واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
بسته سیاست های اجرایی سند توسعه اشتغال پایدار کشور دردست اجراست بوشهر- ایرنا - معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بسته سیاست های اجرایی سند توسعه اشتغال پایدار با هدف ایجاد پیوند میان بنگاه های کسب و کار درقالب 10 رویکرد و50 اقدام در دست اجراست .
به گزارش ایرنا حسن طایی روز پنجشنبه درنشست کارگروه تخصصی اشتغال استان بوشهر افزود: دراین بسته باید از طریق کارآفرینی به اشتغال پایدار دست یابیم که حمایت از کانون های کارآفرینی، اعزام نیروی کار به خارج از کشور و ارتقای سطح کاریابی درکشور دراین ارتباط در دستور کار است.
وی اضافه کرد: تکمیل زنجیره ارزش نیازمند شبکه و برند سازی است و تعامل با بانک های عامل برای رونق بازار کسب و کار ضروری است.
طایی ادامه داد: افزون براین برای تامین سرمایه واحدهای تولیدی ایجاد صندوق های ضمانت و مردمی نیز در دستور کار است.
وی بیان کرد: هم اینک جمعیت شاغل کشور 22 میلیون نفر است که درافق 1400 باید به 35 میلیون نفر برسد که شکاف موجود ارقام یادشده مسوولیت بزرگی برای همه ما ایجاد کرده است.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیرتعاون کار و رفاه احتماعی اظهار کرد: تاکنون هزینه های هنگفتی برای جمعیعت 25 تا 29 سال کشور دربخش های آموزش، رفاه و سلامت انجام شده است که باید امکان بهره گیری از توان این افراد در بازار کار فراهم شود .
طایی با اشاره به این که انباشت بیکاران موجود بر مشکلات بازار کار افزوده است ادامه داد: طبق آمار رسمی هم اینک سه میلیون نفر بیکار در کشور وجود دارد که اگر افراد با درآمد ناکافی و مایوس شدگان از اشتغال و در آستانه بیکاری نیز به این آمار اضافه شود، جمعیت بیکار به شش میلیون نفر می رسد.
وی گفت: در سال های 84 تا 91 کشور با کسری شدید رشد اقتصادی روبه رو شد و رشد 8درصدی سند چشم انداز برنامه های چهارم و پنجم محقق نشد متوسط رشد 5/3درصد بود.
طایی افزود: برای جبران این کسری در سال های باقیمانده تا 1400 باید رشد اقتصادی کشور دو رقمی شود تا بازار کار قابل قبولی داشته باشیم .
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی یادآورشد: در سال های 90 تا 92 ده هزار میلیارد تومان اعتبار عمرانی در کشور ابلاغ شد و امسال نیز براساس برنامه بودجه باید این رقم به 40 هزار میلیارد تومان برسد که تاکنون اختصاص نیافته است.
وی اظهارکرد: برای توسعه و رونق بازار کار باید از توان بخش خصوصی استفاده بهینه شود.
طایی یادآورشد: 75درصد بازار کار با وزارت خانه های جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی و صنعت ، معدن و تجارت در ارتباط است که رایزنی و نشست های متعددی برای استفاده از ظرفیت های این بخش ها در دست اجراست.
وی گفت: با توجه به قابلیت ها و سرمایه گذاری هنگفتی که در بخش های زیرساختی استان بوشهر انجام شده است مسوولیت این استان در رشد توسعه اقتصادی کشور بسیار قابل توجه است.
طایی افزود: برخی از استان های کشور از جمله بوشهر ظرفیت رشد اقتصادی دو رقمی دارند که تحقق این مهم باعث می شود تا به عنوان معین استان های محروم در سند چشم انداز کشور ایفای نقش کنند.
وی یادآورشد: استان بوشهر به عنوان فرصت کشور برای نیل به زنجیره ارزش جهانی محسوب می شود.
طایی گفت: استان بوشهر می تواند نه تنها مشکل بیکاری خود را حل کند بلکه می تواند کمک به بازار ملی برای کاهش بازار سنگین سایر استان های کشور نیز باشد. ک/2
ک/2
628/539
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
29/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]