تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين اعمال، خداشناسى است، زيرا با وجود علم و معرفت، عمل، كم يا زياد تو را سود مى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832737323




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارتقای آگاهی کشاورزان از محصول جو موجب تامین امنیت غذایی دام می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رییس مرکز تحقیقات کشاورزی دیم کشور: ارتقای آگاهی کشاورزان از محصول جو موجب تامین امنیت غذایی دام می شود مراغه - ایرنا - رییس مرکز تحقیقات کشاورزی دیم کشور گفت: ارتقای آگاهی کشاورزان از مراحل کاشت، داشت و برداشت محصول جو موجب توسعه و تامین امنیت غذایی دام کشور می شود.


به گزارش ایرنا، عبدالعلی غفاری روز چهارشنبه در کارگاه آموزشی جو برای مناطق سردسیر کشور افزود: جو به دلیل اینکه بیشتر در دامداری ها مورد استفاده قرار می گیرد، محصولی استراتژیک در راستای امنیت غذایی دام ها است.
وی با اشاره به اینکه بیشتر نیازهای غذایی کشور به وسیله دام و طیور تهیه می شود، اظهار کرد: افزایش کیفی و کمی تولید این محصول نیازمند توجه بیشتر پژوهشگران به یافته های علمی و معرفی آن به کشاورزان از سوی مسوولان و نهادهای ذیربط است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی نیز در این آیین گفت: براساس بررسی کارشناسان میانگین تولید ارقام و محصولات یافته های علمی در مزارع تحقیقی با میانگین تولید ارقام کشت شده در اراضی کشور با هم اختلاف زیادی دارد.
ایوب ایرانی فام افزود: با توجه به این اختلاف، باید تحقیقات ترویجی و اجرایی با سرعت و دقت بیشتری به عموم کشاورزان منتقل شود تا میانگین تولید افزایش یابد و تولید اقتصادی و پرمحصول در بخش کشاورزی محقق شود.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون حدود 1.5 میلیون هکتار از اراضی زراعی کشور زیر کشت جو می رود، اظهار کرد: 41 درصد از این میزان به صورت آبی و 59 درصد نیز به صورت دیم کشت می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: سالانه حدود سه میلیون و 446 هزار تن جو در کشور تولید می شود که علاوه بر آن حدود یک میلیون تن نیز برای تامین نیاز کشور وارد می شود.
ایرانی فام یادآوری کرد: در راستای ارتقای سطح زیر کشت محصولات جو در کشور باید چاره اندیشی شود تا یافته های تحقیقاتی و پژوهشی با سرعت بیشتری به کشاورزان منتقل شود.
وی با اشاره به اینکه برخی علت ها باعث عدم استقبال کشاورزان از کشت ارقام پرمحصول جو می شود، گفت: مشکل در تامین و تولید بذرهای اصلاح شده، نبود شرکت های تعاونی تهیه و توزیع بذر، کمبود ارقام اصلاح شده، استفاده از ارقام بومی به علت ناآگاهی کشاورزان عمده دلایل عدم علاقه کشاورزان به کشت این محصولات است.
وی تفاوت قیمت تضمینی بین گندم و جو، عدم رعایت زمان کاشت، ناآگاهی کشاورز از مدیریت مزرعه و استفاده غیر اصولی از کودهای شیمیایی از دیگر مشکلات و علت های کاهش سطح زیر کشت جو در کشور اعلام کرد.
کارگاه آموزشی جو ویژه مناطق سردسیر کشور با حضور محققان به نژادی و به زراعی 9 ایستگاه ملی تحقیقات کشاورزی دیم، مدیران زراعت و کارشناسان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی و مروجان کشاورز جو کار منطقه در مرکز تحقیقات کشاورزی دیم کشور برگزار شد.
مرکز تحقیقات کشاورزی دیم کشور مستقر در مراغه فعالیت های تحقیقاتی خود را از سال 1371 در پنج ایستگاه اصلی و 9 ایستگاه فرعی در مناطق مختلف اگروکلیمایی، سردسیری، گرمسیری، نیمه سردسیری و معتدل دیم کشور انجام می دهد.
پژوهشگران مرکز تحقیقات کشاورزی دیم تاکنون 36 رقم جدید دیم شامل 17 رقم گندم، هفت رقم جو، چهار رقم نخود، سه رقم عدس، سه رقم جدید گلرنگ و دو رقم ماشک علوفه ای به کشاورزان داخلی و کشورهای همجوار معرفی کرده است.
7483/590/587

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




28/03/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن