تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ات گفته شود، درباره ديگران مگوى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816944655




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

40بیش از درصد از والدین از برنامه‌های گوشی‌ همراه فرزندانشان خبر ندارند


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: 40بیش از درصد از والدین از برنامه‌های گوشی‌ همراه فرزندانشان خبر ندارند
کد خبر: ۴۰۰۷۵۸
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۵ - 16 May 2014


یک جامعه‌شناس گفت: نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که والدین بیش از 40 درصد از نوجوانان و جوانان اطلاعی از نوع استفاده از برنامه‌های کاربردی گوشی‌های همراهشان ندارند. این در حالیست که چنین رسانه‌هایی دنیای ذهنی و ادبیات نوجوانان و جوانان را از والدینشان جدا کرده‌اند و این اولین گام در شکاف دنیای آنان است.

به گزارش ایسنا، دکتر تهمینه شاوردی با اشاره به اینکه سرعت گسترش و پیشرفت فناوری رسانه‌ها، شکاف بین والدین و فرزندان را عمیق‌تر می‌کند، افزود: هر فناوری که وارد عرصه زندگی ما می‌شود همراه خود پیامدهایی مثبت و منفی را به دنبال دارد. بنابراین رسانه‌های نوین می‌توانند سبک زندگی جوانان و از جمله اوقات فراغت آنان را متحول کنند که در این راستا هدف و میزان استفاده از این رسانه‌ها تعیین کننده میزان و نحوه تاثیرپذیری ما از آنان است.

وی در ادامه گفت: بازی‌های رایانه‌ای نخستین تحول در زمینه اوقات فراغت کودکان، نوجوانان و جوانان را ایجاد کرد و با توجه به تحولات سریع رسانه‌های نوین، اینترنت و شبکه‌های اجتماعی دومین تحول را به وجود آورد و طی دو سه سال اخیر با برنامه‌های کاربردی(application) تلفن‌های همراه هوشمند مواجه هستیم.

این جامعه شناس اظهار کرد: در دسترس، ساده و راحت بودن این‌گونه برنامه‌ها، تاثیرگذاری و محبوبیت آن‌ها را نسبت به سایر برنامه‌ها بیشتر کرده‌است و آمار ارائه شده در این خصوص نیز بیانگر روند رو به رشد استفاده از برنامه‌های کاربردی به ویژه برنامه‌های تلفن‌های همراه هوشمند است.

شاوردی افزود: این برنامه‌ها سبک دیگری از اوقات فراغت را برای نوجوانان و جوانان تعریف می‌کند. مطالعات انجام شده در این خصوص بیانگرآن است که این برنامه‌ها، موفق به جلب نظر این قشر شده است البته مشکلاتی نیز برای خانواده‌ها به وجود آورده است. بر اساس نتایج به دست آمده با وجود اینکه این برنامه در حوزه شبکه‌های اجتماعی بر جمع گرایی استوار است ولی در عمل نوجوانان و جوانان را به فردگرایی سوق می‌دهد.

وی تاکید کرد: فردگرایی باعث ایجاد شکاف میان فرزندان و والدین شده است. اعضای خانواده حتی زمانی که زیر یک سقف و در یک فضا قرار می گیرند در عمل درگیر استفاده از برنامه‌های کاربردی تلفن‌های همراهشان هستند و از یکدیگر دورند البته باید تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم.

این جامعه‌شناس تاکید کرد: والدین باید بکوشند اطلاعات خود را به‌روز کنند وهمگام با فرزندان خود سواد رسانه‌ای خود را افزایش دهند. تحولات رسانه‌ای و سرعت گسترش و تنوع رسانه‌های نوین موجی است که تنها با شناخت آنها می‌توان آن را مدیریت و هدایت نمود.

وی درباره تبعات گذراندن اوقات فراغت جوانان در تنهایی گفت:‌ این وضعیت بر روابط میان اعضای خانواده تاثیر می‌گذارد. پیش از این سن استفاده از رسانه‌های نوین دوران دبیرستان به بعد بود ولی امروز کودکان دبستانی و حتی زیر سن 7 سال از این رسانه‌ها استفاده می کنند و در این شرایط دور بودن ذهن از فضای خانواده و جامعه باعث می‌شود که سطح تعاملات اجتماعی این قشر کاهش یابد.

این جامعه‌شناس افزود: تحمل نکردن اطرافیان، تمایل به تنها بودن و پرکردن اوقات فراغت از طریق این رسانه‌ها در حال حاضر بین نوجوانان و جوانان دیده می‌شود. اعتیاد به رایانه و اینترنت طی سالهای اخیر جای خود را به اعتیاد به گوشی‌های هوشمند داده است. سهولت استفاده از این برنامه‌ها و کم هزینه بودن آنها از جمله ویژگیهایی است که هر قشری به خصوص قشر جوان را به خود جلب می‌کند.

شاوردی در پایان با بیان اینکه استفاده از این فناوری، جوانان را نسبت به محیط اطرافشان درون خانواده بی توجه می ‌کند، گفت: مطالعات نشان داده است که یکی از درگیری‌های اخیر والدین و فرزندان در همین ارتباط و ناشی از تذکرات مکرر والدین به فرزندان نسبت به صرف بخش اعظم اوقات فراغت خود با این رسانه‌ها است. به نظر می‌رسد باید با آموزش و آگاه‌سازی کاربران، آنها را در مسیر صحیح استفاده ازاین رسانه‌ها هدایت کرد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن