واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ خرداد ۱۳۹۳ (۲۰:۵۷ب.ظ)
رئيس کل دادگستري استان زنجان: 30 درصد زندانيان با سابقه دوباره به زندان برمي گردند دادگستري طي سال هاي اخير به مسائل درون و برون قوه قضائيه و پيشگيري از وقوع جرم و ناهنجاري ها توجه جدي داشته است.
به گزارش خبرگزاري موج، رئيس کل دادگستري استان زنجان در مصاحبه مطبوعاتي با خبرنگاران با بيان اينکه دادگستري و سازمان هاي تابعه آن نمادي از وضعيت جامعه هستند و همه ايرادات و هنجاري ها و ناهنجاري ها و مشکلات اقتصادي و اجتماعي و... در دادگستري انعکاس پيدا مي کند، گفت: طي سال گذشته 130 هزار پرونده در مجموعه دادگستري رسيدگي شده است.
گلمحمدي افزود: با ورود يک پرونده به دادگستري حداقل 4 نفر با دادگستري ارتباط پيدا مي کنند و با يک بررسي کلي مي توان گفت که سال گذشته قريب به 2 ميليون نفر به دادگستري مراجعه داشته اند.
وي با بيان اينکه در گذشته در دادگستري صرفاً به رسيدگي پرونده ها بها داده مي شد وعلل وقوع جرم و ناهنجاري ها بررسي نمي شد، گفت: دادگستري طي سال هاي اخير به مسائل درون و برون قوه قضائيه و پيشگيري از وقوع جرم و ناهنجاري ها توجه جدي داشته است.
گلمحمدي با اشاره به اينکه مؤسسات و سازمان ها و ادارات در وقوع جرم بي تأثيرنيستند و به وظايف خود عمل نمي کنند، اظهار داشت: تنها در طول دو هفته اخير 7 نفر بدليل عدم رعايت مسائل ايمني در کارخانجات استان کشته شدند.
وي اضافه کرد: متأسفانه برخي از نهادها مثل بنگاه ها، شهرداري ها و ... جرم خيز هستند.
گلمحمدي با اشاره به اينکه با ايجاد دفتر ديوان عدالت اداري در استان هر ماه 60 تا 70 پروژه براي بررسي به تهران ارسال مي شود، گفت: طي اين مدت بيشتر پرونده ها از سازمان ها و نهادهايي مثل شهرداري ، آموزش و پرورش و تأمين اجتماعي به اين دفتر رسيده است.
وي اظهار داشت : در رديف پرونده هاي کيفري، ضرب و جرح عمدي، سرقت، تصادفات و مواد مخدر و در بحث حقوقي مطالبه طلب، دعاوي خانوادگي، انواع معاملات و تعهدات مردم از نظرکثرت بيشترين پرونده هاي وارده به دادگستري را دارند.
گلمحمدي با تأکيد براينکه 50 درصد پرونده هاي وارده در شوراي حل اختلاف رسيدگي مي شوند، گفت: اين شورا در برقراري صلح و سازش رتبه دوم کشور ي را دارد.
وي با بيان اينکه 30 درصد زندانيان با سابقه به زندان برمي گردند ، گفت : هدف ما در زندان ها اصلاح، آموزش و رأفت اسلامي است.
گلمحمدي با اشاره به اينکه خوشبختانه در زنجان، زنداني سياسي و امنيتي نداريم، گفت: هر زنداني درماه يک ميليون تومان براي دولت هزينه در بردارد.
وي در پاسخ به سوال خبرنگار ما درخصوص اينکه چند درصد زندانيان را زنان تشکيل مي دهند، افزود: کمتر از نيم درصد زندانيان ما خانم هستند و بخشي از آنان نيز غير بومي اند.
گلمحمدي در پاسخ به سوال دوم خبرنگار ما درمورد ميزان طلاق ثبت شده و رتبه استان پاسخ نداد.
اين مقام مسئول با بيان اينکه شرکت هاي بيمه به تعهدات خود عمل نمي کنند، گفت: تحصيل مال از محل نامشروع، سوء استفاده از احتياجات و ضعف نفس افراد از طرف شرکت بيمه و کارمند مربوطه مجازات را در پي خواهد داشت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]