تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844607817




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نیمی از دانشجویان خواب درستی ندارند


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نیمی از دانشجویان خواب درستی ندارند
کد خبر: ۴۰۸۹۱۲
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۰ - 17 June 2014


سرپرست دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با تشریح کارنامه سلامت دانشجویان، اظهار کرد که 4 درصد دانشجویان اصلا مسواک نمی‌زنند و حدود نیمی از آنها برنامه مشخصی برای خواب ندارند.

به گزارش ایسنا، دکتر حمید یعقوبی در دومین گردهمایی روسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با ارایه اطلاعاتی از بررسی کارنامه سنجش سلامت جسمی دانشجویان در سال 92-93 گفت: در سال گذشته 74 دانشگاه در بخش سلامت جسم شرکت کردند و بیش از 8500 دانشجو در این طرح مورد ارزیابی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: بخشی از سلامت جسم مربوط به سبک زندگی و میزان فعالیت بدنی دانشجویان می‌شود که در این مورد باید گفت: میزان تحرک بدنی دانشجویان دختر کمتر از دانشجویان پسر است.

یعقوبی ادامه داد: بحث دیگر بحث مسواک زدن دانشجویان است که چهار درصد دانشجویان اصلا مسواک نمی‌زنند. 16.3 درصد دانشجویان دندان کشیده دارند، 45.5 درصد پرشده و 43.7 درصد دندان پوسیده دارند.

وی تاکید کرذ: با نوجه به این آمارها می‌توان گفت که هم اکنون نیازمند ترویج بهداشت دهان و دندان در دانشگاه ها هستیم نه جذب دندانپزشک.

وی در ادامه به الگوی خواب دانشجویان اشاره کرد و گفت: 43.1 درصد دانشجویان پسر و 37.8 درصد دانشجویان دختر برنامه مشخصی برای خواب ندارند.

یعقوبی در مورد میزان استفاده روزانه از ابزارهای کامپیوتری اظهار کرد: 15.9 درصد ورودی‌های جدید و 31.9 درصد دانشجویان تحصیلات تکمیلی روزانه بیش از چهار ساعت از ابزارهای کامپیوتری استفاده می‌کنند.

خوردن صبحانه، مصرف روزانه میوه و لبنیات مورد دیگری بود که یعقوبی به آن اشاره کرد و گفت: 5.4 درصد دانشجویان مذکر و 4.3 دانشجویان مونث اصلا صبحانه نمی‌خورند. 5.4 درصد دانشجویان مذکر و 2.4 درصد دانشجویان مونث اصلا میوه مصرف نمی‌کنند و 5.8 دانشجویان مذکر و 5.7 درصد دانشجویان مونث اصلا لبنیات مصرف نمی‌کنند.

وی از مسئولان مراکز بهداشت دانشگاه ها خواست که وعده غذایی "صبحانه" را در دانشگاه ها جدی بگیرند.

سرپرست دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان از دیگر آیتمهای ارزیابی سلامت جسم دانشجویان به طبقه بندی توده بدنی بر حسب جنسیت اشاره کرد و گفت: 15.2 درصد پسران و 11.8 درصد دختران لاغرند. 4.1 درصد پسران و 6.2 درصد دختران چاق و 65.5 درصد پسران و 60.2 درصد دختران متناسبند.

سرپرست دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان در ادامه به بیماریهای شایع در میان دانشجویان اشاره کرد و گفت: 7.9 درصد دانشجویان مذکر و 9.4 درصد دانشجویان مونث مبتلا به خستگی مزمن، 6.3 درصد دانشجویان مذکر و 8.3 درصد دانشجویان مونث مبتلا به ناراحتی گوارشی، 6.7 درصد دانشجویان مذکر و 10.8 درصد دانشجویان مونث مبتلا به سردردهای دوره‌ای هستند.

وی تاکید کرد: دردهای اسکلتی، عضلانی و کم خونی از بیماریهایی هستند که میزان مبتلایان دختر در آنها بیشتر است.

یعقوبی در ادامه در مورد دیابت دانشجویان گفت: 0.4 درصد دانشجویان مذکر و 0.2 درصد دانشجویان مونث مبتلا به دیابت هستند که این آمار نگران کننده‌ای نیست و هنگامی که پدیده‌ای نادر است مقرون به صرفه نیست که در مورد آن غربالگری انجام شود.

وی در ادامه در مورد میزان شیوع پاره‌ای از مشکلات تندرستی گفت: 6.6 درصد دانشجویان دچار فشار خون، 7.6 درصد دانشجویان دچار مشکلات لثه هستند و 15 درصد دانشجویان نیاز به چشم پزشک دارند. همچنین3.3 درصد آنها در وضعیت نامطلوب بهداشت دهان به سر می‌برند.

یعقوبی در نتیجه گیری آمارهای ارائه شده گفت: به طور کلی 59.7 دانشجویان مذکر و 58.7 درصد دانشجویان مونث سالم، 13.5 درصد دانشجویان مذکر و 11.6 درصد دانشجویان مونث تحت نظر معالج و 28.8 درصد دانشجویان مذکر و 29.7 درصد دانشجویان مونث نیاز به متخصص دارند.

سرپرست دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان در ادامه در مورد ساختار و نیروی انسانی مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها گفت: به طور کلی 106 دانشگاه دولتی داریم که 71 دانشگاه مجهز به مرکز بهداشت و درمان هستند. 38 مرکز مجهز به مراکز بهداشت و درمان به صورت مستقل هستند یعنی مراکز مشاوره و مراکز بهداشت آنها مستقل از یکدیگر است. مراکز بهداشت و درمان 33 مرکز ادغام شده و 35 مرکز، مرکز مشاوره دارند اما مرکز بهداشت ندارند.

72 درصد مرکز حتی یک نفر کارشناس ندارند

وی با اشاره به بررسی‌هایی که در سال 1391 انجام شده است گفت: در این بررسی از 39 دانشگاه گزارش عملکرد به عمل آمد.

به طور کلی این دانشگاه‌ها دارای 193 نفر نیرو بودند که بین 30 تا 70 درصد این نیروها در منطقه یک حضور داشتند. 97 نفر این نیروها پزشک عمومی، 64 نفر کارشناس درمانی، 48 نفر پرستار، 39 نفر دندانپزشک، 21 نفر کارشناس بهداشت و 16 نفر پزشک متخصص بودند.

وی با بیان اینکه پیشگیری مقدم تر از درمان است، گفت: متاسفانه تنها پنج درصد نیروها کارشناس بهداشت بودند یعنی از 39 دانشگاه، 28 دانشگاه حتی یک کارشناس بهداشتی ندارند و این به این معنی است که 72 درصد دانشگاه‌ها حتی یک نفر کارشناس ندارند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن