تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه  الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826615264




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جنگ‌ ؛ دکترین سیاست خارجی در دولت آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: آنتی وار :
"جنگ"‌ ؛ دکترین سیاست خارجی در دولت آمریکا
با قدرتمندی روز افزونی که روسیه ،‌ چین و دیگر کشورهای دنیا بدست آورده اند "حزب جنگ" در آمریکا خود را آماده می کند تا بتواند قدرت متزلزل شده ایالات متحده را احیا کند .


به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری آنتی وار ؛ این پایگاه خبری در مقاله ای به قلم "جان ففر " با اشاره به جنگ افروزی های دولت آمریکا در طول تاریخ نوشت ‌: نیروهای ارتش آمریکا ،‌ عراق و افغانستان را ترک کرده اند . به نظر میرسد که یک دهه از به اصطلاح "جنگ آمریکا علیه تروریسم " می گذرد . پنتاگون متحمل هزینه های سنگینی شده و به احتمال فراوان پس از سال 2015 دچار کسری شدید مالی شود . 

ماه گذشته ، رییس جمهور اوباما نهایتا دکترین اصلی خود در سیاست خارجی را اعلام کرد که بر اساس آن دیپلماسی بطور فزاینده قابل استفاده خواهد بود و گزینه نظامی نیز بعنوان آخرین گزینه انتخاب می گردد . این اظهارات به نوعی یک "لحظه تاریخی " در تاریخ ایالات متحده محسوب می شود . 


در ادامه این مقاله آمده است : دولت بوش و ریگان تلاش کردند سندروم جنگ ویتنام را همچنان اجرا کنند و ارتش آمریکا را بعنوان ابزار اصلی سیاست خارجی ایالات متحده احیا کنند . اما پس از شکست های ارتش در عراق و افغانستان ، این سندروم به یک قدرت صنعتی در داخل کشور تبدیل شد . 


پیش از آنکه به بررسی عملکرد آمریکا در جنگ ها و استفاده از جنگنده های بدون سرنشین علیه کشورهای دیگر بپردازیم ،‌ دکترین نوین اوباما و بازتاب های آن را ارزیابی می کنیم . فراتر از آنچه در سالهای ریاست جمهوری اوباما انجام گرفته ، باید به حوادثی که در سه جنگ ویتنام ، عراق و افغانستان رخ داده و نمایش به اصطلاح قدرت نظامی آمریکا بپردازیم . 


در آخرین انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا ، ما شاهد بازگشتی به راهکارهای سیاست خارجی دهه 1980 این کشور توسط "میت رامنی " بودیم . احتمالا در دور بعدی انتخابات نامزدها سیاست های دهه 1890 و رویکرد امپراطوری آمریکا تحت حکومت "تدی روزولت"  مطرح شود . 


نویسنده همچنین  تصریح کرد : دو سال از ریاست جمهوری "جیمی کارتر " که همزمان با جنگ ویتنام بود ،‌منجر به سقوط توان نظامی ارتش آمریکا گردید . از آن پس کارتر بعنوان سمبلی از بی کفایتی اعضای حزب دموکرات بخصوص در حوزه سیاست خارجی شناخته شد . 


بیل کلینتون نیز به بهانه پایان جنگ سرد هزینه های سنگینی را بر دوش ارتش ایالات متحده وارد نمود . کلینتون به هیچ وجه انسان صلح طلبی نبود . آمریکا در دوران ریاست جمهوری وی درگیر جنگ با یوگوسلاوی سابق و چندین حمله به نیروهای القاعده شد . اما بزرگترین اشتباه دولت کلینتون که انتقادات شدیدی راعلیه خود به راه انداخت ، تعهد وی به چندجانبه گرایی بود . 


کلینتون معتقد بود دولت وی در سازمان ملل نقش دادگاه جنایات بین المللی را ایفا می کند . در اوایل سال 1997 پروزه ای با عنوان "سده ای نوین در آمریکا "  مطرح گردید که بر اساس آن سیاست خارجی کاخ سفید تدوین گردید . صرف هزینه های گسترده در بخش نظامی و تئوری تغییر حکومت در عراق از جمله موارد این پروژه بوده است . حادثه 11 سپتامبر نیز در واقع سیاست خارجی آمریکا را در این مسیر بیش از پیش سوق داد . 




انتهای پیام /






تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۳:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن