تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس فرزندش را ببوسد ، خداوند عزّوجلّ براى او ثواب مى نويسد و هر كسى كه او را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819485481




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعلام یافتن درمان قطعی برای ام.اس بدون تایید وزارت بهداشت، ظلم است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

نایب رییس انجمن ام .اس ایران: اعلام یافتن درمان قطعی برای ام.اس بدون تایید وزارت بهداشت، ظلم است تبریز - ایرنا - نایب رییس انجمن ام .اس ایران گفت: ایجاد امید واهی در بیماران مبتلا به ام اس با اعلام یافتن درمان قطعی این بیماری، بدون تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ظلم در حق این قشر است.


دکتر ˈمحمدعلی صحراییانˈ شامگاه پنجشنبه در همایش ملی بیماران ام. اس در تبریز افزود: درسال های اخیر در مناطق مختلف، افرادی با اعلام اینکه درمان قطعی بیماری ام. اس را یافته اند و پوشش خبری این ادعا توسط صدا و سیما و دیگر رسانه ها، موجب بروز مشکلات عدیده ای برای این بیماران شده است.
وی گفت: این اخبار که هر از چند گاه در روزنامه ها و سایت های خبری منتشر می شود، موجی از شادی را در دل مبتلایان به ام. اس ایجاد می کند که با از بین رفتن و نابود شدن این امیدهای واهی، فرد مبتلا به ام. اس بیش از پیش سرخورده و دچار مشکلات روحی و روانی می شود.
وی اظهارکرد: ضروری است بیماران در مواجهه با اینگونه اخبار و شایعات با پزشک متخصص خود قبل از روی آوردن به درمان های دیگر مشورت کنند تا مورد سوءاستفاده افراد متخلف قرار نگیرند.
دکتر صحراییان با بیان اینکه نوع درمان در هر فرد متفاوت است، گفت: بیماران هرگز داروهای مصرفی خود را به سایر دوستان خود که مبتلا به ام. اس هستند، توصیه و تجویز نکنند.
وی با اشاره به اینکه ام. اس بیماری پیچیده ای است که تمام ابعاد روحی، جسمی، فکری و عاطفی فرد را درگیر می کند، ادامه داد: این بیماری در سه دهه اخیر روند رو به رشدی داشته است.
نایب رییس انجمن ام .اس ایران اظهار کرد: فرد در مواجهه با این بیماری ابتدا به مرحله انکار وارد می شود و بعد از آن ممکن است مدت ها در مرحله افسردگی پس از پذیرش قرار گیرد که خانواده ها نقش مهمی برای گذر از این دو مرحله ایفا می کنند.
وی ادامه داد: مبتلایان به ام. اس با پذیرش بیماری خود، راحت تر می توانند در جامعه زندگی کرده و از توانایی های خود بهره مند شود.
صحراییان با بیان اینکه بیماری ام. اس درمان قطعی ندارد، افزود: روش های درمانی وجود دارد که سیر بیماری را به تاخیر می اندازد.
مدیر عامل انجمن ام. اس آذربایجان شرقی نیز گفت: بر اساس آمارهای موجود، تهران، اصفهان، شیراز و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین تعداد مبتلایان به بیماری ام.اس را در کشور به خود اختصاص داده اند.
ˈعلی هاشمیˈ افزود: سه هزار بیمار عضو انجمن ام.اس در استان وجود دارد که از این تعداد 850 نفر مرد و بقیه زن هستند.
وی تاکید کرد: انجمن ام.اس استان با کمک خیران در خصوص تهیه دارو و ارایه تمهیدات درمانی به مبتلایان، یکی از شاخص ترین انجمن ها در کشور است.
6120/587/508
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




02/03/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن