تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى مردم اگر در يارى حق كوتاهى نمى كرديد و در خوار ساختن باطل سستى نمى نموديد، كسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830832252




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هر که قیمت تعیین کند، دلال است، حتی اگر خودرو‌ساز باشد!


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: هر که قیمت تعیین کند، دلال است، حتی اگر خودرو‌ساز باشد!
برخی از مسئولین بار‌ها درباره این رفتار خود‌رو‌سازان اخطار دادند، ولی تا اکنون کاری در این باره انجام نشده است، این افراد بر این باور بودند که خودرو‌سازان به گونه‌ای در حال کنترل بازار به نفع خود هستند و روش آنان این گونه است که خودرو‌سازان به مدت محدودی سایت فروش را باز می‌کنند و به عناوین گوناگون اقدام به خرید می‌کنند و پس از آن با انبار ‌این خودرو‌ها و کاهش عرضه در بازار، بهای خودرو را کنترل می‌کنند.
کد خبر: ۴۰۱۷۴۴
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۴ - 20 May 2014



هر که بخواهد قیمت تعیین کند، دلال است، حتی اگر خودرو‌ساز باشد!
خودروسازان داخلی با اعمال هزینه‌های مربوط به مالیات بر ارزش افزوده، بهای محصولات خود را رسما افزایش دادند؛ افزایشی که البته از ناحیه دولت بوده و در چند سال گذشته گریبان کالاهای تولید داخل و وارداتی به کشور از جمله «خودرو» را گرفته است.

به گزارش «تابناک»، بر پایه تصمیم دولت، هزینه مالیات بر ارزش افزوده از ۶ درصد در سال ۹۲ به ۸ درصد در سال جدید رسیده و از آنجا که این بار هزینه بر دوش مشتریان است، تولیدکنندگان و واردکنندگان، آن را روی بهای محصولات خود می‌کشند که خودرو نیز از این قاعده جدا نیست. با این حساب، بهای انواع خودروهای داخلی و وارداتی از آغاز امسال به میزان ۲درصد افزایش پیدا کرده که برای خودروهای داخلی، حداکثر ۲ میلیون و ۵۶۰ هزار تومان هزینه داشته است؛ بنابراین، با توجه به آنکه خودروهای وارداتی قیمت بالاتری نسبت به داخلی‌ها دارند، طبعا هزینه ناشی از اعمال مالیات بر ارزش افزوده روی آن‌ها نیز بیشتر خواهد بود.

بنا بر این گزارش، اما رشد بهای خودرو به دلیل افزایش مالیات بر ارزش افزوده، در حالی است که خودروهای داخلی و خارجی، افزایش قیمت رسمی دیگری نیز در آینده نزدیک خواهند داشت و آن به هزینه بیمه شخص ثالث مربوط می‌شود.

در این باره باید گفت، قوه قضائیه همواره با آغاز سال جدید، میزان دیه را افزایش می‌دهد و بنابراین، گفته می‌شود، مبلغ دیه کامل با افزایشی حدودا ۳۰ درصدی از ۱۵۴ میلیون تومان در ماه حرام به حدود ۲۰۳ میلیون تومان در ماه حرام افزایش خواهد یافت.

این در حالی است که به ظاهر‌ خودروسازان به ‌دنبال افزایش بهای محصولات خود به دلیل رشد هزینه‌های تولید نیز هستند و اگر حرفشان به کرسی بنشیند، چندی دیگر شاهد رشد قیمت خودرو‌ها نیز خواهیم بود. ‌

خودروسازان تأکید می‌کنند که افزایش قیمت‌های کنونی، طبیعی و هر ساله بوده و ارتباطی با رشد هزینه‌های تولید ندارد.

اما جدا از مواردی که به آن اشاره شد، بهای خودرو در بازار نیز با قیمتی که خودروسازی‌ها، خودرو‌های خود را ارائه می‌دهند، اختلاف چشمگیری ‌دارد که البته در این باره چندین نظر وجود دارد؛ یکی اینکه دلالان و سوداگران با جولان در بازار به دنبال سود بیشتری هستند و دیگر آنکه ‌خودرو‌سازان با این روش می‌خواهند‌ بخشی از هزینه‌های خود را جبران کنند.

در سال‌های گذشته، برخی از مسئولین بار‌ها درباره این رفتار خود‌رو‌سازان اخطار دادند، ولی تا اکنون کاری در این باره انجام نشده است، این افراد بر این باور بودند که خودرو‌سازان به گونه‌ای در حال کنترل بازار به نفع خود هستند و روش آنان این گونه است که خودرو‌سازان به مدت محدودی سایت فروش را باز می‌کنند و به عناوین گوناگون اقدام به خرید می‌کنند و پس از آن با انبار ‌این خودرو‌ها و کاهش عرضه در بازار، بهای خودرو را کنترل می‌کنند.

محمد بیاتیان، عضو کمیسیون صنایع مجلس، درباره این موضوع و در پاسخ به اینکه خبرهایی در مورد افزایش قیمت خودرو به گوش می‌رسد و قیمت خودرو در بازار ‌غیرمعقول‌، بالا‌تر از قیمت کارخانه است. گفت: دلیلش بحث دلال‌هایی است که در بازار هستند.

این نماینده افزود: چند روز پیش ایران‌خودرو فروش ویژه داشت که یک ساعت بیشتر طول نکشید. دلال‌ها سریع‌ خودرو‌ها را می‌خرند و نگه می‌دارند و قیمت خودرو در بازار را آنگونه که می‌خواهند تعیین می‌کنند و سود هم به جیب آن‌ها می‌رود.

این نماینده گفت: هر کسی بخواهد قیمت را آن گونه که خود‌ می‌خواهد تعیین کند، دلال است؛ فرقی نمی‌کند چه کسی باشد و یا چه ارگانی، حتی اگر خود خودرو‌سازی هم این کار را انجام دهد، دلال هستند.

وی گفت: راه حل این است که بهای خودرو، قیمت روز بازار باشد. پیش‌تر هم این گونه بود، منتها فرمول را به هم ریختند. در مورد خودروهای سنگین هنوز‌‌ همان گونه است. این کار دست دلالان را کوتاه می‌کند، در غیر این صورت وضعیت همین گونه خواهد بود.

بحث دیگر خصوصی‌سازی است که باید به معنای واقعی کلمه صورت بگیرد و دولت از سود ۴۵ درصدی خود دست بکشد. زمانی شده بود که قیمت خورو در بازار کمتر از کارخانه شده بود اما وضعیت دوباره تغییر کرد. علت کمبود تولید و عرضه خودرو است. کمبود عرضه به دلیل تحریم‌ها و مسائلی مانند نداشتن سرمایه در گردش است.

وی افزود: خودرو‌سازان می‌گویند که ضرر می‌کنند. تا هنگامی که دولت دست‌اندرکار خودروست و از آن سود می‌برد، نباید انتظار داشته باشیم قیمت‌ها پایین بیاید؛ اما اگر بازار را دست بخش خصوصی بدهند، می‌تواند آن را کنترل کند. دولت حتی می‌تواند دستوری عمل کند و سقف قیمت بگذارد.

بیاتیان درباره اشاره به اینکه یک راه کاهش قیمت خودرو، کم کردن تعرفه واردات و حتی برداشتن آن است و اینکه چرا مجلس با این کار مخالف است، ‌گفت: در این وضعیت با برداشتن تعرفه واردات، صنعت خودرو زمین می‌خورد، چون کیفیت ندارد. بازار ما انحصاری است و رقابتی نیست، ولی وقتی صنعت خودرو به بخش خصوصی داده شود، برای ماندن در رقابت، باید کیفیت را نیز بالا خواهد برد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن