تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 11 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خدا را نشناخته آن که نافرمانی اش کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862945402




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«شیار 143» در پاریس اکران شد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: «شیار 143» در پاریس اکران شد
فیلم سینمایی «شیار ۱۴۳» به نویسندگی و کارگردانی نرگس آبیار و تهیه‌کنندگی ابوذر پورمحمدی و محمدحسین قاسمی عصر روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه مصادف با ۲۱ ماه می در سالن رایزنی فرهنگی ایران در پاریس اکران شد.
فیلم سینمایی «شیار ۱۴۳» به نویسندگی و کارگردانی نرگس آبیار و تهیه‌کنندگی ابوذر پورمحمدی و محمدحسین قاسمی عصر روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه مصادف با ۲۱ ماه می در سالن رایزنی فرهنگی ایران در پاریس اکران شد.

به گزارش فارس، به درخواست رایزنی فرهنگی ایرانیان در فرانسه کارگردان و تهیه کننده فیلم سینمایی «شیار ۱۴۳» که برای شرکت در فستیوال کن به این کشور سفر کرده اند، عصر روز چهارشنبه برای نمایش این اثر برگزیده از نگاه مردمی و برگزاری نشست پرسش و پاسخ آن به پاریس رفتند.

در این مراسم که به رایزنی فرهنگی ایرانیان در پاریس برگزار شد، دکتر مسعود اخوان کاظمی رایزن فرهنگی ایران در پاریس، گروهی از ایرانیان مقیم پاریس، جمعی از مردم این شهر و دانشجویان حضور داشتند و استقبال پرشوری از نمایش «شیار ۱۴۳» به عمل آمد.

پس از اکران این فیلم سینمایی که چند روز گذشته در بازار کن نیز برای مدیران موسسات و کمپانی های تولید و عرضه فیلم به نمایش درآمده بود، نشست پرسش و پاسخ برگزار شد و اخوان کاظمی که اجرای مراسم را خود برعهده داشت، در خصوص اتفاقات جشنواره سی و یکم فجر و برخی حواشی پیش آمده برای آن سوالاتی را مطرح کرد. در ادامه پژوهشگری فرانسوی بیان کرد که درباره ۸ سال جنگ میان دو کشور ایران و عراق پژوهش های متعددی انجام داده است و فیلم شیار ۱۴۳ تصویری کاملا واقع گرایانه از رویدادهای دفاع مقدس را ارائه می کند و این صحنه ها برایش آشنا به نظر می رسد و به سندیت اثر شهادت می دهد.

بعضی از تماشاگران که تحت تاثیر مفاهیم و پیام های شیار ۱۴۳ قرار گرفته بودند، هم نظر و دیدگاه خود را نسبت به آن بیان کردند. یکی از ایرانیان مقیم پاریس که خواهر خود را در طی سال های جنگ از دست داده بود، بیان داشت: این فیلم منطبق با زندگی من است و مادرم چنین لحظه هایی را پشت سر گذاشته است.

نرگس آبیار نویسنده و کارگردان شیار ۱۴۳ نیز اعلام کرد که شیار ۱۴۳ برداشتی آزاد از دو رمان او درباره جنگ است و آن را از زندگی مادران شهدا الگوبرداری کرده است.

کاظمی رایزن فرهنگی ایران در پاریس و مجری مراسم نیز درباره نزدیکی مفهوم جنگ میان کشورهای مختلف و همچنین تکریم جایگاه شهدا توسط فرانسوی ها توضیح داد:

به نظرم باید برای مقام و جایگاه شهدا در ایران اقدامات بیشتری و بهتر و تلاش های گسترده تری صورت گیرد. در همین فرانسه هنوز هم بعد از گذشت ۷۰ سال از جنگ جهانی دوم مردم هر روز در مراسمی که با مارش نظامی همراه است، شرکت می کنند. همچنین چهارشنبه های اول هر ماه زنگی برای بزرگداشت از دست رفتگان جنگ نواخته می شود. خیابان های پاریس به نام آنان نامگذاری شده است و همان عنوان شهید هم برایشان در نظر می گیرند.

وی افزود: از طرفی اگر بازماندگان و ایثارگرانی از جنگ جهانی دوم در قید حیات باشند همیشه ردیف اول و جایگاه بالایی برایشان در مراسم و مناسبت های مختلف قائل هستند. بنابراین مردم فرانسه این چنین از میراث جنگ نگهداری می کنند اما متاسفانه گاهی در ایران از این امر مهم غفلت ورزیده می شود.

در این مراسم همچنین به بازی خوب و واقع گرایانه مریلا زارعی بازیگر نقش الفت اشاره و از آن تقدیر شد.

پایان نشست حدود ۳ ساعته پرسش و پاسخ و اکران فیلم سینمایی "شیار ۱۴۳" با گرفتن عکس یادگاری نرگس آبیار و محمد حسین قاسمی با تماشاگران حاضر در سالن همراه شد.

فیلم سینمایی "شیار ۱۴۳" محصول موسسه هنر ماندگار است که در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر موفق به دریافت سه سیمرغ بلورین در بخش های بهترین کارگردانی(ویژه هیات داوران)، بهترین بازیگری نقش اول زن و برترین اثر از نگاه مردمی شد. این فیلم داستان مادر رزمنده ای است که در انتظار فرزند خود خبر خوشی را دریافت کرده و به آن امید می بندد.تا این که...





تاریخ انتشار: 02 خرداد 1393 - 16:40





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن