تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):هر کس عبادت خالصش را برای خدا بالا بفرستد، خدا بهتریم مصلحت را برای او نازل می ک...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844525099




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خراسان جنوبی 1.5 میلیارد تن ذخایر معدنی دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

خراسان جنوبی 1.5 میلیارد تن ذخایر معدنی دارد بیرجند - ایرنا - معاون امور معادن و اکتشافات معدنی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: حجم ذخیره قطعی معادن این استان بالغ بر 1.5 میلیارد تن برآورد شده که سالانه 7.7 میلیون تن آن استخراج می شود.


ˈمحمد سالاریˈ در حاشیه برنامه بازدید روز دوشنبه خبرنگاران از یک معدن و واحد صنعتی فراوری تولیدات معدنی در سربیشه افزود: این میزان استخراج از 352 معدن دارای پروانه بهره برداری صورت می گیرد.
وی با بیان اینکه در معادن خراسان جنوبی برای بالغ بر هفت هزار نفر اشتغال مستقیم بوجود آمده است گفت: اشتغال غیرمستقیم بخش معدن نیز شامل صنعت حمل و نقل، واحدهای تولیدی مصالح ساختمانی و صنعت فراوری تولیدات معدنی است.
او افزود: حدود 90 درصد معادن خراسان جنوبی به بخش خصوصی واگذار شده که بیشتر آنها تولیداتشان را به مصرف داخلی می رسانند و بخشی را نیز به کشورهای عرب منطقه خلیج فارس، افغانستان، چین و برخی کشورهای اروپایی صادر می کنند.
معاون اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی ادامه داد: 16 پهنه معدنی در این استان شناسایی شده که دو پهنه مستعد را برای شناسایی مناطق مستعد نگه داشته ایم و بقیه را آزاد و به بخش خصوصی واگذار کرده ایم.
وی گفت: بیشترین مواد معدنی این استان به ترتیب حجم استحصال ˈبنتونیتˈ با 74 معدن، ˈگرانیتˈ با 69 معدن، ˈمنیزیتˈ با 30 معدن، ˈسنگ لاشهˈ با 24 معدن، ˈخاک نسوزˈ با 21 معدن و ˈزغالسنگˈ با 20 معدن است.
سالاری افزود: در سطح استان خراسان جنوبی 116 فقره گواهی کشف و 394 پروانه اکتشاف برای 38 نوع ماده معدنی صادر شده و اکتشاف ˈروی، آهن، طلا، باریت، منگنز، بنتونیت خاک صنعتی، نقره، مس، زغال سنگ، خاک نسوز، منگنز، فلدسپات، کوراتز، سلیس، سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی، سنگهای تزیینی، گچ، سرب و فلورینˈ در حال انجام است.
وی گفت: از این تعداد پروانه اکتشاف تنها 83 فقره مرتبط با اکتشاف آهن، 44 فقره مربوط به اکتشاف خاک صنعتی، 40 فقره مربوط به اکتشاف کرومیت، 35 فقره مربوط به اکتشاف عناصر فلزی بطور عام و 19 فقره مربوط به اکتشاف بنتونیت و سایر موارد است.
او به موضوع فراوری تولیدات معدنی نیز اشاره و بیان کرد: در خراسان جنوبی 22 کارخانه فراوری وجود دارد که 15 واحد آن فعال است.
وی در ادامه عمده ترین چالش پیشروی معدنکاران استان را فقدان و یا کمبود راههای مواصلاتی استاندارد و مطمئن و هزینه های بالای حمل و نقل عنوان و بیان کرد: در عین حال معدنکاران باید نکته مهم و اساسی را در نظر بگیرند و آن ذائقه مشتری است.
معاون امور معادن و اکتشافات معدنی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان
سالاری افزود: هر چند بیشتر کارخانه های فراوری فعال در خراسان جنوبی از تجهیزات خوبی برخوردار هستند اما در عین حال باید همچنان خود را به روز نگه دارند.
وی اظهار داشت: هر کسی که می خواهد وارد معدنکاری شود باید توان فنی، تجهیزاتی و مالی زیادی داشته باشد و اینها ملاک در صدور گواهی شناسایی و اکتشاف معادن است لذا تسهیلات نیز به آنها پرداخت می شود.
سالاری در جریان بازدید خبرنگارن از معدن منیزیت سفیدکوه سربیشه گفت: در خراسان جنوبی منیزیت یکی از شاخص ترین فراورده های معدنی است که 30 پروانه بهره برداری و یک فقره گواهی اکتشاف در 23 شهر برای آن صادر شده و هم اکنون بالغ بر 3.8 میلیون تن از این ماده در سال برداشت می شود.
مدیرعامل این معدن نیز گفت: معدن منیزیت سفید کوه در 55 کیلومتری غرب سربیشه با ذخیره 450 هزار تن ماده معدنی می باشد.
ˈمحمدهادی اربابیˈ افزود: در این چارچوب سالانه 32 هزار تن منیزیت با عیار 92 تا 97 درصد تولید می شود که از نظر درجه خلوص، خالصترین منیزیت در سطح کشور است.
وی گفت: معدن با دو نوبت کاری برای 75 نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده و محصول استخراج شده به کارخانه اکسید منیزیت انتقال و بعداز فراوری به اصفهان حمل می شود.
رییس بخش تولید کارخانه اکسید منیزیوم سربیشه هم گفت: این واحد کار خود را از سال 72 با تولید 30 هزار تن در سال آغاز کرد اما اکنون حجم تولید سالانه به 47 هزار تن افزایش یافته است.
ˈمجید هاشم آبادیˈ افزود: اشتغال مستقیم این واحد تولیدی 200 نفر است و محصول اولیه آن صرف کارخانه های تولید چرخه نسوز قلیایی شامل جرم نسوز و آجرنسوز می شود.
وی اظهار داشت: گرچه این واحد صادرکننده نیست اما به دلیل آنکه نیاز اولیه کارخانه ها را تامین می کند لذا در چرخه صرفه جویی ارزی نقش مهمی ایفاء می نماید.
او گفت: صنعت نسوز ایران سالانه به 120 هزار تن ماده اولیه نیاز دارد که از کشورهای چین و اتریش وارد می شود و در این میان ˈکارخانه اکسید منیزیوم سربیشهˈ تقریبا 50 درصد نیاز کشور را تولید و تامین می کند.
رییس آموزشکده معدن نهبندان هم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهارداشت: این آموزشکده فعالیت خود را از سال 91 و در مقطع کاردانی رشته استخراج و فراوری مواد معدنی آغاز کرد و هم اکنون دارای 80 نفر دانشجوی پسر است.
ˈحسن سنجریˈ افزود: هر چند آموزشکده با هدف تامین نیروی متخصص معدن مورد نیاز خراسان جنوبی ایجاد شد اما در عمل تنها یک نفر از دانشجویان بومی این خطه و اهل قاین است زیرا و بقیه دانشجویان از غرب کشور برای تحصیل به این مرکز آمده اند.
666/110/660

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




27/03/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن