واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > البرز طهایی:
جذب منابع مالی مهمترین نیاز البرز/ مشکلات را باید در استان حل کنیم
کرج - خبرگزاری مهر: استاندار البرز با تاکید بر اینکه مشکلات باید در استان حل شود، گفت: نباید باری بر دوش مدیران ملی بگذاریم بلکه باید خودمان مسائل و مشکلات استان را حل کنیم.
به گزارش خبرنگار مهر، سید حمید طهایی در نخستین جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان البرز که شامگاه سه شنبه در سالن شهدای دولت استانداری با حضور مدیران کل دستگاه های اجرایی، امدادی و مدیریت بحران استان برگزار شد، جذب منابع مالی را مهمترین نیاز استان اعلام کرد و اظهار داشت: برای توسعه چند وجهی به منابع مالی احتیاج داریم بنابراین مدیران البرز باید با تامین منابع مالی از وزارتخانه های خود بتوانند گام های بیشتری برای توسعه و پیشرفت استان بردارند. وی با بیان اینکه توجه هرچه بیشتر به این موضوع توانایی یک مدیر را نشان می دهد، افزود: در پایان سال این امر در بخش مهمی از گزارش عملکرد مدیران جای خواهد گرفت. طهایی تاکید کرد: باید با همین امکانات مسئولیت خود را انجام داد زیرا مردم انتظار بهترین خدمات را دارند. ضمن اینکه اگر حادثه ای اتفاق افتاد نباید کمبود امکانات را بهانه کرد. هرآنچه هست باید برای خدمت به مردم استفاده کنیم و با همت مضاعف از امکانات موجود بهره برد. طهایی گفت: بخشی از کمبودها در منابع مالی را می توان از طریق منابع ملی جبران کرد و در این زمینه باید تلاش های ویژه ای ازسوی مدیران صورت گیرد. باید تمام مشکلات در استان حل شود استاندار البرز خطاب به مدیران این استان گفت: نباید باری را بر روی دوش مدیران ملی گذاشت و باید تمام مسائل و مشکلات در داخل استان حل شود. استاندار البرز در ادامه با بیان اینکه بسیاری از حوادث را با درایت و تدبیر می توان مدیریت کرد، اظهار داشت: در بحران ها بخشی از وقایع همچون رویدادهای طبیعی از حیطه اختیارات ما خارج است اما هر حادثه ای را با بهره گیری از درایت و تدبیر می توان مدیریت کرد. وی اجرای مانورهای نمایشی را تمرینی برای سنجش میزان آمادگی در برابر حوادث و رویدادهای طبیعی دانست و افزود: پیش بینی وقایع در حین این تمرینات و ارزیابی از دامنه خسارت ها نقش به سزایی در کاهش هزینه ها خواهد داشت. طهایی نظم، دقت در کار، آموزش و برخورداری از امکانات و تجهیزات را از مؤلفه های آمادگی در بحران ها و حوادث احتمالی برشمرد.
وی با اشاره به عملکرد دستگاههای اجرایی در زمان هشت سال جنگ تحمیلی افزود: در آن شرایط همیشه ملت و دستگاههای اجرایی آماده بودند و همه امکانات را قبل از بروز حادثه پیش بینی می کردند. استاندار البرز تاکید کرد: باید از این تجربیات بهینه بهره گرفت و وقتی آمادگی مقابله با بحران باشد خسارات احتمالی کاهش می یابد. وی نقش مدیریت استرس در بحران ها را نیز مهم خواند و تصریح کرد: گاهی اوقات ممکن است از امکانات و تجهیزات کاقی برخوردار باشیم و در تمرینات نیز موفق عمل کنیم اما در هنگامه وقوع بحران اصلی از منظر روانی این آمادگی را نداشته باشیم، بنابراین یکی از مهمترین موضوعاتی که باید مد نظر قرار دهیم مدیریت بر روحیه در حین وقوع حادثه و بحران است. استاندار البرز یادآور شد: وظایف دستگاه ها در این زمینه بسیار خطیر و ویژه است و این آمادگی عمومی باید به تمام نهاد و دستگاهها تسری یابد. نزدیکی البرز به تهران هم فرصت و هم تهدید است طهایی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه نزدیکی به تهران فرصت و تهدید برای استان البرز به شمار می رود، ادامه داد: با تدیبر و برنامه ریزی منسجم می توان از این فرصت ها بهره برد و تهدید ها را نیز خنثی کرد. وی اضافه کرد: یکی از موضوعاتی که سبب تفاوت البرز با سایر استانها می شود تازه تاسیس بودن آن است که نزدیکی به تهران نیز مشکلاتی را برای آن بوجود آورده است. استاندار البرز تاکید کرد: به هرجهت باید از امکانات موجود برای توسعه این استان تازه تاسیس بهره برد و نباید غفلتی دراین زمینه وجود داشته باشد. رسانه ها نقش ویژه ای در مواقع بحرانی دارند طهایی در ادامه با تاکید بر اطلاع رسانی ویژه در زمینه بحران گفت: بازتاب این اخبار باید رصد شود و باید دید مردم با در جریان قرار گرفتن این نوع اخبار چقدر می توانند به جلوگیری از بروز خسارت کمک می کنند. وی اضافه کرد: اطلاع رسانی در این زمینه باید بیشتر آگاهی بخش باشد و این موضوع مهم نیز مورد توجه جدی مسئولان این حوزه قرار گیرد.
استاندار البرز صرفه جویی در مصرف را یکی از مباحث مهم اطلاع رسانی دراین زمینه برشمرد و یادآور شد: رسانه ها در کنار مدیران می توانند آنان را در عرصه آگاهی بخشی به مردم برای آمادگی بیش از پیش در مواقع بحرانی یاری دهند. استاندار البرز همچنین ستاد بحران را از ستادهای مهم استان دانست و بر حضور تمام مدیران دستگاههای اجرایی در جلسات این ستاد تاکید کرد. وی در این ارتباط گفت: هیچ فعالیتی مهمتر از مدیریت بحران در دستگاه ها نیست، بنابراین اعزام نماینده توجیهی ندارد. اگر مدیری جانشین و نماینده اعزام می کند به معنای سلب مسئولیت نخواهد بود. نبود امکانات درمانی در فردیس خدمات رسانی در مواقع بحرانی را مشکل کرده است مدیرکل بحران استانداری البرز نیز در این نشست گفت: با توجه به فرارسیدن فصل گرما افزایش قطبهای گردشگری این استان، ایمنی راهها، تامین سوخت در محورهای ارتباطی پر تردد ضروری است. ابوالقاسم باقری افزود: ابزار ایمنی اولیه نیز باید در اختیار پلیس راه قرار گیرد تا در مواقع بروز حوادث پلیس راه بتواند کمک بیشتری به حادثه دیدگان داشته باشد. وی با بیان اینکه البرز سه درصد مساحت کل کشور را داراست و 18 درصد ترددهای کشوری در آن انجام می شود ادامه داد: نبود امکانات درمانی در فردیس و جرثقیل سنگین در مواقع بروز حادثه در محورهای ارتباطی البرز مشکلاتی را در خدمات رسانی ایجاد کرده است. مدیریت منابع طبیعی در حوزه محیط زیست، کمبود آب شرب، مصرف بالای آب در کرج، آلودگی برخی از منابع آبی، ضرورت افزایش فضاهای درمانی به عنوان یکی از پایلوت های مدیریت در بحران و شیوع یک بیماری دامی از مرزهای غربی کشور از گزارشهای ارائه شده ازسوی مدیران مربوطه در این نشست بود.
۱۳۹۳/۳/۲۸ - ۱۲:۰۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]