تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869748873




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اولین بخش تفسیر قرآن کریم شهید بهشتی رونمایی می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

اولین بخش تفسیر قرآن کریم شهید بهشتی رونمایی می شود تهران -ایرنا - درآستانه هفتم تیر سالروز شهادت دکترسید محمد بهشتی، فرزند آن شهید از رونمایی اولین بخش تفسیر قرآن کریم برگرفته از اظهارات ایشان در نشست های مختلف خبرداد.


سید علیرضا بهشتی روز چهارشنبه در نشستی با خبرنگاران در محل موزه شهید بهشتی اظهار کرد این رونمایی با حضور قرآن پژوهان و پژوهشگران علوم قرآنی برگزار می شود.
وی با بیان اینکه رویکرد تفسیری شهید بهشتی اجتماعی بوده ، گفت : این تفسیر از دو بخش عمده شکل گرفته بخش اول از سال 1344تا 1349 هجری خورشیدی است که شهید بهشتی در آلمان حضور داشته و بخش دیگر مربوط به جلسات یکشنبه شب بوده که به طور سیار درمنازل افراد تشکیل می شده و مربوط به سال های 49 تا 57 است .
وی در بخش دیگری از این نشست اظهار کرد، شهید بهشتی قرآن شناسی بود که سعی می کرد بر اساس یافته های خود چه در عرصه اجتماعی و چه درعرصه خصوصی انتقادی منصفانه داشته باشد.
فرزند شهید بهشتی ادامه داد: شهید بهشتی قرآن شناسی بود که سعی می کرد در تمام عرصه ها منصفانه انتقاد کند ومعلمی آگاه و دانا بود.
وی اظهار داشت: ما باید برای تبیین، شناخت و شناساندن هویت تاریخی خود گام های بلندتر برداریم لذا باید مراکزی باشد تا آنچه به عنوان شکل گیری تاریخ نهضت ایران بوده را ارائه کرده و گفتمان انقلاب اسلامی را مطرح کند.
وی با اشاره به مجموعه موزه سرای بهشتی گفت: این مجموعه شامل دو بخش است که بخش اول موزه از سال 1307 تولد شهید بهشتی تا سال 60 شهادت ایشان را به نمایش گذاشته است ، بخش دوم مرکز پژوهشی و تحقیقاتی اداره بنیاد نشر آثار دکتر بهشتی را به عهده دارد و فعالیت های پژوهشی را در باره شخصیت شهید بهشتی و یا آن بازه زمانی بررسی می کند.
بهشتی افزود: بنیاد نشر به جز خدمات پژوهشی ، تنظیم و چاپ آثار شهید بهشتی را بر عهده دارد که تاکنون 23 اثر را منتشر کرده و 11 اثر دیگر آماده نشر است .
در ادامه مدیر باغ موزه قصر و رییس موزه سرای شهید بهشتی افزود: موزه سرای شهید بهشتی با هدف ترویج افکار شهید بهشتی در بین جوانان تاسیس شد.
محمدرضا سعیدی اظهار داشت: در سال 91 ایده خانه موزه شهید بهشتی در دستور کار قرار گرفت ، این مکان تا سال 69 منزل شهید بهشتی بود ، پس از آن شهرداری آن را خریداری کرد و طرح ساخت موزه را داد که در سال 92 این موزه افتتاح شد.
وی با اشاره به برنامه های این مرکز فرهنگی گفت: ویژه برنامه های سالروز شهادت دکتر بهشتی اولین برنامه ای است که در این محل برگزار می شود و شامل نمایشگاه عکس ، رونمایی و شب شعر و ایستگاه نقاشی کودکان است .
وی در مورد برنامه های تدوین شده این موزه گفت: هدف شهید بهشتی پرورش نیروهای جوان، تربیت کودکان و آشنایی با مسائل روز دنیا بود به همین جهت ما نیز برای رسیدن به اهداف ایشان با همکاری فرزند شان این اهداف را دنبال می کنیم .
مدیر باغ موزه قصر افزود: ما باید در مسیر اصلی قرار بگیریم و اگر مانند موزه های دیگر باشیم نمی توانیم اهداف بهشتی را ترویج دهیم .

**فراخوان عکس و خاطرات شهید بهشتی
سعیدی در ادامه گفت: از امروز یک فراخوان عمومی برای دریافت عکس و خاطره از سفرهای شهید بهشتی به شهرهای مختلف می دهیم ، زمان ارسال آثار و مشخصات دبیرخانه را در هفته آینده مشخص می کنیم .
وی گفت: با توجه به اینکه برخی سفرها در تاریخ انقلاب و حضور مردم آن شهر در انقلاب تاثیر زیادی داشته است این فراخوان را اعلام می کنیم .
موزه سرای قصر در خیابان شریعتی واقع شده است .
فراهنگ(3)**9338**1601**

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




28/03/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن