تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 11 اسفند 1403    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه زهرا (ع):خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرار داد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1863039002




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمادگی تشکل‌های حمل‌و‌نقلی برای برگزاری مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیرکل حمل‌و‌نقل استان تهران اعلام کرد: آمادگی تشکل‌های حمل‌و‌نقلی برای برگزاری مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) خبرگزاری پانا: اولین جلسه کمیته ارتحال امام خمینی(ره) درباره هماهنگی تشکل‌های حمل و نقل جاده‌ای در ایام برگزاری بیست و پنجمین مراسم سالگرد ارتحال امام (ره)، در اداره کل حمل و نقل و پایانه‌های استان تهران برگزار شد و تشکل‌ها آمادگی خود را برای اعزام زائران حرم امام خمینی اعلام کردند.
۱۳۹۳ يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ساعت 10:27



به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی اداره کل حمل و نقل و پایانه‌های استان تهران، حمید رضا شهرکی ثانوی، مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان تهران، با اشاره به برگزاری چندین جلسه با حضور نمایندگان اداره کل در سطح وزارت راه و شهرسازی بر برگزاری مراسم و ارایه خدمات مناسب به زائران با حداکثر توان تاکید کرد. وی گفت: برای انسجام هر چه بیشتر اعزام زائران از سراسر کشور به حرم مطهر امام خمینی(ره) پیشنهاد شد دستورالعملی از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تهیه و به تمامی ادارات کل حمل و نقل و پایانه های استان‌ها ابلاغ شود و مسئولیت تهیه این دستورالعمل به ما داده شد. شهرکی ثانوی بیان کرد: دستورالعمل مذکور تهیه شده و در آن نحوه خدمات رسانی، شرح وظایف ادارات حمل و نقل و پایانه های استانها در مبدأ، مقصد، قبل و بعد از اعزام، وظایف در مسیر حرکت کاروان‌ها و مواردی از این قبیل قید شده و به سازمان متبوع ارسال شده است. امیدواریم با تایید و ابلاغ این دستورالعمل‌ مراسم ارتحال امام خمینی (ره) بسیار باشکوه برگزار شود. مدیر کل حمل و نقل و پایانه‌های استان تهران افزود: در این جلسه مقرر شد جهت انجام هماهنگی‌های استقرار و راهنمایی کاروان‌ها اعزامی‌، نمایندگان استان‌ها و همچنین‌ نمایندگان ادارات، شرکت‌ها، نهادها و ارگانهای مختلف معرفی شوند. همچنین مقرر شد نقشه‌ پارکینگ‌های استان‌ها و محورهای مواصلاتی منتهی‌ به حرم مطهر‌ منتشر‌ شده و در آن اسامی و تلفن‌های افراد فعال درج شود تا راهنمای زایران در طول برگزاری مراسم ارتحال باشد. وی به لزوم تشکیل کارگروه در پایانه‌های مسافربری اشاره کرد و گفت: با توجه به جا ماندن برخی از زائران از کاروانها هنگام بازگشت‌ لازم است کارگروه ستاد ارتحال‌ توسط انجمن‌ها و تشکل‌های صنفی تشکیل شده و جهت تامین خودرو و بازگشت زائران با ستاد گمشدگان مستقر در حرم همکاری کنند. شهرکی ثانوی به وجود امکانات و تأسیسات رفاهی مناسب برای پذیرایی و خدمات دهی به زائران در جاده‌ها اشاره کرد و گفت: حتما باید از وضعیت امکانات مجتمع های خدماتی رفاهی و مراکز اقامتی بین راهی بازدید شده و از آمادگی تاسیسات بین راهی جهت استقبال از زائران مرقد مطهر اطمینان لازم حاصل شود. وی تأکید کرد: مرکز مدیرت راه‌ها نیز باید در کل ایام برگزاری مراسم در خصوص وضعیت آب و هوا و ترافیک محورها اطلاع رسانی کرده و ممنوعیت تردد خودروهای سنگین در برخی از محورها به سرعت‌ اعلام شود‌. بنابراین گزارش در این جلسه‌ نمایندگان اتحادیه شرکت های تعاونی مسافربری کشور، اتحادیه شرکت‌های تعاونی مینی‌بوسرانی کشور، اتحادیه شرکت‌های تعاونی سواری کرایه بین شهری، انجمن صنفی مسافربری تهران، انجمن صنفی موسسات و شرکت های حمل و نقل کالای برون شهری استان تهران، فرمانده پایگاه مقاومت شهید بهشتی‌، معاونان حمل و نقل، توسعه مدیریت و منابع ‌و روسای ادارات، ایمنی و ترافیک، مسافر، بازرگانی و روابط عمومی و مسئول امور بانوان اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان تهران حضور داشتند و برای برگزاری بیست و پنجمین مراسم سالگرد ارتحال امام(ره) اعلام آمادگی کردند.
 











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن