برابر داعش تا زماني که آنها دست به عمليات نزنند بايد مراقب باشيم خود ما جنگ و گريز راه نيندازيم ولي اگر آنها دست به اقدام نظامي زده و حمله کنند بايد با قاطعيت با آنها برخورد شود.
وي ادامه داد: امروز گروه تروريستي داعش، فوج فوج انسانهاي مظلوم را به شهادت مي رسانند و اين خطر شيعه و سني را تهديد مي کند و بايد از موضع امت واحده با آنها برخورد و ماهيت اصلي اين گروه براي مردم افشا شود.
وي يادآور شد: علماي شيعه و سني بايد موضع گيريهاي خود را در برابر گروه داعش برجسته تر کنند.
استاد حوزه علميه قم اظهار داشت: خطر تکفير از بديهيات اسلام است ولي بدلايل مختلف از جمله جهل، با وجود نگاه و تاکيد علماي شيعه و سني بر تحريم تکفير، اين پديده زشت شکل گرفته است و بايد علل آن را از نظر جامعه شناسي بررسي کرد.
وي با اشاره به اينکه سه گروه جاهلان بهانه جو، گروه هاي تکفيري از نوع داعش و گروه هاي شبه تکفيري هميشه بدنبال ايجاد مشکل در رابطه بين شيعه و سني هستند، گفت: بايد اين ارتباط توسط علماي فريقين بدرستي مديريت و فضا را از دست تکفيريها و گروه هاي تروريستي بهانه جو خارج کنند.
مبلغي، ريشه داعش را تاريخي و مشابه خوارج دانست و گفت: تفکر اين گروه بشدت منجمد است و آنها نمي توانند رفتار خود را از خشونت جدا کنند و مانند خوارج شمشيرهاي آنها هميشه بر گردن آويخته و وسايل انفجار براي کشتن مردم در اختيار دارند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]