واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: دبیر نخستین جشنواره پژوهشسرایهای دانشآموزی تهران خبر معرفی بیش از ۲۰۰ اختراع در جشنواره پژوهشسراهای دانشآموزی خبرگزاری پانا:دبیر نخستین جشنواره علمی پژوهشی پژوهشسرایهای دانشآموزی تهران گفت: این جشنواره با حضور تمام پژوهشسراهای دانشآموزی تهران انجام میشود و آثار دانشآموزان با بیش از 200 ثبت اختراع در آن شرکت دارد.
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ خرداد ساعت 12:14
به گزارش خبرنگار سرویس آموزش و پرورش پانا: محمدعلی دشتیپور، دبیر نخستین جشنواره علمی پژوهشی پژوهشسرایهای دانشآموزی تهران در خصوص این جشنواره اظهار داشت: شروع کار این جشنواره از دیماه سال گذشته و در مناطق شهر تهران انجام شد و در نهایت در اسفندماه، تیمها معرفی شدند.
وی ادامه داد: این جشنواره در 4 بخش نمایشگاهی با حضور پژوهشسراهای دانشآموزی همه مناطق شهر تهران انجام میشود که آثار برگزیده دانشآموزان شامل ثبت اختراعات با بیش از 200 ثبت اختراع، مقالات برگزیده تأیید شده در همایشهای مختلف داخل و خارج از کشور که در کشورهایی مثل هلند، اسپانیا و کشورهای آسیایی شرکت داشتهاند، در این نمایشگاه حضور دارد.
دشتیپور افزود: بخش مسابقات در 26 رشته شامل 5 زیرگروه رباتیک، سازه ماکارونی در بخش سنگین، هوا فضا با سه گرایش گلایدر، هاورکرافت، موشکهای آبی در دو سطح و بخش برنامهنویسی ACM و 14 رشته هنری و 4 بخش ادبی است.
دبیر نخستین جشنواره علمی پژوهشی پژوهشسرایهای دانشآموزی تهران در خصوص بخش المپیاد بازیهای خلاق نیز اظهار داشت: این بخش با هدف جمعآوری و طبقهبندی علوم مرتبط با حوزه خلاقیت و در 4 رشته ریاضی، ادبیات، علوم و حوزه حسی و حرکتی و تولید محتوا در بخش خلاقیت برگزار میشود که در این خصوص باید بدانیم این بخش در کشور متولی خاصی نداشته و 99 درصد آن ترجمه منابع است.
وی یادآور شد: در بخش پروژههای دانشآموزی برگزیدگان طرحهای پژوهشی که در داخل و خارج از کشور طرح خود را ارائه دادهاند مورد داوری قرار میگیرند و در این بخش برای نخستین بار در کشور، از حوزه هنری و ادبی نیز داوری میشود.
دشتیپور، مهمترین ویژگی این جشنواره را بالا بودن سطح جشنواره و جامعیت آن دانست و گفت: هیچ دانشگاهی به این حد چنین جشنوارهای با تعداد و تنوع رشته برگزار نکرده است و در این جشنواره بیش از 5 هزار دانشآموز به طور مستقیم شرکت کردهاند که تاریخچه آن بسیار بیشتر از این تعداد است.
دبیر نخستین جشنواره علمی پژوهشی پژوهشسرایهای دانشآموزی تهران در خصوص هیأت داوری این جشنواره گفت: در بخشهایی که آموزش و پرورش داوری ندارد؛ مثل بخش هوا فضا و رباتیک از بخشهای خصوصی برای داوری این جشنواره دعوت کردهایم.
وی، مزیت این جشنواره را برای دانشآموزان شناسایی پژوهشسراها به اولیا دانست و افزود: منطقه 15 که یکی از مناطق محروم تهران است بیشترین ثبت اختراع را دارد و این نشان میدهد که میتوانیم با کمبودها نیز خلاقیتهای خوبی داشته باشیم.
دشتیپور خاطر نشان کرد: در بخش هنری 819 طرح و در بخش ادبی 1038 طرح مورد داوری قرار گرفت که برگزیدگان این طرحها نیز مجدداً داوری میشوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]