واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: سرپرست اداره کل فرهنگی و اجتماعی استانداری گیلان؛ استفاده از ظرفیت های مردمی در ریشه کنی بیسوادی ضروریست خبرگزاری پانا:سرپرست اداره کل فرهنگی و اجتماعی استانداری گیلان گفت : استفاده از ظرفیت های مردمی در امر ریشه کنی بیسوادی ضروری است.
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ خرداد ساعت 10:31
به گزارش خبرگزاری پانا،ˈیونس رنجکشˈ در جشنواره تجلیل از دستگاه های برتر گیلان در امر ریشه کنی بیسوادی در پژوهشکده تعلیم و تربیت آموزش و پرورش گیلان در رشت افزود : دستگاه های دولتی دارای همه امکانات و ظرفیت ها در امر سوادآموزی نیستند بنابراین در این بخش بایستی از مشارکت های مردمی بهره گرفته شود.
وی با اشاره به نقش مهم مردم در ریشه کنی بیسوادی اظهار کرد : بایستی تدابیری اندیشیده شود تا مردم در امر سوادآموزی و ریشه کنی بیسوادی مشارکت کنند.
سرپرست اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری گیلان با بیان اینکه در امر مقدس سوادآموزی، صرف آموزش خواندن و نوشتن کافی نیست ، خاطر نشان کرد : مهارت آموزی ضرورتی است که در حوزه سوادآموزی بایستی مود توجه قرار گیرد.
وی خواندن و نوشتن را برای تامین بخشی از نیازها دانست و تصریح کرد : سواد بایستی انسان را در حرکت های اجتماعی و فرهنگی به جلو سوق دهد.
رنجکش ارتقاء آگاهی و اطلاعات آموزش دهندگان را بسیار مهم دانست و یادآور شد : میزان دانش و آگاهی آموزش دهندگان با توجه به شرایط روز بایستی بیشتر از تعلیم شوندگان باشد.
*** شش هزار بی سواد در گروه سنی 20 - 10 سال در گیلان داریم
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان گفت : در زمان حاضر شش هزار بیسواد در گروه سنی 10 تا 20 سال در گیلان داریم.
ˈمهدی حاجتیˈ در جشنواره تجلیل از دستگاه ها برتر در امر سوادآموزی در رشت افزود : برای آموزش سواد این تعداد از بیسوادان در اجرای طرح باسوادی 10 تا 20 سال اقدام می شود.
وی اجرای طرح انسداد مبادی بیسوادی را از دیگر برنامه های آموزش و پرورش در گیلان عنوان و اظهار کرد : در اجرای این طرح برای آموزش حدود شش هزار دانش آموز در سنین لازم التعلیم اقدام می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان شناسایی، حفظ و نگهداری بیسوادی در کلاس های سوادآموزی را کار سختی دانست و تصریح کرد : همه بایستی برای ریشه کنی بیسوادی همکاری داشته باشند.
حاجتی همکاری همه دستگاه های اجرایی گیلان در امر سوادآموزی را ضروری دانست و بیان کرد : بر اساس سرشماری سال 90 ، بیش از 81 هزار نفر بیسواد (خود اظهاری) در این استان شناسایی شده که برای باسوادی این تعداد به همکاری همه دستگاه ها در بخش های مختلف نیاز است.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان نیز گفت : از مجموع بیش از 81 هزار بیسواد در گیلان ، 34 هزار و 753 نفر تا سال 92 جذب و موفق به اخذ مدرک شدند.
ˈعلی حسین زادهˈ در رابطه با آمار بقیه بیسوادان بر اساس سرشماری سال 90 افزود: بعد از پالایش آمار در زمان حاضر ، به 30 هزار و 123 نفر رسیده است.
وی اظهار داشت : 17 هزار و 280 نفر بیسواد در گیلان از سوی نهضت سوادآموزی کشور برای تحت پوشش قرار دادن در سال جاری ابلاغ شده است.
در جشنواره تجلیل از دستگاه های برتر در امر سوادآموزی در گیلان ، 11 دستگاه برتر تجلیل شدند.
تهیه و تدوین محتوا ، انتشار کتاب و بسته آموزشی چند رسانه ای شامل فیلم ، پوستر و نشریه ، شناسایی و ثبت نام بیسوادان گروه های هدف بر اساس اطلاعات سوادآموزی ، معرفی افراد واجد شرایط به معاونت سوادآموزی برای گذراندن دوره های توجیهی شیوه تدریش و انجام اقدامات تشویقی برای توسعه سوادآموزی با توجه به نوع شیوه عمل و کارکرد دستگاه ها و سازمان ها و ... از موارد مشترک همکاری دستگاه ها عنوان شد.
بر اساس سرشماری سال 90 ، 1 / 95 درصد از جمعیت گیلان باسواد هستند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]